Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TRABANT GTI W TV4 V-MAX !!!
Autor Wiadomość
Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2007-02-05, 19:39   

Witam

Zapomnialem napisac.Przepraszam
W miniona sobote byla prezentacja Mojego Trabanta Gti w programie V-Max Tv4.Powtorka programu Czwartek godzina 12:45,oraz w nocy ok.3:00
Pozdrawiam milego Ogladania.

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2007-02-05, 19:41   

Moze ktos nagrac w formie elektronicznej i wyslac mi to na e-maila sq5haw@poczta.onet.pl

Dzikuje

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-02-05, 20:35   

albo na www.rapidshare.com =]

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-02-05, 21:30   

Super GRATULUJĘ! Nie moge się doczekać!

piotrek88
Gość
Wysłany: 2007-02-05, 22:02   

ja juz oglądałem!!! bardzo fajny "potworek" gratuluje!!!!! i pozddrawiam

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2007-02-06, 08:57   

i jak Arku? Miales banner?

wartborgini
Gość
Wysłany: 2007-02-08, 13:02   

akurat Ci uwierze że ktoś ci dawał 80tyś i nie sprzedałeś... w takie brednie to może tylko TUTAJ ktos uwierzy, a nikt przy zdrowych zmysłach...

poza tym to nie trabant tylko składnica części z golfa w karoserii kartonowej...

gonzo
Gość
Wysłany: 2007-02-08, 13:22   

ręce opadają...nie chcesz nie wierz

darqs
Gość
Wysłany: 2007-02-08, 14:46   

nagrałem :) ... niestety na wideo :(

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2007-02-08, 15:35   

w takie brednie to może tylko TUTAJ ktos uwierzy, a nikt przy zdrowych zmysłach...

Sugerujesz że większość obecnych na tym forum to debile? Jeżeli tak, to czemu do cholery się tu wtykasz ze swoim malkontenctwem?
Nie podoba się? To uważaj, bo przypadkiem się jeszcze "zniżysz" do tego poziomu. A może już nie musisz?

poza tym to nie trabant tylko składnica części z golfa w karoserii kartonowej...

Żal Ci? Zrób sobie jak potrafisz. Nie potrafisz? To pakuj się w swoją zajebistą hondę i wyp....j na stosowne forum.

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2007-02-08, 15:41   

Witam znow nie widzlem siebie na zywo. 80tys. hee mozesz wierzyc moze nie , ale moj sentyment jest jeden.... zreszta jak przeliczsz na kase to sprzedaj traba, skarbonka bez dna heeee.

Kto ngral jako avi lub cos innego??DZiekuje

I sie zaczyna nastepny temat ktory bedzie mial burze. tak to jest na tym forum.Mam kolege ktory pisze prace wlasnie z roznych forum i wynika ze jak ktos zazdrosci to jest poddenerwowany i chce miec wladze i sie pokazac.

Arthas
Gość
Wysłany: 2007-02-08, 17:18   

Widziałem tego Traba na zlocie w Krakowie. Nie dziwię się że go nie chciałeś sprzedać. Taka maszyna to marzenie. Wielki respekt

arek_353
Gość
Wysłany: 2007-02-08, 17:25   

heh za mojego dawano mi 5 tyś zł ... też nie wziołem :)

programu jeszcze nie oglądałem, narazie tylko z opowieści wiem co nieco
trabi na pewno jest "inny" i jak narazie jest to najszybszy trabi w polsce ..... bo mój nie jeździ :)

a wywiady zawsze smiesznie wypadają jak widze swoje to nie wiem czy smiac sie czy płakać :P

Kargul
Gość
Wysłany: 2007-02-08, 18:28   

Ja ogladałem i nagrałemniestetyna VHS, powiem tylko ze trabi fajny, dużo pracy włożyłeś w niego co zresztą widać:) Co do tych 80 tys.zł ... hhmmm ja swojego też bym nie sprzedał za żadną kase... a co dopiero taki trab jak Arka. Pozdro i powodzenia w pracach przy trabim:)

gajos
Gość
Wysłany: 2007-02-08, 21:57   

a ja bym sprzedal za czesc kasy zrobil drugiego(nie powiesz chyba Arku ze wpakowales 80tys w Traba) a za reszte bym zyl :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi