|
ŁADNY TRABANT NA SZROCIE NA STRAZACKIEJ !!! |
| Autor |
Wiadomość |
Ługol
Gość
|
Wysłany: 2007-10-30, 17:28
|
|
|
| Magik jak mi pomożesz wyciągnąć tego 1,1 kombiaka bez papierów to go biore i ratuje to mam papiery od swojego trampka kombiaka 1,1!!! Namiar na mnie GG: 9359590, @ lugol3@wp.pl Acha jestem z Warszawy! |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2007-10-30, 18:38
|
|
|
| przeciez to nie ode mnie zależy. Poza tym już jeden chętny się znalazł |
|
|
|
 |
Ługol
Gość
|
Wysłany: 2007-10-30, 19:05
|
|
|
Wiem że nie od Ciebie ale napisałeś że pomogłeś już komuś wyrwać stamtąd budę więc mógłbyś pomóc i mi. Jestem gotowy nawet zapłacić Ci za pamoc, bo to ostatnia szansa na to żebym nie przestał być trabanciarzem dlatego tak mi zależy! |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2007-10-30, 19:44
|
|
|
| Ale co ja moge . Ja zaklepywałem budę dla kolegi który był z krakowa . Ty jesteś z Warszawy. Pojedź pogadaj, dogadaj sie i tyle. Buda do sedana kosztowała 4 stówy. Tylko przypilnuj aby ładnie numery wycięli i tyle. Załatw transport i wszystko. A może całość weźmiesz. Tam jest chyba bardzo dobry silniczek. Na razie brakuje trochę z wnętrz i tylniego prawego wachacza. |
|
|
|
 |
Ługol
Gość
|
Wysłany: 2007-10-30, 22:59
|
|
|
| Nie wiem, ja nie mam zabardzo czasu żeby tam w tygodniu pojechać, jak będziesz tam to prośba żebyś się zapytał czy jest to wogóle możliwe żeby to kupić i ile by za to chcieli, oczywiście jestem chętny na całość! |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2007-10-31, 07:57
|
|
|
| TELEFON JEST NA STRONIE ! |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2007-10-31, 17:11
|
|
|
Oczywiście, że można wyciągnąć całe auto z każdego szrotu. Wystarczy tylko zadzwonić do pana Pszczółkowskiego;]
produkował się w automobiliście wiele razy, nie wiem nawet czy przypadkiem wyciągnąć auto z glejtem nie dało by rady... |
|
|
|
 |
Michał C.
Gość
|
Wysłany: 2007-10-31, 23:44
|
|
|
| mateusz papier odpada, bo jak przychodzi na zlom to odrazu dostajesz kwit na wyrejestrowanie.. wiec mhh mozesz zalatwic kwit ale wyrejestrowany, ale pod warunkiem ze auto to zabytek... ale neiwiem czy sie kalkuluje (rzeczoznawca itp) |
|
|
|
 |
Bartosz S.
Gość
|
Wysłany: 2007-11-05, 09:06
|
|
|
Bylem w srode wieczorem na strazackiej i:
1. buda jest cacy. Gdybym mial ja jak przetransportowac i jakis garaz to bym ja sam bral
2. cena za sama ude 350pln.
NIECH JA KTOS WEZMIE BO SZKODA!!!!! |
|
|
|
 |
Ługol
Gość
|
Wysłany: 2007-11-05, 20:38
|
|
|
| a tam można wchodzić, jak ja tam kiedyś byłem i chciałem coś obejrzeć to mi nie pozwolili na plac wejść, tylko do biura?! Ile tam jeszcze z tego traba zostało? |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2007-11-06, 08:48
|
|
|
| Ługol poproś mamę to Cię zprowadzi |