Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
udany zakup
Autor Wiadomość
Dominik Nowakowski/Domel
Gość
Wysłany: 2007-09-21, 19:54   

witam. dwa miesiace temu stałem sie posiadaczem trabanta 1,1. jest to mój pierwszy samochód wiec jestem szczesliwy z takiego właśnie nabytku. autko sprawuje sie niezle. autko w dobrym stanie tylko kolorek do wymiany bo ostatni własciciel pomalował go na dwa kolory niebiesko - żółty . póki co fotek jeszcze nie mam ale wkrótce to sie zmieni. pozdrawiam fanów mydelniczek i klubowiczów "Carton trabant"

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-09-21, 19:56   

No to najlepszy czas na poznanie braci Trabanciarskiej na żywo! Obowiązkowo wpadnij na TrabiEXPO do Krakowa - więcej info na: www.trabiEXPO.pl
Zloty Trabanciarskie to podstawa - świetny czas na wymianę doświadczeń, łapanie kontaktów, zakup części i wypicia herbatki ziołowej! Czekamy na ciebie na TrabiEXPO.
Pozdrawiam
ZBuK

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2007-09-22, 13:02   

Hehe, ja bym się nie cieszył tak na temat kupna:P Bo im bardziej poznawałem Trabiego tymbardziej okazywało się że jest w złym stanie:P ale to tylko mój przypadek:P
Wpadaj na TrabiExpo

Badyl
Gość
Wysłany: 2007-09-22, 13:53   

Witam Domel może cię kiedyś spotkam, bo nieraz moim trampkiem jestem w Kaliszu właśnie :)

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2007-09-23, 09:41   

kurcze no to może jakiegoś kaliskiego spota zorgianizować? Naliczyłem już nas czworo... kiedy by Wam pasowało? Szczególnie Tobie Badyl boś "dojezdny".
Domel ten twój trab to ten sedan co czasem stoi na rogu serbinowskiej/młynarskiej?

pozDDR

UFN
Gość
Wysłany: 2007-09-23, 13:40   

No ja piaty jestem, moznaby sie przelansowac przez miasto, i razem na zloty jezdzic. a jeszcze jest podobno jakis milosnik trabow pracuje w myjni kolo carefoura,po drugiej stronie poznanskiej ( myjnia czy wulkazniacja to jest) trzebaby go odwiedzic zagadac co ma i moze sie przyłączy do braci.

to kiedy ten spot Bracia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
wkrotce zapodam link z fotami mojego trabiego bo w weekendziora se robiłem

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2007-09-24, 08:46   

ty jesteś w tej czwórce co naliczyłem :-)

Prośba da Trabanciarzy z Kalisza i okolic - odezwijcie się, fajnie by było się poznać i siakoś zgrać.

pozDDR

Badyl
Gość
Wysłany: 2007-09-24, 10:10   

Mi pasuje najlepiej w jakiś weekend, pora w zasadzie dowolna, jeżeli ktoś jeszcze jest chętny to zapraszamy, jak coś zgadamy my się na prv, żeby nie robić off-topic.

Domel kalisz
Gość
Wysłany: 2007-09-24, 13:27   

Eutyfronik to własnie ten trabant który stał na serbinowskiej teraz ja jestem jego posiadaczem. co do spotkania to jestem chetny w kazdy dzien ale po 18 lub w wekendy. eutyfronik czesto twojego traba widziałem na granicznej przy blokach bo moj własnie tam parkuje pozdrawiam

UFN
Gość
Wysłany: 2007-09-24, 13:32   

Klasa Panowie! Proponuje tak: w niedziele o 16 na parkingu tesco na majkowiskiej. z tego co wiem spotykaja sie tam takze ludzie z VW Zone wiec bedzie klasa w koncu VW i Trabi to juz nei daleko. Oni bardzo lubia traby ( ostatnio jednego wziąłem swoim 1.3 z czerwonego na rogatce haha )

Czy pasuje Wam termin? Niedziela o 16 tesco majkowska? Mozna zawsze inny kombinować.

PozDDR Domino

Domel kalisz
Gość
Wysłany: 2007-09-24, 13:39   

UFN mnie pasuje z checia sie z wami spotkam ale poczekajmy jeszcze na zdanie innych

Badyl
Gość
Wysłany: 2007-09-24, 14:52   

Mnie również pasuje.

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2007-09-24, 16:01   

a bo ja tam kolego Domel pomieszkiwałem swojego czasu :-)
Mi termin pasuje, pewnie w łikend będę w rozjeździe ale to tak zrobię by na 16:00 być w Kaliszu.

Domel kalisz
Gość
Wysłany: 2007-09-24, 16:26   

to do zobaczonka w niedziele o 16

UFN
Gość
Wysłany: 2007-09-25, 00:12   

Klasa Panowie! to do zobaczyska, fury wypicować, a i żeby nie było od razu uprzedzam ze bez przejazdu przez miacho sie nie da można nawet kilka kółek na rondzie wykręcić jak nas będzie z 5 to fajnie wyjdzie.

Porobimy sobie foto żeby tylko pogoda dopisała!!!

Drive slow but low

PozDDR domino

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi