Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
ŁADNY TRABANT NA SZROCIE NA STRAZACKIEJ !!!
Autor Wiadomość
magik
Gość
Wysłany: 2007-10-18, 13:40   

Byłem dzisiaj na strażackiej na szrocie. Na tym dalszym z nr 2. Stoi śliczny trabant kombi. Progi i nadproża wymienione. Pas tylni klapa i zderzaki to niemalże ideał. Wygląda jakby wjechał o własnych siłach. Ładny oryginalny kolor nawet zadbany jako tako. Ładne gumy. Nie wim jak z silnikiem bo nie spojrzałem. Nawet chciałem go odpalić bo aku miał ale okazało się że wyładowany. Może ktoś go wyrwie. Wiadomo że z papierami to nie problem. Trabant wygląda na taki absolutnie
do jazdy. Lata 80 te ale nie wiem czy na sprężynach.

KRZYSZTOF TOMANA
Gość
Wysłany: 2007-10-24, 19:22   

a grze ta ulica strazacka w krakowie ?????// ja jestem włśbnie z tamtych okolic

Eagle
Gość
Wysłany: 2007-10-24, 19:24   

yyy...Koledze Magikowi chodziło o strażacką w Warszawie

magik
Gość
Wysłany: 2007-10-29, 10:00   

dzisiaj znowu odwiedziłem szrocik. Stoi ładne kombi 1,1. Blacharsko powiedziałbym super. Reszta nie wiem. Coś ogólnie wysyp na szrocie bo pojawiły się jeszcze dwa dwusuwy kombi i sedan. Sedan jest z hycomatem . Co do 1,1, to warto go wyciągnąć jest naprawdę do jazdy. Kombi dwusów tez chyba przyjechał o własnych siłach. Jest po wymianie progów i nadproży. Serce boli jak się tam chodzi. Te traby powinny jeszcze jeżdzić po drogach. Oczywiście stoją w Warszawie na ul.Strażackiej

eddie
Gość
Wysłany: 2007-10-29, 16:55   

a powie mi ktos czy jest mozliwosc pozyskania czesci na tym szrocie czy moze tylko w calosci auto?
czy maja tam jakis 'okres przejsciowy' zanim auto zostanie zezlomowane?
ew. czy mozna kogos kto 'na miejscu' prosic o wygrzebanie paru gratow (odplatnie oczywiscie) i przetrzymanie ich przez jakies 2 tygodnie?
pozdrawiam
edd

Michał C.
Gość
Wysłany: 2007-10-29, 17:27   

ej no.. przeciez pisze magik ze autko jest cacy tylko jezdzic... a ty juz chcesz je rozszabrowac...

magik
Gość
Wysłany: 2007-10-29, 17:44   

no byłoby lepiej gdyby ktoś ją uratował

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2007-10-29, 18:02   

pracwałem na auto złomie i nie da się auta kupić w całości nie jeden by tak chciał ..auto musi zostać skasowane skoro zostało zezłomowane przez co wyrejestrowane- można kupić częśći ale budy nie, chyba że w Warszawie jest inaczej aczkolwiek nie sądze.pozdrawiam

eddie
Gość
Wysłany: 2007-10-29, 18:06   

co mi po tym ze do jazdy kiedy mam jednego ktory gratow potrzebuje..
i wedle mnie lepiej cos wygrzebac niz calego do prasy wciskac.. toc nie wiadomo czy ktos go wezmie.. ew. jesli ktos moze jakis namiar na ten szrot podac... tel?

Michał C.
Gość
Wysłany: 2007-10-29, 18:31   

a co ty bedziesz gadac ze niemozna go odkupic ze szrotu... Mozna go kupic ale bez prawa rejestracji dostaniesz na niego paragon lub fakture... a graty mozna wziasc z jakiegos złamanego, rozbitego czy co :P

magik
Gość
Wysłany: 2007-10-30, 08:29   

juz jedną budę z tego szrotu załatwiłem. Wyciągnął ją Greg. Chyba za 3 lub stówki. To też była zdrowizna. Oczywiście bez numerów.
Eddie co Ci potrzebne z polówki ?

eddie
Gość
Wysłany: 2007-10-30, 11:26   

;]
buda w mym trabie jest cacy jako ze wyspawane i piaskowane i konserwowane bylo wszystko..
potrzebuje zbiornik paliwa abo w mym sie rozszczelnil na zgrzewie w calej tylniej czesci .. (falbane zjadla rdza ;|)
przednia klejona szyba, przeguby zew. i wewn. (najlepiej wszystkie), elektro_zawor od ssania, usczelke klapy od kombika, silnik wycieraczki tyl - kombi, amory przod, owiewki drzwi, lewa tylna listwa alu. (z blotnika)
chyba tyle. ..
ew. caly trab kombi - najlepiej papierow lecz taki aby dojechal o wlasnych silach na pUstkowie.

pzdr.
eddie

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2007-10-30, 14:22   

u nas w Częstochowie nei można kupić karoseri z auta wiem bo przezponad rok rpacowałem na złomie samochodowym ajak nie wierzysz to przyjedz i zobaczymy czy ci sprzedadzą.

magik
Gość
Wysłany: 2007-10-30, 15:25   

oj mnie się raczej niechce wymontowywać. Adres szrotu na stronie Ct. Zadzwoń i wypytaj. Dzisiaj jeszcze raz oglądałem tego trampka. Na liczniku ma 30 tysi. W kazdym razie nie ma więcej jak 130

Michał C.
Gość
Wysłany: 2007-10-30, 16:02   

Piotr to słąby ten wasz szrot:) wystarczy troche checi i gotówki

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi