Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
kolizja z tramwajem - pomożecie?
Autor Wiadomość
Marcin Gałązka
Gość
Wysłany: 2004-04-07, 13:03   

czesc,
miałem wczoraj kolizje z tramwajem. mi nic sie nie stalo, ale trabant ma do wymiany caly lewy bok [wgniecenie i zarysowania w przednim i tylnym blotniku, dziura w drzwiach].
jestem zielony jesli chodzi o technike. trabanta mam dopiero od stycznia.
ile może mnie kosztować doprowadzenie Go do normalnego stanu? gdzie naprawiać?

a tak przy okazji to po tej stłuczce przestał mi działać przedni prawy migacz. za to prawy tylny miga dwa razy szybciej niż powinien. lewe sa OK. o co chodzi? jak to moge naprawić?

będe wdzięczny jesli napiszecie nie tylko na forum ale też bezpośrednio na mojego mejla, bo częściej sprawdzam pocztę niż zaglądam na Forum.
zainteresowanym wysle zdjecie trabanta po kolizji.

pozdrawiaM.

Grzegorz Zalewski
Gość
Wysłany: 2004-04-07, 13:42   

hmm poszycie to tylko kit i blachowkrety nic wielkiego am sobie poradzisz ile to kosztowac by kosztowalo to nie wiem jakbys byl w poznania cosby w piwkach sie dogadali :) a co do migacza ze mruga ci szybciej to normalne jak jeden nie dziala sprawdz zarowke i kabelkologie poprostu ci ten nie dzialajacy nie styka

Newwer
Gość
Wysłany: 2004-04-07, 15:42   

wyslalem tobie maila Marcin, uwarzaj na tramwaje :(...

lasic
Gość
Wysłany: 2004-04-07, 19:13   

kupujesz na szrocie nowe poszycia (albo dogadujesz sie z kims kto takowe posiada ;) ), odkrecasz stare i przykrecasz nowe i tyle. Co do migacza to sprawdz zarowke bo przy stluczkach lubia sie pourywac zarniki :)

Marcin Gałązka
Gość
Wysłany: 2004-04-08, 08:23   

Moi drodzy, dzieki za porady. Napiszcie - proszę - gdzie w Warszawie albo okolicy dostanę przedni i tylny błotnik oraz drzwi do trabanta 1.1.
A może ktoś mógłby mi to zrobić za jakąś rozsądną cenę?

PozdrawiaM.

Heniu Portier
Gość
Wysłany: 2004-04-08, 09:37   

nie ma sensu oddawac tego do zakladu ...... naprawde uwierz ze nie majac zdolnosci manualnych bez problemu poradzisz sobie sam....wystarczy kilka kluczy,srubokret i wolne popoludnie ;-)
pomoc blacharza przyda sie kiedy zostalo naruszone cos z konstrukcji...W Warszawie jest szrot na Strazackiej - Kaweczyn Praga Poludnie.....popatrz w ogloszeniach na gieldzie,ktos chyba tam mial do sprzedania graty od Trabanta....co do drzwi to smialo zakladaj od 601 pasuja bez przerobek....
Pozdro!!!!

Marcin Gałązka
Gość
Wysłany: 2004-04-09, 16:41   

jedno pytanie:
czy latac poszycie czy szukac nowego?

Marcin Gałązka
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 12:18   

w jakich godzinach działa szrot na Strażackiej w dni powszednie? w jakich godzinach w sobote?

Newwer
Gość
Wysłany: 2004-04-16, 17:37   

jak juz w mailu pisalem tylny blotnik sklej za pomoce zywicy i maty, reszte wymien poszycie i jazda...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi