Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Tu tankuj.
Autor Wiadomość
trabiq14
Gość
Wysłany: 2006-11-07, 16:54   

Jesli chodzi o paliwko, to trabi chetnie przyjmuje z NESTE (98 - ponizej 3,90zł), a gaz... ostatnio JETowski polubil :] (Lublin, al. JP II )

arni-piotr d
Gość
Wysłany: 2006-11-14, 20:46   

polecam stacje orlenu w katowicach między burowcem a szopienicami bardzo dobre paliwo

Alek
Gość
Wysłany: 2006-11-14, 22:50   

Jeśli chodzi o Poznań, to Aral na skrzyżowaniu Hetmańskiej z 28 Czerwca..
pozatym zauważyłem, że w Poznaniu jest tania benzyna chyba, tankowałem ostatnio za 3,58 a jak jechałem do Zielonej Góry to na całej drodze od 3,80 ceny się zaczynały :)

PJ4cK
Gość
Wysłany: 2006-11-15, 20:42   

Poznań, Jet na Warszawskiej, nie dość, że dobra jakość to i jedna z tańszych stacji w Poznaniu :)

golab
Gość
Wysłany: 2007-01-11, 23:46   

Stacja Preem na ulicy Łostowickiej w Gdańsku. Benzyna bez zastrzeżeń, a cena 3,83 PLN/litr. Dodam, że w Gdańsku ceny raczej nie schodzą poniżej 3,93 PLN/litr.

Nie zgodze sie sa to zlodzieje i do bezyny leja wszytko wode oleje itd. Jak narzie najfajniejesze ceny spotalem na oruni gdzie sa 3 stacje shell, orlen, lotos najtaniej w calym miescie przynajmniej na razie gazik jeste za 2.02 a benzynak niestety nie pamietam bo nei tankuje ale tez jest tanisza.

A tak w ogole to tankuje wszedzie tam gdzie jest tanio :)

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2007-01-12, 00:52   

Katowice:
- Shell Tesco przy SCC 3.37 zwykła, Vpower 3.59 Vpower racing 4.59
- Shell Wojska polskiego Chorzów 3.39 zwykła, 3.59 Vpower Racing nie pamietam
Ogólnie zaufałem tym dwóm stacjom i jestem bardzo zadowolony ON w sumie tez jest zadowolony bo smiga jak trza. Moge odradzić LOTOS na Gałeczki w Chorzowie bo po ich benzynie jeździł jakby zamulony.... co z tego że dają karte rabatową...
Co do shelli i wsumie chyba nie tylko wiem że w zeszłym roku robili akcje że trzeba było sie pozbyć zimowych paliw i Vpowery leciały po cenie zwykłej. Neste, Jet, BP czy Aral omijam szerokim łukiem. Orleny na bocheńskiego wg. mnie wacha dobra ale droższa niż na muszli więc moja propozycja Shell

pelu-p
Gość
Wysłany: 2007-01-12, 11:11   

arge na alejach J.P.II w krakowie gaz 1,89, leje i jezdze tylko na obsluge trzeba czasami czekac

Turek
Gość
Wysłany: 2007-01-16, 10:26   

Nikt z was nie leje na BP ??

Sikor
Gość
Wysłany: 2007-01-16, 16:39   

Ja ale z reguły ropę. Póki co mrozów nie było, więc nawet nie było jak sprawdzić czy dobra. A spalanie? Też nei jestem w stanei sprawdzić, bo slużbówka ma rozjebaną pompę wtryskową i pali zależnie od humoru od 12 do 20 litrów :D

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2007-02-05, 20:38   

i ostatnio olej jeszcze gubi :-)

golab
Gość
Wysłany: 2007-02-08, 20:51   

a ja ostanio tankuje gaz na auchan w gdansku 1.82 ;p

WARO
Gość
Wysłany: 2007-02-16, 20:43   

Najtańsza benzyna bezołowiowa 95 w sprzedaży detalicznej w Polsce. Można nabyć w cenie 3,50 złotego za litr na stacji paliw w Kwidzynie. Pochodzenie paliwa - zakupiono w PKN Orlen.
Sprawdź pod numerem telefonu 691 027 267. Miłych zakupów.

Misio601
Gość
Wysłany: 2007-02-21, 11:13   

Golab: Z oruńską stacją Lotosu Trabi ma raczej przykre przejścia, co do Preem'u na Łostowickiej to faktycznie, jakość ZNACZNIE się pogorszyła. Trabant jedzie raczej bez problemów, ale pali niczym ZIS 5.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi