Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[OT] Rekordziści ;o)
Autor Wiadomość
Pudzian
Gość
Wysłany: 2007-05-21, 18:13   

to ja w ciagu roku zalatwilem 3 artelnatory a dwa ostatnie w przeciagu tygodnia

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2007-05-21, 18:51   

a ja swojego trampka remontuje juz 3 rok i konca nie widac ;p

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2007-05-22, 15:46   

ponad 100 km na jednym garze z 4 osobami w środku, w drodze na Woodstock. Po drodze wpadł mi takze przedni amor, to był koszmar :-P

ROSO
Gość
Wysłany: 2007-05-23, 15:09   

przez ostatnie 4 lata 40 km przebiegu .....buhahaha

ali & sisi
Gość
Wysłany: 2007-05-28, 06:04   

Powrót 430 km Międzychód-Sosnowiec w 5h30min, GPS w podsumowaniu trasy pokazał średnią prędkość 117 km/h (cały czas drogą nr 11) wyprzedzałem po 3 tiry naraz, spalanie niecałe 9l gazu na 100km, delikatnie padało a dziewczyna spała :-)
Gdy nie spała ta sama trasa 9 godzin...

Po trasie 2 x 430km padł mi jedynie nowy (2 mies) akumulator !!!

Żadnego mandatu odkąd mam prawo jazdy czyli ponad 6lat, raz zatrzymany 10 metrów od akademika - rutynowa kontrola.

A rekord który przebije wszystko co dotychczas napisaliście to to że jeszcze żyje bo przy trabie wszystko robie sam :-) ))

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2007-05-28, 08:52   

Ni to że się czepiam ....

Chyba GPS troszeczkę Ciebie oszukuje, albo pojawił się jakiś czeski błąd w Twoim wpisie

ali & sisi NAPISAŁ:

"Powrót 430 km Międzychód-Sosnowiec w 5h30min, GPS w podsumowaniu trasy pokazał średnią prędkość 117 km/h "

Z danych które podałes średnia na pierwszy rzut oka wychodzi jakieś 80km/h.... a nie 117... a to drobna różnica

Ja tam nie będe się rozpisywać ile i jakie trasy zostały zrobione w jakim czasie , bo z perspektywy czasu i przejechanych już kilometrów coraz częściej dochodze do wniosku, że trochę swoje życie trzeba szanowac....
Jeśli nie żyjesz dla siebie to żyjesz dla innych

ali & sisi
Gość
Wysłany: 2007-05-29, 20:26   

Jak już pisałem nie jechałem sam i trzeba było sie czasem zatrzymać na siku i inne takie a GPS nie dolicza postoju do czasu jazdy, poprostu przechodzi w stan czuwania i czeka na ruch.

Pudzian
Gość
Wysłany: 2007-06-10, 22:26   

Trasa pruszkow lochow z SPRAWNYM CHAMULCEM TYLKO NA JEDNO PRZEDNIE KOLO MASAKRA....
Jeszcze do tego dzisiaj 3 godziny w korku juz prawie okrakiem wychodzilem z auta....

kasia
Gość
Wysłany: 2007-06-13, 10:35   

ciekawe, czy rekordem moze byc wyjazd na sylwestra: przejechalam 500 metrow, skonczyl mi sie gaz, wiec przestawilam na benzyne, ktora skonczyla sie po 800 metrach, a gdy wrocilam ze stacji benzynowej z kanistrem.. padl rozrusznik.. sylwester w tym roku zaczal sie dla mmie troche pozniej :)

bRq
Gość
Wysłany: 2007-06-19, 21:01   

hmm... w sumie... 3 maski w ciagu jakos 2 miesiecy, 40km jazdy bez maski.. no i jak jezdzilem na wskaznik paliwa to 3 razy w ciagu tygodnia zabraklo mi benzyny... teraz jezdze na km :P i nigdy nie zabraklo ;)

moze inny rekord... 3,5cm podluznica od asfaltu ... :D po wakacjach bedzie jeszcze lepiej ;)

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-06-20, 03:47   

a 70km po banie w niemczech na holu to jakis rekord :}?

WojtasCB_Serwis
Gość
Wysłany: 2007-06-20, 19:43   

W poprzednim TRABIE 1.1 po pościgu za pociągiem 130 km/h zjechałem na parking i.... pech wysiadam patrze a trab stoi na leżącym kole FUKS jakich mało łożysko sie rozsypało i koło odpadło

masterr666
Gość
Wysłany: 2007-06-25, 00:45   

Trabi 601 Kombi i 70km w 8 osób, wyjazd na koncert T.S.A na dni Wielunia. Oczywiście skończyło się to mandatem w drodze powrotnej i jedną sprawą w sądzie dla kolegi, który się zaśmiał z pana władzy. Pierwsze ich słowa to były, A co to autobus? Oczywiście Trabi dojechał bez żadnych awarii

Aren
Gość
Wysłany: 2007-06-26, 21:32   

urwana sruba mocowania wahacza prawa strona / dzien pozniej lewa ;] uhhh dobrze ze sie rozpedzalem... ;]

nemo
Gość
Wysłany: 2007-06-26, 21:57   

ja miełem dwa dzwony skasowałem nowego c3 i goscia na skuterze a tak pozatym silnik padł dwie tarcze sprzegła trzy resory tylne i jeden przedni złamene i to tylko w ciagu roku

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi