|
TRABANT 601 w ATS... |
| Autor |
Wiadomość |
Spike Spiegel
Gość
|
Wysłany: 2007-01-09, 21:01
|
|
|
| Czytałem, oglądałem i kicha :p liczyłem na jakieś fjne fotki Twojej minimalistycznej deski i spod maski, a tu lipton... |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2007-01-09, 22:14
|
|
|
Pod maską nie ma się czym chwalić Spike... Przynajmniej wizualnie. Jak to mówią nie od razu Rzym zbudowano. Będą finanse będzie clean pod machą, rozpórka na kielichy w chromie, wodotrysk i wytrysk. Zrobiłem na jeden raz ile mogłem i tak nadszarpując mega domowy budżet... A fotki deski będą jak będzie godna dobrej fotki kiera w chromie i drewnie. Powolutku, powolutku... Przecież cała frajda w osiąganiu powoli poszczególnych etapów. Baza chyba jest dobra... Sam felunek to koszt około 3000, ew. chromowanie pod maską... aż się boje liczyć... Sam rozumiesz!
A fotki - no cóż kumpel się obrazi, że go tak zjechałeś, a tak się chłopina starał :) |
|
|
|
 |
Spike Spiegel
Gość
|
Wysłany: 2007-01-10, 15:06
|
|
|
| Rozumiem, rozumiem :) Ja swoją Sandy powoli też staram siedo odpowiedniego stanu doprowadzić i równierz pochłania to cały mój budżet... najgorzej będzie i tak z lakiernikiem, bo za sam lakier życzą sobie 500 :/ (Trudno wybrałem chyba najzadszy z możliwych kolorów) |
|
|
|
 |
mateusz
Gość
|
Wysłany: 2007-01-10, 16:16
|
|
|
A ja powiem tak. Jak na ten przykład moja syrenka byłaby w jakimś tam piśmie opublikowana, to było mi zwyczajnie miło, bo wiem, że kupa moich pieniędzy i setki godzin spędzonych przy samochodzie nie poszły na marne. I co lepsze rezultaty mojej pracy chcą być oglądane przez innych
Gratuluję Zbuku |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2007-01-10, 17:29
|
|
|