Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
różowy smutek
Autor Wiadomość
Marcin "bydle&am
Gość
Wysłany: 2007-06-11, 19:55   

A ja uwazam, ze wartborgini nie ma racji. Prosta przyczyna - za drogie auto to moze by ich scigali i zlapali. Niestety nie wierze w to, ze policja bedzie scigala lobuzow ktorzy zniszczyli Trabanta. Przeciez to "nie przestepstwo" a jedynie wybryki... :(
To dopiero jest przykre.
Jak mi zbili szybe w aucie to nawet na policje nie poszedlem - mniej niz 250 zł (czy ilestam) = niska szkodliwosc spoleczna.

Arthas
Gość
Wysłany: 2007-06-11, 20:10   

tacy są ldzie. Ja też ciagle z moim Trabim miałem coś porobione. Kiedyś to nawet niebieskim barwnikiem mi go posypali i ku mojemu nieszczęściu zaczoł padać deszcz. Na szczęście skrzatem dało się wszysto zmyć. A policjant też tylko tyle mógł zrobić. Spisał zeznania i koniec bo co więcej. Szkoda autka ale bezduszność bezmózgich debili którzy robią takie rzeczy z Trabantami nie zna granic.

kasia
Gość
Wysłany: 2007-06-12, 00:29   

ciesze sie, bo rozgorzala dyskusja i milo mi sie czyta, zwlaszcza, ze minelo juz pare dni od feralnej nocy, a jutro zabieram rozowego do katowic na koncert. tam juz zalatwilam sobie miejsce do parkowania, bo jestem przez ostatnie dni przeczulona. choc na dobra sprawe, jesli zniszczyli mi samochod na nowym osiedlu z ochroniarzem, ktory pil pewnie w kanciapie 10 metrow obok, to nie wiem czy nadmierna czujnosc uchroni mnie przed kontaktem z dziwnymi ludzi..
cieple mysli
k

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2007-06-12, 01:51   

hehe ja jestem z k-ce to jakby co to zapraszam na bezpieczne miejsca parkingowe :))

kasia
Gość
Wysłany: 2007-06-13, 10:31   

rozowy przejechal autostrade i wrocil bezpiecznie do domu:)
w katowicach jest wiecej tolerancyjnych ludzi, niz w krakowie;)

Bross
Gość
Wysłany: 2007-07-18, 22:03   

do Wartbordziniego
dla niektórych TRABANT JEST WIęCEJ WARTUY NIż MYśLISZ I JEGO CENY NIE DA SIę USTALIć KRóTKO PISZąć JEST BEZCENNY.

ile trudu trzeba włożyć by kupić nowe części no trabanta ???

a jak ktoś ma wóz za 500x droższy jak trabant to jak mu wybiją szyby to z odszkodowania kupi 10 takich szyb i mu na merca zostanie, a trabanciaże ??
ludzie oddani swoim trabantom niewszyscy mają kasy jak lodu co nieznaczy że są biedni. ja Biedny nie jestem ale wqrwia mnie to że jakiś udup zniszczy mi to nad czym Ciężko pracuje.

a Ty masz Honde (szkoda że nie ma czegoś co było by żadkim i bardzo trudno dostępnym Detalem) ale załużmu że jest i co zniszczyli Ci to - Wydałeś majątek naszukałeś się kilka miesięcy albo ponad rok lub 2 i co Nie wqrwił byś sie ?? nie chciał być dopaść Drania i skopać mu R** by nie nauczył Nie Twoje Nie ruszaj
nieniszcz a jak zniszczysz to Ci łapoy uwalę siekierą .

Niemów że nie chciał być bo Ci nie uwieży nawet sam prezydent król papież diabeł i bóg (o ile istnieją)

za text wybaczcie sam nieraz miałem zdewastowanego Trabanta urwali mi lusterko porysowali klape itd nawet kiedyś karton oderwali a o wydechu że mi szmat naciśli to już nie wspomnę. jeszcze raz przepraszam.

PozDDRawiam

Marcin & Marta
Gość
Wysłany: 2007-07-19, 08:53   

Zajebałbym jednego wandala z drugim.Łeb bym wyrwał i dupę nim zatkał.Całe szczęście,że mieszkam w małej mieścince ok.1500 mieszk. gdzie wszyscy się znają z nazwiska a niekiedy imienia. Od kiedy jestem nauczycielem w tutejszym gimnazjum i podstawówce musiałem wzmocnić wśród dzieci i młodzieży autorytet swój i Trabanta również, ponieważ dzieciarnia myślała, że jak ktoś jeżdzi takim wozem to jest nienormalny, biedny a przynajmniej niepoważny.Uczę techniki tak więc w gimnazjum wprowadziłem budowę pojazdów oczywiście na przykładzie części do Trabanta oraz zdjęć i rysunków.Podałem dzieciakom linki do stron Trabantowych co poskutkowało tym, że dzieciaki i młodzież podają mi namiary na Trabanty z okolicy kto jakiego ma i gdzie go trzyma i czy sprzedaje i nawet za ile.Oczywiście niektórzy chłopcy z gimnazjum nabijali się,że Trabant to kupa złomu bo ledwo 100 wyciągnie itp.Tak więc któregoś dnia musiałem swoim 1.3 niby to niechcący na skrzyżowaniu wystartować ile się da i wyprzedzić kilka innych wozów, które ruszały przede mną co oczywiście wzbudziłe wśród obserwatorów z gimka ,którzy akurat siedzieli na ławce burzliwą dyskusję.Teraz już nikt z uczniów nie powie złego słowa a czasem to się zdarzy jakiś kwiatek za wycieraczką.....

Bochen
Gość
Wysłany: 2007-08-11, 13:22   

to co rozwalą, da sie w wiekszosci przypadków naprawi (dzieki Bogu ;] ). jezeli chodzi o dwutakty to sprawa jest jeszcze fajniejsza bo osiedlowe buractwo i tak by pewnie nie umiało odpalić maszyny. mnie sie jeszcze nie zdarzyło coś takiego i mam nadzieje ze tak zostanie.

kranik pod półeczką rulez ;d

bipi78
Gość
Wysłany: 2007-08-12, 19:55   

takie teraz czasy
http://www.tvn24.pl/2066041,12690,0,0,1,wideo.html
zobaczcie sami , następny może być kolejny trabant

Gaweł
Gość
Wysłany: 2007-08-13, 09:15   

Dostałby gnój liścia, a potem z premedytacją zadzwoniłbym na policje i jak trzeba wniósł prywatne oskarżenie... choć teraz jak tak duże poczucie bezkarności (nieletni...), że chyba bym wolał skończyć na kilku liściach. Dla każdego.

Ale w biały dzień ???

Do autorki tematu: Cholernie mi przykro, ja płacze bo mi się trochę zderzak zarysował :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi