Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TRABANT GTI W TV4 V-MAX !!!
Autor Wiadomość
picia353
Gość
Wysłany: 2007-02-19, 00:35   

Jesteś juz w tym rzeszowie???? Bo bym browar jakiś wypił i pogadał o starych rowerach :)

arekczub
Gość
Wysłany: 2007-02-19, 08:14   

cześć. niemiałem możliwości oglądać tego v-maxa z trabim gti a chciałbym bardzo zobaczyć. jak będzie możliwość to dajcie znać.
dzięki

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-02-19, 12:51   

to jeszcze obejrzyjcie 'operacja tuning' na tvn turbo :] tylko nie wiem czy 24 czy tydzien pozniej :)

windykator
Gość
Wysłany: 2007-02-19, 16:54   

moim zdaniem wartborgini to taki hohlik cartoonowy na forum jego sprawa ale faktycznie dziwne jest że gość jest fanem hondy a wtyka nosek w sprawy trabantowe jest to dość ciekawe może jakiś lekarz by się tym zainteresował jego teksty i fotka na forum to dość ciekawa kombinacja ale negatywna

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 19:23   

Witam
Zgodnie z obietnica Maximusa juz jest do sciagniecia program.
TRABANT GTI
Miłego ogladania.

czubek
Gość
Wysłany: 2007-02-21, 17:14   

dzięki za filmik

czubek
Gość
Wysłany: 2007-02-21, 17:35   

taki trabant to mażenie. gratulacje

Ługol
Gość
Wysłany: 2007-02-21, 19:14   

Coś chyba nie działa, przynajmniej mi :(

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2007-02-21, 22:06   

DZIEKUJE............!!!!!!!!!!!!!!

MAXIMUS
Gość
Wysłany: 2007-02-21, 23:02   

Picia
Jeszcze wypijemy całe beczki browaru - wakacje 2007 to plan na przeprowadzkę.
Tylko martwią mnie mandaty za wykroczenia drogowe w Rzeszowie - jest na to rada???

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-02-22, 08:35   

Tylko że mam wrażenie, że lekko ironicznie przedstawili brykę Arka... Zresztą profesjonalizm twórców tego programu jest daleki od ideału. W każdym pytaniu czy komentarzu wyczuwałem lekki uśmieszek i kpinkę - ale może to tylko moje odczucie.
Zientarski z kolegą pojęcia nie mieli o Trabancie Arka - wypuścili jakiegoś ziomala na odwalenie "brudnej roboty". W takim czasie można było zrobić naprawdę kawał dobrego materiału o naprawdę rewelacyjnym aucie. Zamiast w kółko powtarzać te same dwa ujęcia zaprosili by na tor, postawili subarkę, by przekonać się jak to śmiga... A tak pieperzenie w kółko o tym samym bez ładu i składu.
Trochę się zawiodłem, ale czegóż wymagać od kiepskiego programu. Nie mniej jednak niezmiernie miło wiedzieć, że Trabik miał swój czas antenowy, prezentował się super, gratulacje dla Arka i jego wymiatacza!

Misio601
Gość
Wysłany: 2007-02-22, 13:37   

A propos sprzedaży Trabanta za 80000 PLN... Pismo powiada: "życie to coś więcej niż pokarm, a ciało niż odzienie."

bRq
Gość
Wysłany: 2007-02-24, 12:05   

no.. w koncu obejrzalem :)

Rzeczywiscie... Siwy mial malo do powiedzenia o Trabancie, a Zientar chyba wogole nie wiedzial o co chodzi... :/

bartrowiej
Gość
Wysłany: 2007-02-24, 13:57   

Wiem, że najlepiej jest krytykować, ale....
Koleś prowadzący za przeproszeniem gówno wie o trabantach. Teksty w stylu "nie zgnije" powtarza każdy kto ma zerowe pojęcie o tym samochodzie. To ma być dziennikarz motoryzacyjny????. Także czekałem na jakieś lepsze ujęcia. A tu w kółko to samo. Tak czy siak GRATULUJĘ Arkowi i cieszę się, że godnie reprezentował społeczność trabantową ze swoim wozem. pozDDRawiam.

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2007-02-24, 18:12   

Gratulacje :)

Programik fajnie zrobiony :)

Mam nadzieję że w tym roku pokażemy "Szkopom" całą POLSKĄ rodzinkę TRABANTÓW :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi