Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[OT] Naszywki,smycze, itp. !!!!!
Autor Wiadomość
Tomek T.
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 01:22   

Witam !

Z tej strony kłania się Tomek.
Mam w sprzedaży naszywki haftowane, flagi, smycze na klucze, czapeczki Ferrari, McLaren,BMW,itp.
Wykonuję także naszywki haftowane (samochodowe, motocyklowe) ,robię też
haftowane loga klubów motocyklowych, samochodowych, karate, naszywki zlotowe,firmowe, itp.
W ofercie mam zarówno naszywki Ferrari,Marlboro, Suzuki, Yamaha jak też Trabant,Maluch, Garbus,itp.
Każdą inną naszywkę mogę wykonać na zamówienie,oraz tzw. smycze na klucze z różnymi napisami(także klubowe).
Naszywki można bez problemu naszyć na koszulkę, bluzę, kurtkę,czapeczkę, na siedzenie auta, itp.
Poniżej przesyłam przykładowy wykaz i skan oferowanych naszywek, flag, smyczy, itp.

Zainteresowani kupnem lub wykonaniem naszywek, smyczy, itp. proszę o e-maila lub tel. 0-505 353-422 , GG: 4059561

Serdecznie pozdrawiam

Tomasz Tuliński
----------------------
motohaft@poczta.onet.pl
0-505 353 422

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 01:26   

czy będzie to niestosowne jeżeli napiszę:

SPADAJ NA GIEŁGE??

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 01:26   

czy będzie to niestosowne jeżeli napiszę:

SPADAJ NA GIEŁGE!!

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 01:29   

chciałem powiedzieć, że należy najpierw przeczytać REGULAMIN bo nie jest to dobre miejsce na Twoją reklamę. Należało by się w tej sprawie skontaktować z Prezesem albo Webmasterem chyba...

pozDDRawiam

ZBuK
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 07:16   

Wiesz co Władziu... Ja jusz mam powoli dość takiego traktowania ludzi. A co komu szkodzi, że koleś napisał cosik tutaj? Zostawił na siebie namiary i każdy się może skontaktować. Cen nie podał (bo mu się chyba nie udało) - w czym więc problem?
Ludzie przestańmy się zachowywać w taki sposób, że zanim coś przeczytamy na forum sprawdzamy czy nie został złamany regulamin. Jakaś paranoja! Powoli mam dość tego całego klubowania. Prezesi śpią, admin czasem coś tam powie, niby się wszyscy lubią, ale za plecami każdy każdego... Maluchowców byśmy zarżnęli, bigfjatofcuf też, wszyscy mają do dupy trabanty, bo za bardzo stjuningowane, bo koła za duże, bo brzydkie alusy...
Sorka za dygresję, ale pytam się czy my jesteśmy jusz jakaś partia, bo tak się zachowujemy... Może po prostu zostańmy życzliwymi sobie i innym miłośnikami cartoona?
pozdro i sorka za dygresję - jak komuś jest ona nie w smak, to dokładnie o tym piszę...

Clark
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 09:22   

Zbuk nie ma sie co przejmowac,ale zgadzam sie
z Tobą całkowicie.Czasem jest tutaj straszna dzicinada.Czy ktoś pomyślał kiedyś co sobie myślą ludzie z innych klubów po przeczytaniu kilku postów z tego forum ?

Clark
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 09:27   

Tomek podeslij tu jeszcze tego linka do tych skanów:)

trabi23
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 09:45   

... Maluchowców byśmy zarżnęli, bigfjatofcuf też,

dołączajac si edo ZBuKa bigfjat to zawalisty wozek w pozostalem kwestii zgadzam sie z nim w 100%

trabi23
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 09:52   

Czy ktoś pomyślał kiedyś co sobie myślą ludzie z innych klubów po przeczytaniu kilku postów z tego forum ?

tak wyszle ze uczestniczylem juz kiedys w innym forum rownie duzym jak nie wiekszym innej marki aut i powiem ze nikt nikogo sie o takie rzeczy nie czepiał i z niczym nie bylo problemu.....

i z tego co wiem to dalej nie ma poza tym Tomek ma do zaoferowania gadzety ktore robi na zamowienie jelsi dobrze zrozumialem wiec chyba fajnie by bylo wiedziec o nich szybciej bo watpie zeby ktos co nic nie potrzebuje do traba zagladał tam często...

takze prosze czasami o troche spokoju i rozwagi w pisaniu postow

z całym szacunkiem trabi23

"TWEECIAK&qu
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 11:47   

Kurcze...komus chyba sie naleza przeprosiny....
Wkurzaja mnie tacy "klubowicze"...tylko ze najgorsze jest to ze to nie MY powinnismy uczyc kultury, tylko pewne rzeczy wynosci sie z domu. Naprawde ..nie chce zalowac i wstydzic sie ze jestem trabanciarzem

Wprawdzie to nie ja napisalem, ale w imieniu wiekszosci chyba klubowiczow...Tomku-przepraszam

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 12:50   

dobra, przepraszam...

ostatnio zauwżam, że często mi sie zdarza po chamsku tutaj pisać... zwłaszcza po tych postach ile sie leje czegi o gdzie...

Filuu
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 13:13   

Peace and love =) nie tylko wobec trabanciarzy i juz bedzie jak w bajce :D tego sobie i wam zycze
pozDDRowienia

trabi23
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 14:07   

ale wladzi posty typu ile sie czego leje i ile sa pisane nie z powietrza tylko dlatego ze po prostu trabanciarze nie mają intrukcji obslugi traba i stad ta niewiedza.... i nie miejmy pretensji do pytajacych bo kazdy byl kiedys poczatkujacy.. dziwie sie tylko tym co odpowiadaja nie na temat i to wydaje mi sie jest jedynym problemem na naszym forum nad czym ubolewam czy ktos sie ze mna zgodzi??

Apostoł
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 14:35   

Tak ja sie z toba zgodze trabi23, bo sam odjechales od glownego tematu i to znaczaco :P

CaMeL
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 14:45   

Wiece Wy chyba sami sobie tak troszke szukacie problemow. Jestescie nerwowi, a przeciez sa wakacje, wrzucmy na loosik :-D Ja mysle, ze to wszystko z powodu braku slonca jak to spiewal Kazik. Niech juz nikt sie na nikogo nie gniewa i nikt nie krzyczy, wszyscy przeciez mamy wspolna pasje zwana dumnie TRABANT i to powinno nas laczyc a nie dzielic!

Bo wszyscy Trabanciarze to jedna wielka rodzina!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi