Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
-- PREMIERA 601PASSIONS --
Autor Wiadomość
g4jo5
Gość
Wysłany: 2006-10-10, 23:05   

w pierwszej kolejnosci Trabi... bardzo przepiekny..niestety mi pozostalo jedynie (przynajmniej na razie) patrzenie sie na inne Trabanty, bo swojego po judaszowemu sprzedalem..
co do www...jest OK aczkolwiek slusznie sam zauwazyles ze ton nadaja jej przede wsyzstkim zdjeciaale tez to co na nich jest)..
zdjecia.. ladne, ale niektore osobiscie zrobilbym innaczej/dokladniej/z innego punktu widzenia.. no ale kazdy fotograf ma swoje 'wizje' ;)

A jesli chodzi o szczytny cel promowania hobbystycznego podejscia do trabantow(bo moim zdaniem takie odpicowanie Traba jest juz glebokim hobby, czy tez uzaleznieniem nadajacym sie dla psychologa/psycholozki ;)) to ja jestem jak najbardziej za - utworz jakas fundacje i zbieraj na www.601passions.pl i duzo miejsca na porzadnym serwerze (na galerie, oczywiscie) ;)

pozDDRo i powodzenia w dalszym tworzeniu :)

ZBuK
Gość
Wysłany: 2006-10-11, 07:46   

O serwer się nie martwcie :) Fundusze jedynie na jakąś domenę fajową. A zdjęcia - heh, reklamacje do fotografa - myślę, że za sesję można mu dać 5 - zwłaszcza, że mieliśmy polowe (dwusuwowe) warunki - ale mieliśmy obstawę w postaci policjantów na obwodnicy krakowskiej :)

A co do dalszego tworzenia - nie mam żadnych konkretnych propozycji - wszystko w Waszych rękach na chwilę obecną :)

Turek
Gość
Wysłany: 2006-10-12, 13:57   

Wyrzuć EMBEDy do jakiegoś .js żeby użytkownicy IE nie musieli ciągle klikać we Flashowe filmiki - trochę to uciążliwe :)
No i wyrzuć "height" z tabelki, bo w mniejszych rozdzielczościach brakuje scrollbarów...
Odnośnie czepiania to tyle, co do trabanta to jest wypasik - gratuluje - pozazdrościć można!

Pozdro.

bartekp
Gość
Wysłany: 2006-10-12, 17:29   

Trabant jest piekny gratulacje!! I wytrwalosci w dazeniu do celu...

Marcin "bydle&am
Gość
Wysłany: 2006-11-02, 20:39   

Jedyne co mi wpadlo do glowy to "Pimp my Ride" przy tym wymieka...

A-ha, no i doczytalem, ze lubisz gitarki, to moze dorzucisz gdzies logo p.r.m.g :-)

ZBuK
Gość
Wysłany: 2006-11-03, 13:35   

Hmmm... a co to za logo? Nie bardzo je kojarzę - może więcej info na ten temat?

Marcin "bydle&am
Gość
Wysłany: 2006-11-10, 09:38   

Gitarowa grupa dyskusyjna : http://prmg.art.pl/faq/

arni-piotr d
Gość
Wysłany: 2006-11-12, 11:23   

gratulacje za stronke i za wspaniałą maszyne

chicco
Gość
Wysłany: 2006-11-12, 13:13   

hm...dodam rowniez cos od siebie...cholernie dobrze zrobiony trab!!niewidzialem co pod maska ale to jak dlamnie malo wazne wazne ze 2takt!! jedyne co bym dodal do calosci to jak kedzior mowil lusterko i glebe!!i styka w 100% piekny strona tez niczego sobie!!gratulacje

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-11-12, 22:23   

ja bym założył jeszcze jakieś fajne tuningowe plastikowe zderzaki. Pomyśl nad neonami czerwonymi albo niebieskimi pod spód. Dla lepszego efektu załóż jakąś kozacką lotkę na klapę bagażnika i brewki (daje taki agresywny wygląd). Tą tapicerkę to w 90 procentach zrobił bym z blachy ryflowanej bo podkreśla sportowy charakter traba. Nie zakładaj alufelg bo lepiej wyglądają jakieś tanie kołpaki z tesco. Może jakieś naklejki ?? to chyba wszystko co można spierdolić :)

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-11-12, 22:24   

ta lotka to takie przedłużenie na kombi oczywiście :)

ZBuK
Gość
Wysłany: 2006-11-12, 23:16   

Lans musi być, nie Kędzior?

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-11-13, 15:11   

a jak :D

Badyl
Gość
Wysłany: 2007-02-03, 14:38   

Ja się podepnę pod temat :)

Stworzyłem ostatnio taką oto wyczesaną galerię mojego trabancika

http://www.trabant.badyl.webd.pl/

Zbyt dużo fotek jeszcze nie ma, ale sukcesywnie będe dorzucał :)

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-02-03, 17:31   

fajnie by bylo jakas taka strone z robic i umiesczzac tam skonczone projekty trabantow ;)
np zbuk kamil raf z kamikiem lewy ;) itd

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi