|
Ilość trabantów w Polsce |
| Autor |
Wiadomość |
mitek
Gość
|
Wysłany: 2007-10-07, 20:24
|
|
|
Witam potrzebuje się na potrzeby teleexpresu zorientować ile mamy trabików w kraju. Najlepiej jak by poszczególne miasta wpisały zbliżoną ilość trabantów. heh Ciekaw jestem ile z tego wyjdzie ( mam nadzieję że nie tak jak z m-powerkami Niemcy się śmieją że w Polsce jeździ więcej m'ek niż wyprodukowano) |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2007-10-07, 20:36
|
|
|
| hmmm bez sensu. To musialbys do wydzialu komunikacji isc i sie zapytac ewentualnie powiedziec mordo ty moja na dzien dobry i moze bys sie dowiedzial, bo szacowac to se mozna w podstawowce. Np w takiej Łodzi moze 50 trabow sie widuje w miare regularnie, a moze byc ich 200 i w tym momencie bląd pomiarowy wynosi 300% a jak dolozysz do tego cala polske to tez moze ci wyjsc wiecej niz wyprodukowano.. |
|
|
|
 |
Aren601
Gość
|
Wysłany: 2007-10-18, 21:02
|
|
|
| ja u mnie widuje w Zarach dokladnie 6 trabantow ;] oby ich bylo wiecej bo ni chu nie widac ... |
|
|
|
 |
Dariusz Drabik
Gość
|
Wysłany: 2007-10-18, 21:53
|
|
|
| ja mam 4 PROSZE O DOPISANIE DO LISTY:) |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2007-10-18, 22:34
|
|
|
| hahaha Darek dobre |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2007-10-18, 22:45
|
|
|
| Mitek... Nie ma szans, żebyś tak zdobył te informacje. Trzeba by wystąpić do jakieś komórki państwowej, dać 50000 w torbie i kwiaty dla Pani Krysi i może się uda... |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2007-10-18, 22:49
|
|
|
| ale przecież Krysia pracuje w gazowni... |
|
|
|
 |
Michał C.
Gość
|
Wysłany: 2007-10-19, 07:45
|
|
|
| krysia jest wszechstronnie uzdolniona - wszedzie jej pełno ;) |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2007-10-19, 10:05
|
|
|
Poczekajcie jak w pełni ruszą programy PESEL2 , Kierowca i Pojazd....
Wtedy wszystkie wpisy wylądują w centralnej Bazie Danych......
Będzie łatwiej przez MSWIA :) |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2007-10-19, 12:51
|
|
|
| na jakiejs stronce widzialem jak tak liczyli bodajze warszawy ale wstawiajac foty kazdej... |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2007-10-19, 13:38
|
|
|
| a co z tymi, ktore sa pochowane w szopach i krzakach? |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2007-10-19, 14:02
|
|
|
| tak czy inaczej w urzedzie sie dowiecie tylko o zarejestrowane. A na tamtej stronie były foty nawet takich stojacych na złomie. Ale na pewno tak wypisujac sie nie zblizymy nawet do polowy tego co jest na prawde bo bysmy musieli miec "swojego czlowieka" na kazdej wsi i w kazdym miescie ;] |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2007-10-20, 20:57
|
|
|
bo bysmy musieli miec "swojego czlowieka" na kazdej wsi i w kazdym miescie
a co, nie mamy?
jest nas tylu,że siatka naszych lokalizacji pokrywa praktycznie cały kraj. jeździmy po swojej okolicy,widzimy to i owo. każdy ma cyfrówkę, czy choćby 1.3 w telefonie, fotka i do rejestru... nie chodzi o to by wyłapać wszystko, bo nigdy nie wyłapiemy,ale żeby zrobić e-wizytówkę naszego kraju. czesi takie coś zrobili i... normalnie dla mnie potęga:
rejestr 601 CZ
można teraz to wziąć i porównać z np działem NASZE WOZY w galerii CT.PL. Połowa z tamtych aut miała dzwona lata temu i już ludzie się nimi golą.
Znaleźć by trochę miejsca na serwerze,napisać zgrabny skrypt edytowalny przez śmiertelników,do tego admin i gotowe,wszystko w ładnej oprawie i ludzie będą wiedzieć że trabantów w polsce jeszcze nie brakuje; można by było wrzucać fotki trabów swoich i napotykanych w okolicy. Zbuku, podjąłbyś się? przegonilibyśmy czechów :) |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2007-10-20, 21:28
|
|
|
| No tak... tylko to i tak kropla w morzu czeskich Trabów wiec do liczenia raczej srednio... A pozatym z ta iloscia ludzi z CT przesadzasz troche. Pozatym nie każdy ma chec sie za to brać. Ale można sprobowac. tylko trzeba zaczac od odpowiedniego dzialu na CT. |
|
|
|
 |
|
|