|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
Trabant 1.1 90 Combi do wzięcia |
| Autor |
Wiadomość |
karol karrol
Gość
|
Wysłany: 2007-10-02, 16:01
|
|
|
| Witam, sorki że nie umieszczam tego w dziale ogłoszeń, ale chcę potraktować to czysto informacyjnie. Odezwała się dziś do mnie kobieta której kiedyś włożyłem kartkę do tampka. Na obecną chwile mam auto więc nie jestem nim zainteresowany, ale jak ktoś chce to mogę dac namiary na tą panią. Autko stoi w warszawie blisko filtrów, niedaleko ul akademickiej. Stoi od 2 lat ma ważne OC natomiast badań brak. Tylna klapa jest do wymiany, ogólnie nie wygląda ładnie ale za to ma zdrową podłogę, wronę itp, Pod machą też jest zdrowy, urwana jest linka gazu i brak filterka paliwa. Myślę ze jest to dobry materiał na zrobienie autka do jeżdżenia. Jak ktoś jest zainteresowany to niech się odezwie do m nie na maila lub gg 4607794 karrol81@o2.pl Ta miła pani powiedziała 500 ktoś da? Więc pewnie cena do uzgodnienia. |
|
|
|
 |
Jakub O
Gość
|
Wysłany: 2007-10-07, 09:35
|
|
|
Chcialem tylko powiedziec tak...dzwonilem do tej milej pani, i tak cena za trabanta 500zł . Z tym ze pani powiedziala ze a tu juz mial podloge kilka razy spawaną, tam gdzie są pedały były łatki robione, 1 próg do wymiany (podajze lewy). Oglądał go na zywo kolega o imieniu Bartek i powiedział ze trabi byłby dobrym dawcą części. Podobno skrzynia wmiare chodzi i silnik odpalił. Jakby ktos był zainteresowany to moge podać nr kom do tej pani, bo "karol karrol" wyjechał teraz do Krakowa chyba.
pzDDRo:) |
|
|
|
 |
Bartosz S.
Gość
|
Wysłany: 2007-10-08, 08:13
|
|
|
Bry..
Ogladalem, ogladalem i potwierdzam, ze dawca organow to jest.
Bo:
- Progi wymieniane po "kowalsku" po wspawaniu nie byly zabespieczone - zardzewaile spawy az milo.
- przewody hamulcowe poparciale
- tylna klapa do wymiany
- podloga byla wymieniana, pod nogami kierowcy spaprana - sprezynuje
- okolice akumulatora i pompy hamulcowej skorodowane na potege. Podstawa akumulatora wpadla mi do kabiny jak zaczalem usuwc zalegajace tam liscie celem wstawienia akumulatora.
- lewe mocowanie przewodu hamulcowego (przejscie z przewodu sztywnego w gietki) urwane
- lewe przednie nakole przerdzewiale
- sanki silnika przerdzewiale
- pas przedni w miejscu, gdzie przymocowane sa sanki silnika przegnity totalnie
Generalnie lewy przod zardzewialy na maxa.
Silnik odpalil, ale sam nie chodzi - trzeba go trzymac na obrotach (pracuje troche jak maluch). Odpalil za pierwszym kreceniem, bez zadnej chmury. Brak linki gazu.
Sprzeglo chodzi luzniutko.
Skrzynia chodzi zadziwiajaco ladnie i miekko przynjmniej na postoju na zimno.
Nie bylo plynu hamulcowego - dolalem do maxa
Nie bylo plynu hlodniczego - dolalem ok 1,5 litra wody i mamy max.
Po odpaleniu wszystkimi mozliwymi polaczeniami na gazniku sikala benzyna. Filtr paliwa zamontowalem swoj zapasowy i juz zostawilem.
Generalnie w srodku pod dywanikami wszechobecna rdza.
Jak macie jakies pytania to walcie na priv:
bsokolow@vp.pl lub 606471386 |
|
|
|
 |
karol karrol
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 08:22
|
|
|
| Jeśli mogę coś od siebie dodać, to tej pani bardzo zależy żeby go ktoś zabrał i powiedziała że cena nie jest sztywna, na za sadzie ile kto da. Bo jeśli nikt się nie zgłosi to pewnie osobiście odholuje go na jakiś złom :) |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2007-10-12, 22:26
|
|
|
| to chyba :( a nie :) ja go mogę przetrzymać pod moim domem do czasu zakończenia budowy... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|