Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
__ Opuścił nas wspaniały kolega - trabanciarz __
Autor Wiadomość
Konrad_G.
Gość
Wysłany: 2007-06-25, 19:00   

Radość, pasja, młodość przerwane w jednej chwili. Smutne.

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2007-06-25, 19:25   

Piotr, na pewno będzie sporo trabantów. Ja na Twoim miejscu przyjechałbym trampkiem, oczywiście w miarę możliwości.

Vampirek
Gość
Wysłany: 2007-06-26, 00:10   

spotykamy sie o 15 na skrzyzowaniu szaserow i wspolnej drogi stamtad ruszamy do kosciola

sandacz
Gość
Wysłany: 2007-06-26, 13:11   

[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]

misha
Gość
Wysłany: 2007-06-26, 14:31   

Do końca myślałem że uda się dojechać na pogrzeb Pawła. ale nie.
wylewam z siebie smutek samotnie.
Misza
A to "dla Pawła" Mp3 przez kolegów zrobione - sercowe bardzo.

MarkusM
Gość
Wysłany: 2007-06-26, 19:22   

[*] Nie znałem go. Szkoda chłopaka.
Szczere kondolencje

Michał P.
Gość
Wysłany: 2007-06-26, 21:23   

boże drogi
dokładnie wtedy jechałem szaserów. było koło 11 albo 10. I patrze ztłuczone volvo i zmasakrowany trabant... mysle sobie jakis wypadek.. jak wracalem z matka poprosilem zeby zwolnila patrzylem na siedzenie kierowcy bylo tam sporo miejsca i nie myslalem ze skonczylo sie tragicznie. Nastepnego dnia mama tamtedy jechala powiedziala ze lezy krzyz i duzo swieczek wokół niego chyba kttoś zmarł ::(:(:(:(:(
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

jasQ
Gość
Wysłany: 2007-06-26, 21:49   

[*]

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2007-06-26, 21:52   

dojechaliśmy szczęśliwie -piękny kościół i piękny pogrzeb ksiądz też dobrze mówił-chłopaki z warszawy spisali sie na medal...

Kędzior2
Gość
Wysłany: 2007-06-26, 22:26   

czy ksiądz dobrze mówił to bym się kłócił ale mniejsza... każdy ma na ten temat swoje zdanie.

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2007-06-26, 22:31   

Zgadam się z Kędziorem, ale pogrzeb trzeba przyznać piękny. Oby jak najmniej takich okazji do naszych spotkań

Milano
Gość
Wysłany: 2007-06-26, 23:48   

Chwila refleksji.
Znalem Pawla dosyc slabo, widzielismy sie zaledwie pare razy, glownie dzieki Mateuszowi. Bardzo uczynny i bezinteresowny chlopak, prawdziwy pasjonat. Poznalismy sie dzieki wspolnej pasji z kartonu.
Obiecalem sobie wtedy ze zrobie mojego Trampka i pojade z wami na zlot, ale ciagle brakowalo czasu. Pawel zgodzil sie go odemnie kupic. Wiedzialem ze trafi w dobre rece. Kiedy uslyszalem o tej tragedii, moze gdybym mu go nie sprzedal... sam nie wiem co myslec.
Najszczersze kondolencje dla rodziny.
Jan

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2007-06-27, 04:05   

okej może nie wszystko mówil dobrze ale przynajmniej od siebie.

Tomek K.
Gość
Wysłany: 2007-06-27, 12:04   

a wg mnie dobrze mówił, na początku troche coś chyba nie wiedział jak i co ale potem nawet z sensem mówił

Vampirek
Gość
Wysłany: 2007-06-27, 13:28   

Chcialbym podziekowac w imieniu Rodziny i Swoim Za tak liczne przybycie na tą uroczystosc Dziekuje Panowie i Panie Zrobilismy to co bylo trzeba

moje zdanie jest jednoznaczne bylo pieknie ale czemu z takiej okazji :( szkoda ze to nie byl slub wesele... do tego bylo znacznie blizej ale... Bog chcial inaczej ;( na zawsze w sercach bliskich oby nie czesciej takie spotkania

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi