|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
Jaki kolorek do kombiaka? :) |
| Autor |
Wiadomość |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2007-05-24, 00:11
|
|
|
| Oj tak cos wiem o docieraniu i przygotowywaniu pod lakier trabanta, bo juz dwa przerabiałem, trwa to faktycznie dlugo i jest bardzo zmudnym zajeciem. Docieranie, szpachlowanie, malowanie podkladem, potem znowu docieranie, szpachlowanie, podklad i docieranie i podklad i docieranie i lakier i polerka i naskorek z palcow schodzi :) I jakby miktos zaproponował zeby mu zrobic to za 300zl to od razu takiego kogos bym kopnal w tylek i drzwi za nim zamknal. A jesli do tego lakier jest dwuskladnikowy w sensie baza i klar to jest tragedia :) sam nie malowalem ale prorok to robil i nie jest latwo malowac klarem. Mysle ze jesli ktos z tego zyje to spokojnie moze wolac za przygotowanie auta i malowanie go od 2000zł w góre. |
|
|
|
 |
Piotr Stańczewski
Gość
|
Wysłany: 2007-05-24, 08:32
|
|
|
| zielczi: dzieki dzieki za zaproszenie, ale nasze pojmowanie gleby troszke sie rozni... :D :D :D ja chce ciut nizej wrzucic trabka, ale tak co by sie dalo w Krakowie na jakis kraweznik wdrapac czy cokolwiek ;) Samochodzik ma byc praktyczny przedewszystkim, za chwile jade do Krakowa zalatwic sporo spraw, do wyboru golf cabrio albo daewoo espero, padlo na to drugie niestety, w golfie gleba, niski profil... nie bardzo widze go parkujacego w kilku miejscach do ktorych sie wybieram... :/ no chyba ze do 12-13 zrobi sie 35 stopni w cieniu ... ;) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|