Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
motirex.pl
Autor Wiadomość
Kędzior2
Gość
Wysłany: 2007-07-06, 08:02   

wszystkie sklepy z częściami do trabanta to jakiś żydowsko masoński spisek :)

Woytheck
Gość
Wysłany: 2007-07-09, 16:27   

Sorki że nie w temacie. Tak czy siak najlepiej jest w zg (czyt. najgorzej chyba). U państwa na ul. Ogrodowej niedość że jest drogo jak nie wiem to do tego obsługa miła jak nigdzie - PRL trwa! Zostawiłęm u nich kupe siana i po jakimś miesiącu przychodze po kolejne części i pan mi mówi ze chyba sie z 7 lat spóźniłem że chcę kupić wieszaki tłumika heheeh (miesiąc wcześniej miał :D ). Jak zamówiłęm u nich przedni tłumik to miał kosztować 120 nie więcej - jak odbierałęm tomi powiedział 139 i wypiera się że przez telefon mi tak samo mówił co ja se myśle (tłumik po mniesiącu oddałęm do wymiany - spalinki w wozie:D) Kurde ale sie rozpisałem hehehe Sorki :d

Dany
Gość
Wysłany: 2007-07-29, 10:39   

Witam!
Po przeczytaniu różnych opinii, do zakupów w Motirexie podszedłem z pewną dozą nieśmiałości, ale zadzwoniłem, złożyłem zamówienie i ... po dwóch dnich roboczych miałem towar w domu. Więc wszystko O.K.

Bross
Gość
Wysłany: 2007-07-29, 21:02   

Ja w motirex-ie kupuję nie do dziś ogółem ok był jeden incydent ale to z winy poczty uważam że Gość w porządku po za tym ceny tajli się zmieniły ostatnio kupowałem reperaturkę za 9zeta tera za 15 no cóż to mój jedyny ratunek jak by nie oni to jedna wielka kapa bo w Katowicach już niema sklepu co mieli wiele tajli do w353 i Trabanta.

Pozytyw

Hajs
Gość
Wysłany: 2008-12-22, 17:10   

Siema!

Słuchajcie, robiliście w ciagu ostatniego tygodnia zakupy w Motirexie?
W ubiegły poniedziałek na ich stronie zamowiłem kolejna porcje części do Traba, i cierpliwie czekam do środy, bo zawsze wszystko szło bezproblemowo, a przesyłka w 2 dni dochodziła.
A że tym razem nie doszła, a ja nawet potwierdzenia na maila z ta tabelką nie dostałem, wiec w czwartek dzwonie do gościa, i pytam, czy wysłane już, czy moze paczka utonęła w świątecznych kartkach? ;) No i odpowiedź:
Niestety, sklep internetowy bedzie nieczynny do stycznia, bo ja miałem wypadek i leże w szpitalu... Więć pozostało mi życzyć zdrowia i do widzenia.
Coś mi się nie chce wierzyć w ten wypadek... :P A Wy co usłyszeliście w słuchawce? Realizuje zamowienia?

Andrzej Z
Gość
Wysłany: 2008-12-22, 20:53   

ja tydzień temu zamawiałem,i nie było problemu
na drugi dzień przesyłka była.

MarkusM
Gość
Wysłany: 2008-12-22, 22:03   

Ja chciałem zamówić jakieś kilka dni temu trochę części do 601 i to samo usłyszałem co Hajs. Że sklep nieczynny bo miałem wypadek i leże w szpitalu.
Koleś powiedział że może po świętach, ale nie obiecuje.
W sumie to nie mogę mieć jakiś zastrzeżeń, bo jak zamawiałem wcześniej to zawsze po kilku dniach przesyłka była i było wszystko OK.
A w dzisiejszych czasach nie trudno o wypadek.

papieju
Gość
Wysłany: 2008-12-23, 07:33   

Ja póki co mam z nimi dobre doświadczenia

Sikor
Gość
Wysłany: 2008-12-23, 10:40   

A ja nie. Zamawiałem jakieś drobiazgi, Wojtek miał podjechać po nie osobiście i pocałował klamkie.

JOHNEK
Gość
Wysłany: 2008-12-24, 11:37   

ja jakis miesiac temu kupowalem kose przyszla 2dni pozniej:) teraz zamowilem tuleje i tak jak zawsze dostaje potwierdzenie to cisza;| ale pogadam z maximem bo mieszkaja klatke obok siebie moze mi zapyta jak tam...

Kriss
Gość
Wysłany: 2008-12-25, 19:51   

Ja tam kilka razy kupowalem graty do traba i wartka i nigdy nie było problemu. Ogólnie każdemu może się zdarzyć wypadek lub troche leniuchowania pod kryptonimem wypadek :p

Bochen
Gość
Wysłany: 2009-01-18, 21:32   

motirex juz dziala normalnie?

WeT(macq)
Gość
Wysłany: 2009-01-18, 22:54   

Ta

Costa Und Bross
Gość
Wysłany: 2009-01-26, 18:36   

ja nieraz podjechałem i też pocałowałem klamkę ale zawsze można przedzwonić i poczekać często przyjeżdża a nawet czasem mi części podrzuci jak jest przejazdem. Ja mam dobre zdanie o Motirex-ie

GrzegorzG(Greg)
Gość
Wysłany: 2009-03-25, 15:15   

Mam zamiar zakupić tarczę sprzęgła i docisk, i tu mam pytanie. Jak z jakością tych części z Motirexu, widzę że są do wyboru dwa dociski (Austria,Germany), czy też może z Allegro firmy "Statim". Co będzie najlepsze? Domyślam się że ktoś już miał styczność z tymi z Motirexu.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi