Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
-- PREMIERA 601PASSIONS --
Autor Wiadomość
ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-02-03, 18:22   

Badyl - "stworzyłeś" galerię czyli rozumiem cały engine zaprojektowałeś i zrobiłeś od zera czy skorzystałeś z gotowego szablonu galerii zrobionej we flashu?

A co do pomysłu Jendreja... Lepiej nie wygłaszaj tutaj takich pomysłów, bo mi się kiedyś oberwało za taką wizję umieszczania skończonych trabów na specjalnej pokazowej www... Zawiść i zazdrość ludzka dotyczy także klubu CT :(
Myślę, że taki projekt kiedyś powstanie ale czas pokaże.

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-02-03, 18:51   

masz z kamilem najbardziej optymalna domene :]
ale fajnie tak zaprezentowac zrobione trabanty ;) w kazdym stylu nawet kamika :P

wiem ze to moze byc podzial na lepszych i gorszych no ale... sa trabanty ktore sa piekne ty pietrek kornel samer .... i piekne inaczej kamik :D

dobra jade zatankowac =]

i jak cos z przyszloscia zycze powodzenia z projektem ;)

c u in Zwickau :]

Badyl
Gość
Wysłany: 2007-02-03, 19:36   

Zbuk galerię stworzyłem w oparciu o skrypt oczywiście :) Nie mam jeszcze takich zdolności do wykonywania takich cudeńków.

A projekt galerii napewno by się przydał, jedno zdjęcie i już wszystko wiemy :)

bRq
Gość
Wysłany: 2007-02-10, 01:01   

ZBuK. Gratuluje Traba, strony no i artykulu w gazecie ;)

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-02-27, 16:24   

Dzięki bRq!

Przy okazji tematu i próśb chłopaków na gie-esie wsadziłem na stronie (www.601.pl) w dziale NEWS (bo na razie się nie dorobiłem działu DOWNLOAD) możliwość ściągnięcia rysunków technicznych, paru "klocków" do 601 :) a mianowicie:
- sztaba pod resor przedni (obniżenie 4-6cm + prostowanie kół)
- dzwonki pod wahacze tylnie (negatyw z tyłu)
- adapter do hamulców tarczowych (umożliwia założenie hamulców tarczowych do 601)
Bierzcie i częstujcie się z tego wszyscy! Mam nadzieję, że Wam pomoże - zwłaszcza jak macie znajomych tokarzy!
Pozdrawiam i obiecuję, że w wolnej chwili rozbuduję stronkę o dział TECHNIKA, w którym oprócz tych perełek znajdą się inne ciekawostki i rysunki, które jak widzę są mocno poszukiwane.

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-04-27, 14:44   

Po przerwie witajcie w newsletterze www.601.pl :)
Nie ma żonki, syn w przedszkolu, nie mam się z kim podzielić nowiną - walę więc do miłośników Trabów.
Przed momentem zjechałem z podnośnika na nowych bucikach...
Kosztowało mnie to co prawda trochę czasu (szukanie, mierzenie, zdobywanie wiedzy) i kasy (felgi, dystanse, śruby), ale efekt...
Na nieszczęście nie mam chwilowo aparatu i nie mogę się podzielić wizualnie, więc na razie słownie:
TRABI 601z DOCZEKAŁ SIĘ W KOŃCU CHROMOWANYCH FELG :)
Mangels PowerTech 7x13" ET25 - dodatkowo z oryginalnymi kołpaczkami PowerTecha. Po założeniu opony 175/50 zrobił się z niego ostry zawodnik :) Najlepszym dowodem na to, że auto wygląda naprawdę fajowo, niech będzie to, że w serwisie oponiarskim wymienili mi wszystkie koła z wyważaniem gratis... Tak im się spodobała zabaweczka... Obiecuję wrzucić jakieś foty, ale muszę dojść do siebie...
Tutaj jedynie symulacja zanim je założyłem - wyglądają lepiej w rzeczywistości (teraz jeszcze tylko muszę przód glebnąć...)

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-04-27, 15:40   

jakos tak imo sie cos nie pasi

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-04-27, 18:56   

A może masz rację - straszne badziewie :)
Nie mniej jednak cieszę koparę jak dziecko.

Foty na http://www.601.pl

Opony się wyciągnęły śliczniutko, co prawda pozostaje jeszcza trochę do zrobienia (wymiana za długich szpilek z tyłu i nakrętek na coś "estetycznego") oraz obniżenie przodu (magiczna sztabka) ale mając za sobą drogę przez mękę w poszukiwaniach i montowaniu to już tylko formalności.

Także już z górki - najgorsze (finansowo) za mną :)

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-06-08, 16:31   

Ale mi napisali... :)))
http://moto.onet.pl/1415352,2217,1,artykul.html
pozDDRo

Przemek
Gość
Wysłany: 2007-06-10, 08:57   

Ale mi napisali... :)))
No :-) Nawet przed chwilą byłeś na głównej :-)
Pozddr

Mihu
Gość
Wysłany: 2007-06-10, 10:23   

pełen szacun

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-06-10, 11:34   

Ludzie mają gadane...
Czytaliście jeden z postów pod tym artykułem?

I jak polaczki? Macie na pewno to szambo co nie?

Ja mam porsze 811 a wy na pewno takie złomy hehe... na pewno zescie se przywiezli takiego z niemiec tata wyklepał blache i smigacie nim niczym Kubica tylko że 40 km na godz hehe... Ja swoją bestie kupiłem na salonach motoryzacyjnych w monte wideo. wyglondam w nim jak panisko a wy jak besrobotni niby kierowcy hehe... a tak na marginesie to przy kturej dziuże on wam sie rozkracza? hehe... morze przy drugiej? Ja moge jerzdzić non stop po dołach i nic mi sie nie stanie bo mam wysokie resory. ale morzecie se jerzdzic po dziurach tato wam znowu wyklepie blache hehe... Powodzenia na trasie i życze wam zeby wam jusz po 5 km wam sie on nie rozłorzył hehe...

czuly_wojtek@poczta.onet.pl, 10.06.2007 09:42

zielczi
Gość
Wysłany: 2007-06-12, 19:54   

hehe przynajmniej potrafi rozbawic:D:D niemozliwy kolo

mateusz
Gość
Wysłany: 2007-06-12, 23:15   

Zbuku, sugerujesz, żeby czułemu wojtkowi wysłać kilka sympatycznych e- maili?

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-06-13, 07:34   

Lepiej nie... To może być groźny gość :) Po za tym, szkoda chyba tracić czas na takiego giertychama :)
Są i inne:

Softowe:

Kiedyś miałem właśnie takiego. Teraz mam Calibre 2.0 Ekotek v8 140KM i jest dużo szybsza, do setki ma 7,2s a prędkość maksymalna wynosi 238,4kmh w niemczech. Mój Trabant 1.1 60KM miał 12s do 100kmh, z wielkim trudem osiągał 180kmh i był usterkowy.

~kalifan, 10.06.2007 14:09

Ale i hardcorowe:

Prawdziwym arystokratom takim jak ja i mój kochany Tyberiuszek nie wypada nawet bywać obok czegoś takiego. My znamy swoją wartość. Ostatecznie to dla nas istnieją ekskluzywne wyroby i salony. O luksusowych dobrach o jakich posiadaczom tych "cudeniek" nawet się nie śniło mogłabym opowiadać godzinami.

anna.arystokratka@vp.pl, 10.06.2007 12:36

Buchahahahahahhaha... Ludzie są albo głupi albo chorzy, no chyba że to rodzaj żartu?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi