|
dziwna aukcja na allegro |
| Autor |
Wiadomość |
magik
Gość
|
Wysłany: 2007-07-09, 12:46
|
|
|
Odświeżam temat.
Słuchajcie ale chama trafiłem. Wypatrzyłem takie oto ogłoszenie
aukcja
No i grzecznie zacząłem pytać w jakim stanie jest ten karter.
Pierwsza odpowiedż "Stan "bdb" znaczy że jest w stanie bardzo dobrym" Trochę się uśmiałem i to odpisałem że to nie wystarczy i że chyba nie bardzo wie jak to ocenić
Po drugim pytaniu czy jest w stanie określić stan zużycia karteru dostałem coś takiego: "Słuchaj smarkaczu-po 1 to jestem troche starszy niz ty i nie jestesmy na "ty",po 2 to ty gówno wiesz o trabantach...Po huja piszesz i zawracasz gitare pisząc do mnie bez sensowne maile?Nie chcesz kupować,nie podoba sie nie kupuj,a nie @!#$ filozofujesz ty przygłupie skończony.Ludzie na allegro juz cie znają ty oszuscie,chamie,złodzieju i kłamczuchu....Nie mam najmniejszej przyjemnosci z tobą rozmawiać,wiec jeszcze raz napiszesz do mnie e-mail i pozałujesz-zgłosze cie do allegro i zamkną ci to konto.."
Tak sobie myślę teraz co to za idiota. Chyba wystawia z mozołem ogłoszenia na naszej giełdzie. jakiś trabcio601s@wp.pl
Proponuję wywalić jego ogłoszenia raz na zawsze. Gościu nie ma żadnej wiedzy merytorycznej na temat traba i jeszcze mnie tu wyzwiskami obrzuca. Burak jakiś cholerny |
|
|
|
 |
Rafał Kośka
Gość
|
Wysłany: 2007-07-10, 22:05
|
|
|
| Osobiście napisałbym do allegro. Dodał treść maili. Po co ganić go osobiście jak można zrobiić to "urzędowo". |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2007-07-10, 23:01
|
|
|
| Jak ktoś nawet poprawnie nie umie napisać ch*j, to wystarczająco o nim świadczy :) |
|
|
|
 |
kuba_krakow
Gość
|
Wysłany: 2007-07-10, 23:33
|
|
|
no jak myslicie skad on jest?? ;)
ja strzelam, ze na 90% ta miejscowosc co lezy w powiacie RDE... |
|
|
|
 |
kuba_krakow
Gość
|
Wysłany: 2007-07-10, 23:45
|
|
|
ja chyba za duzo piwa wypilem bo juz czytac nie umie :(
kurde na aukcji jest napisane szczecin... |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2007-07-12, 07:08
|
|
|
nie bardzo rozumiem skąd ten mejl do ciebie - magik...
wysłałem zapytanie o ten blok o treści:
"Witam
Interesuje mnie do którego modelu silnika Trabanta 601 jest ten karter. Czy może mi Pan to określić?
Tomek "Xiędzu"
i otrzymałem odpowiedź po 12 godzinach:
"Witam!
Ten blok silnika jest mojego kolegi,ja go tylko sprzedaje,podobno jest sprawny z 1983 roku.
O cene zawsze możemy się potargować!!!
Jeśli był by pan zainteresowan to proszę o kontakt.
Pozdrawiam"
Więc może wina leży po stronie pytającego? |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2007-07-12, 07:33
|
|
|
| hmm zastanawiające. ja sformułowałem pytania dokładnie tak jak to napisałem wyżej. Chciałem żeby mi fachowo ocenił stan katreru. A że nie potrafi co mu delikatnie zasugerowałem to dostałem właśnie takie "kwiatki" Może już wyczuł sprawę. Bynajmniej mnie nie tłumaczył się ze to nie jego. |
|
|
|
 |
Kędzior2
Gość
|
Wysłany: 2007-07-12, 13:41
|
|
|
| a to @!#$ jeden no :) |
|
|
|
 |
fasol
Gość
|
Wysłany: 2007-07-13, 21:19
|
|
|
| Mi odpowiedział identycznie jak Xiędzu :) może ktoś bota ustawił :P |
|
|
|
 |
shardac
Gość
|
Wysłany: 2007-07-16, 17:38
|
|
|
| mi dokladnie tak samo odpisal ;) bot albo ctrl+c - ctrl+v :> |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2007-07-17, 16:00
|
|
|
a mnie coś nie lubi jeszcze wczoraj coś brzdąkał. dostałem ze 2 maile o niemiłej treści. nie może sobie odpuścić bo też mu za to nagadałem ale nie tak soczyście. Mówiła mama: "nie ruszaj synku gówna bo śmierdzi" |
|
|
|
 |
WeTeK
Gość
|
Wysłany: 2007-07-17, 16:52
|
|
|
Tak troche schodzac z tematu... Szukam ostatnio motoru i trafilem na cos takiego:
http://allegro.pl/item216..._na_czesci.html
Mam do zaoferowania motocykl SUZUKI RG-80
Z przeznaczeniem na części
jest to spowodowane brakiem widocznych numerów na ramie motocykla (ztarły się)
Myslalem ze sie poszczam ze smiechu :D Numery na ramie sie starły, ojej x] |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2007-08-01, 18:40
|
|
|
Niedawno skończyła się aukcja niklowanych klamek niby do kombiaka bo w zasadzie do wartburga. Gościu chyba nawet jeszcze nie zdążył za nie zapłacić a już je próbuje je żenić u nas na giełdzie. W dodatku to ten sam który słał mi mięchem w mailu. Kto to jest? ktoś go zna ?
aukcja |
|
|
|
 |
Pudzian
Gość
|
Wysłany: 2007-08-01, 21:07
|
|
|