Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
ŁADNY TRABANT NA SZROCIE NA STRAZACKIEJ !!!
Autor Wiadomość
Ługol
Gość
Wysłany: 2007-10-30, 17:28   

Magik jak mi pomożesz wyciągnąć tego 1,1 kombiaka bez papierów to go biore i ratuje to mam papiery od swojego trampka kombiaka 1,1!!! Namiar na mnie GG: 9359590, @ lugol3@wp.pl Acha jestem z Warszawy!

magik
Gość
Wysłany: 2007-10-30, 18:38   

przeciez to nie ode mnie zależy. Poza tym już jeden chętny się znalazł

Ługol
Gość
Wysłany: 2007-10-30, 19:05   

Wiem że nie od Ciebie ale napisałeś że pomogłeś już komuś wyrwać stamtąd budę więc mógłbyś pomóc i mi. Jestem gotowy nawet zapłacić Ci za pamoc, bo to ostatnia szansa na to żebym nie przestał być trabanciarzem :-) dlatego tak mi zależy!

magik
Gość
Wysłany: 2007-10-30, 19:44   

Ale co ja moge . Ja zaklepywałem budę dla kolegi który był z krakowa . Ty jesteś z Warszawy. Pojedź pogadaj, dogadaj sie i tyle. Buda do sedana kosztowała 4 stówy. Tylko przypilnuj aby ładnie numery wycięli i tyle. Załatw transport i wszystko. A może całość weźmiesz. Tam jest chyba bardzo dobry silniczek. Na razie brakuje trochę z wnętrz i tylniego prawego wachacza.

Ługol
Gość
Wysłany: 2007-10-30, 22:59   

Nie wiem, ja nie mam zabardzo czasu żeby tam w tygodniu pojechać, jak będziesz tam to prośba żebyś się zapytał czy jest to wogóle możliwe żeby to kupić i ile by za to chcieli, oczywiście jestem chętny na całość!

magik
Gość
Wysłany: 2007-10-31, 07:57   

TELEFON JEST NA STRONIE !

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2007-10-31, 17:11   

Oczywiście, że można wyciągnąć całe auto z każdego szrotu. Wystarczy tylko zadzwonić do pana Pszczółkowskiego;]
produkował się w automobiliście wiele razy, nie wiem nawet czy przypadkiem wyciągnąć auto z glejtem nie dało by rady...

Michał C.
Gość
Wysłany: 2007-10-31, 23:44   

mateusz papier odpada, bo jak przychodzi na zlom to odrazu dostajesz kwit na wyrejestrowanie.. wiec mhh mozesz zalatwic kwit ale wyrejestrowany, ale pod warunkiem ze auto to zabytek... ale neiwiem czy sie kalkuluje (rzeczoznawca itp)

Bartosz S.
Gość
Wysłany: 2007-11-05, 09:06   

Bylem w srode wieczorem na strazackiej i:
1. buda jest cacy. Gdybym mial ja jak przetransportowac i jakis garaz to bym ja sam bral
2. cena za sama ude 350pln.
NIECH JA KTOS WEZMIE BO SZKODA!!!!!

Ługol
Gość
Wysłany: 2007-11-05, 20:38   

a tam można wchodzić, jak ja tam kiedyś byłem i chciałem coś obejrzeć to mi nie pozwolili na plac wejść, tylko do biura?! Ile tam jeszcze z tego traba zostało?

magik
Gość
Wysłany: 2007-11-06, 08:48   

Ługol poproś mamę to Cię zprowadzi

gonzo
Gość
Wysłany: 2007-11-06, 11:06   

Myślę, że lepsza będzie w tym mama Kędziora. jego stara klaszcze u Rubika

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi