|
kalendarze 2007 |
| Autor |
Wiadomość |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2007-01-29, 17:04
|
|
|
Dziś doszedł. Rewelacja !!!
Już dziś zapisujemy się na przyszły rok |
|
|
|
 |
Kasia "Xiędzowa&
Gość
|
Wysłany: 2007-01-29, 17:48
|
|
|
Super że wam się podobają, mam nadzieję że reszta też będzie zadowolona, bo to co ja przeżyłam przez te kalendarze to Wam sie w głowie nie mieści:-)
Ogólnie mówiąc o niczym innym sie u nas nie mówiło i niczemu innemu "Xiędzu" czasu nie poswiecał dopuki ich nie wysłał.Normalnie masakra, mam nadzieje że w przyszłym roku będzie sprawniej i szybciej
Pozdro |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2007-01-29, 19:44
|
|
|
| imo tam gdzie mowa o rejli :] to mozna zamaist tego duzego zielonego jakas wyscigooffke wstawic :) |
|
|
|
 |
Kasia "Xiędzowa&
Gość
|
Wysłany: 2007-01-29, 22:26
|
|
|
niestety w folderach reklamowych trabanta (a zdjęcia z nich głównie są w kalendarzu) brak ciekawych, dużych zdjęć np. trabika rs800 :(
a z muzeum z zwickau nie mają tego klimatu co oryginały z tamtych lat.... |
|
|
|
 |
gajos
Gość
|
Wysłany: 2007-01-30, 00:19
|
|
|
| a mi sie nie podoba.. bo jeszcze go nie dostalem :C |
|
|
|
 |
Daniel "Muffi
Gość
|
Wysłany: 2007-01-30, 12:18
|
|
|
dostałem wczoraj
bardzo ładny, :)
Uwaga jedna. Szkoda ,że napis z nazwą miesiąca jest na zdjęciu. Kalendaż za rok idzie do pociecia, a zdjęcia w antyramy. Lepiej gdyby było napisane styczeń nie na fotce.
Reszta SUPER HIPER TURBO. |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2007-01-30, 12:27
|
|
|
witka
info dla spóźnialskich:
trzy szt. kalendarza z "mojej inwestycyjnej" puli dostępne są na alle(dro)go
patrz tu
postrofizga |
|
|
|
 |
eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2007-01-30, 13:15
|
|
|
Świetne kalendarze. Celna uwaga Muffina - zeszłoroczny już pocięty i tylko czeka na gwoździe na ścianie.
Dzięki Xiędzu że ci się chciało i w ogóle kawał dobrej roboty Jak zawsze można na Tobie polegać, kalendarz na 2008 biorę w ciemno.
pozDDR |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2007-01-30, 14:00
|
|
|
Xiedzu! Sehr gut!
Piękne dzieło
Dziekuję !!! |
|
|
|
 |
qbak
Gość
|
Wysłany: 2007-01-30, 20:10
|
|
|
Właśnie odebrałem. Bardzo fajny
Jest wprawdzie kilka rzeczy, do których można się przyczepić, ale nawet szkoda o nich pisać. Kalendarz jest SUPER! |
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2007-01-30, 23:08
|
|
|
| Ja tam nie wiem o co Wam chodzi :) Mi sie bardzoo podoba :) |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2007-01-30, 23:10
|
|
|
| Wczoraj było awizo, dziś kalendarz w domu:) Super:) Xiędzu wielki jesteś i Twa małżonka że zniosła wszystko;) Dzięki:) |
|
|
|
 |
Marcin & Marta
Gość
|
Wysłany: 2007-01-30, 23:43
|
|
|
| Właśnie jeszcze jeden biorę ale już z allegro bo mój ziomal się zdecydował jak zobaczył mój. |
|
|
|
 |
qbak
Gość
|
Wysłany: 2007-01-31, 09:59
|
|
|
Xiędzu, jesteś wielki!
Moja żona zdjęła swój ulubiony kalendarz, aby w jego miejsce powiesić TRABIKALENDARZ!!!!
Jeżeli nawet moja żona jest zachwycona, to naprawdę . . . SZACUNEK!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
gajos
Gość
|
Wysłany: 2007-01-31, 10:24
|
|
|
no i ja sie w koncu doczekalem swojego egzemplarza. bardzo ladnie..bardzo ladnie :)Kalendarz zajal hnorowe zdjecie zaraz obok Jimiego Hendrixa :)
a co do ciecia zeszlorocznego kalendarza na makulature...ja nie mam serca niszczyc swojej sztuki z kolekcjonerskiej, limitowanej serii kalendarzy CT..w koncu to tylko 40 szt/rok na calym swiecie...:D |
|
|
|
 |
|
|