|
Poszukuję Trabanta mojego chrzestnego |
| Autor |
Wiadomość |
Speeder
Gość
|
Wysłany: 2007-10-08, 12:42
|
|
|
| WITAM. POSZUKUJĘ TRABANTA MOJEGO WUJKA (ANDRZEJ GBUR), KTÓRY SPRZEDAŁ GO NA POCZĄTKU LAT 90-YCH. TRABANT BYŁ SPRZEDANY PRAWDOPODOBNIE W SZCZECINIE. POMAGAM MU ZNALEŹĆ TE CACUSZKO BO BARDZO CHCE JE ODZYSKAĆ. ZA WSZELKIE INFORMACJE Z GÓRY DZIĘKUJĘ. KONTAKT NA MAILA. |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2007-10-08, 19:53
|
|
|
Napisz co to było za auto
601/1,1
sedan/kombi
kolor ? |
|
|
|
 |
Speeder
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 07:33
|
|
|
| Model kombi 601, kolor kremowy lub beżowy. Wiem, że miał ciekawy obrotomierz, był bardzo wyciszony i bardzo zadbany. Wszystko chodziło jak w zegarku. A... miał taki sygnalik dźwiękowy podczas używania kierunkowskazów. Była też, inna niż wszystkie, lampa cofania - halogen przedni. |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 12:40
|
|
|
| ja bym ci proponował zrobić jak ja zrobiłem, czyli na umowie będą pisać dane osoby która kupiła tego traba od twojego wuja. poszukaj numeru telefonu w ksiażce tej osoby i zadzwon, jeśli go dalej sprzedano to poproś o podanie danych następnego nabywcy, ja w taki sposób mniejwięcej dotarłem do właściciela traba po moim dziadku, wiem gdzie teraz jest i moge go odzyskać za 500zł:) Pozdrawiam i powodzenia |
|
|
|
 |
Speeder
Gość
|
Wysłany: 2007-10-10, 09:07
|
|
|
| Dzięki, ale chciałem zrobić mu niespodziankę (jeśli mi się uda), tak aby o niczym nie wiedział. |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2007-10-10, 11:21
|
|
|
| Chyba nie masz innego wyjścia jak lecieć tropem kupujących z umów. Od początku lat 90-tych minęło ponad 15 lat, trampek może być wszędzie - nawet w Twojej łazience w postaci ostrzy w maszynce. Mogło się z nim stać 1000 rzeczy - mógł zostać rozbity, spalony, utopiony, sprzedany za granicę, przerobiony na quada - naprawdę. I nie każdy trabant w Polsce musi być znany w CTK... |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2007-10-10, 13:45
|
|
|
| jakbyś znał chociarz numery rejestracyjne auta to moze jakbyś zagadał w wydziale komunikacji to też byś dotarł do tego traba:) Powodzenia |
|
|
|
 |
|
|