|
Mar-gut i ceny OPINIE |
| Autor |
Wiadomość |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-10-27, 18:08
|
|
|
| przcież nikt nie bluzga :) |
|
|
|
 |
MACIEK1871
Gość
|
Wysłany: 2006-11-13, 22:43
|
|
|
| witam wszystkich jestem tu nowy Trampka 601 mam od 7 lat.Odnosnie pana Marka moze faktycznie niektore ceny ma wysokie ale ma duzo orginalow ddr ktore czesto sa lepsze od badziewia produkowanego przez prywaciarzy, ktorzy mysla ze moga nan wcisnac kazde gowno z racji tego ze orginalow brak.Przeknalem sie o tym dobrze.Od pan Marka kupowalem wiele rzeczy i nigdy nie bylo problemu.Wkoncu on z tego zyje>pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
 |
Pasjonat
Gość
|
Wysłany: 2007-08-13, 15:43
|
|
|
Witam.
Powiedzcie mi proszę na jakiej ulicy jest sklep pana marguta ??. |
|
|
|
 |
Dany
Gość
|
Wysłany: 2007-08-13, 20:39
|
|
|
Witam!
W Mar-gucie kupowałem czerwono-białe klosze do 601 i bardzo szybko zamówienie zostało zrealizowane. Klosze były solidnie zapakowane i oczywiście nówki. Co do opłat za przesłanie to faktycznie pan Marek dodatkowo sobie zarabia (w moim przypadku przesyłka mogła kosztować max 4,30).
P.S. Vampirek! Biało czerwone klosze tylne do 601 będą jeździły po Warszawie (jak złożę do końca Trabiego).
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
zielczi
Gość
|
Wysłany: 2007-08-13, 23:47
|
|
|
kazdy dzis zarabia na paczkach na allegro, zeby zaistniec na rynku na allegro trzeba ciac ceny ktore sie zwracaja na wysylce.
przyklad:
akumulatorki aa chodza za banalne pieniadze a za wysylke zycza sobie 8,50
ja za wysylke licznika zaplacilem 9,50 tak to juz bywa |
|
|
|
 |
zielczi
Gość
|
Wysłany: 2007-08-13, 23:53
|
|
|
| aha dodam jeszcze ze ta paczka za 9,50 skladala sie z zielonego papieru toaletowego |
|
|
|
 |
bartekN.
Gość
|
Wysłany: 2007-08-14, 10:48
|
|
|
7. Mało osób o tym wie, ale firmy muszą odprowadzać VAT od kosztów wysyłki, z którego poczta jest zwolniona.
Jeżeli na poczcie zapłacą za list powiedzmy 5,20 (i uwzględnią to na paragonie), to muszą zapłacić Urzędowi Skarbowemu 1,14 zł VATU.
Do tego dochodzi koszt opakowania i stąd na liście naklejone są znaczki za 5,20, a my musimy zapłacić o te kilka zł więcej (wspomniany VAT + np. 1 zł za kopertę).
Oczywiście, niektórzy zawyżają koszty wysyłki, dlatego najlepiej porównywać cenę końcową, czyli cenę przedmiotu + koszty wysytłki).
pozdr. |
|
|
|
 |
Pudzian
Gość
|
Wysłany: 2007-08-16, 21:30
|
|
|
| Ja jestem zadowolony z siebie bo udalo mi sie kiedys margutowi przed nosa cewki zaplonowe smignac hi hi hcial je za grosze kupic ale mu sie nie udalo |
|
|
|
 |
Piotrek Repeta
Gość
|
Wysłany: 2007-08-18, 22:04
|
|
|
| Pan Ronaldinho sprzedał mi lampy tylnie i do tej pory ich nie otrzymałem. @!#$ Posampas jeden i tyle na ten temat :/ |
|
|
|
 |
|
|