|
motirex.pl |
| Autor |
Wiadomość |
Siwy
Gość
|
Wysłany: 2007-04-13, 21:02
|
|
|
| Link do strony nie działa?? czy ktoś wie co się dzieje?? |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2007-04-13, 22:29
|
|
|
| Osama... |
|
|
|
 |
frater-lukas
Gość
|
Wysłany: 2007-04-13, 22:44
|
|
|
Witam. Moje doświatczenia są jak najbardziej pozytywne.
Jakiś miesiąc temu zacząłem remont mojego 1.1. Pierwsze zamówienie za 1200 zł, wysyłka gratis (części były w 3 duużych paczkach), po 2 tyg. dosłał mi także na swój koszt próg którego akurat nie było jak składałem zamówienie. W kolejnej paczce brakowało ramion wycieraczek, telefon i za 2 dni już były u mnie (na koszt pana z motirexu). A wczoraj zrobiłem nawet zakupy kredytowe:) |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2007-04-14, 07:45
|
|
|
czemu nie dziala link???
motirex umarl?? |
|
|
|
 |
Marcin & Marta
Gość
|
Wysłany: 2007-04-14, 14:28
|
|
|
| Robię tam zakupy od 3 lat i wszystko jest zawsze ok. |
|
|
|
 |
dziubbasek
Gość
|
Wysłany: 2007-04-14, 15:59
|
|
|
Od jakichś dwuch tygodni przy próbie wejścia na stronę wyskakuje komunikat:
"Błąd 404 Podany adres URL nie jest poprawny."
Może rzeczywiście motirex przestał istnieć... ? |
|
|
|
 |
ŻółtyTrabik
Gość
|
Wysłany: 2007-04-14, 17:36
|
|
|
Mozna by zadzwonic i zapytac goscia co sie stalo ze stroną. Wiele osob zamawialo telefonicznie wiec numer telefonu jest znany.
Tez troszke sie zmartwilem faktem ze nie dziala strona motirexu, bo wlasnie przez nią zamawialem praktycznie wszystkie czesci do mojego trampka, a teraz lipa...
Chociaz w to ze przestal dzialac jakos nie chce mi sie wierzyc, klientow chyba mial sporo biorac pod uwage awaryjnosc niektorych trampkow ;)
Ja mam bardzo pozytywne zdanie o tym sklepie, czesci naprawde sporo no i obsluga najczesciej na bardzo dobrym poziomie.
Pozdro |
|
|
|
 |
Artur_M
Gość
|
Wysłany: 2007-04-14, 19:34
|
|
|
Witam.
Dzwoniłem wczoraj do motirexu. Sklep działa nadal, a co do strony to padł serwer, przeprowadzka na inny trwa.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2007-04-14, 22:04
|
|
|
| Piotrku Czaiński , a możesz napisać mi, gdzie to jest ten Trabantowski sklep w Częstochowie? bo ja sie niestety nie orientuje;] |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2007-04-16, 08:15
|
|
|
| Tak, oni byli ze Stan-Polu z Dabrowy Górniczej. Omijać z daleka. Oceny w gronie wartburgowym zdecydowanie negatywne |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2007-04-17, 10:22
|
|
|
| Ja mam pozytywne zdanie o motirexie. Zamawiałem tam kilka razy m.in. klocki, amorki, przesyłka była na drugi dzień. Miła obsługa, zamawiałem telefonicznie. Motirex jest dla mnie jedyną nadzieją jak nic nie wyrwę ze szrotu bo w mojej okolicy krucho ze sklepami Trabantowymi :( |
|
|
|
 |
Woytheck
Gość
|
Wysłany: 2007-04-19, 15:45
|
|
|
| ja jak ok rok temu chciałem kupić u nich sprzęgło do 601 to ni ciula nie dodzwoniłem sie do nich na tel podany na stronie - maili napisałem chyba z 10 i do dzisiaj zero odpowiedzi. W dupie mam taki profesjonalizm. "Do Białego stoku będę jeździł a u nich nie będę kupował". :D |
|
|
|
 |
danolles
Gość
|
Wysłany: 2007-04-19, 16:15
|
|
|
| hmmmmm. Ja tez okolo 1000PLN u chlopakow zostawilem i wszytsko bylo wporzadku, wlacznie z utargowaniem paru groszy , przy takim zakupie. |
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2007-04-19, 17:16
|
|
|
rowniez kupe kasy tam zostawilem i zazwyczaj przesylka byla gratis, dobry kontakt mailowy, jak czegos nie mial pozniej dosyslal na swoj koszt. Ja jestem zadowolony ze wspolpracy. Ostatnie zamowienie na kwote ponad 400zl mialem zrealizowane (przesylka w domu) zanim jeszcze przelalem pieniadze :)
Przy okazji strona motirexu juz dziala Niektore ceny sie zmienily nieznacznie. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2007-04-19, 20:03
|
|
|
a co do samego motirexu to spoko juz tam pare [pierdolek zamowilem z kumplem tez i zawsze przyjezdzal pan warburgiem otwieral "sklep-bagaznik" i dokonywala sie handel a targowac sie da:)
jedyny mankament to brak zdjec przedmiotow na stronie www, stronka ogolnie slabo zrobuiona moim zdaniem |
|
|
|
 |
|
|