Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TRABANT 601 w ATS...
Autor Wiadomość
ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-01-03, 17:20   

Ludziska,
Wiem, że zaraz zostanę wyklęty jako mega lanser szpaner i wogóle kozak, ale właśnie dostałem info, że w styczniowym Auto Tuning Świat jest... mój trabancik 601z...
Jeden przemiły redaktor znalazł mnie przez net i zaproponował, żebym się zaprezentował na łamach gazety. Myślałem, że to kit, a tu proszę... Jeszcze gazety nie widziałem. Jedynie okładkę...
Co prawda nie wydaje mi się, żebym zasługiwał w pełni na takie wyróżnienie, bo tuningowanych dobrych trabantów jest kilka w Polsce i one zapewne znacznie bardziej pasują do profilu gazety, ale jak można nie skorzystać z takiej oferty?
Zapraszam do lektury - już sam się nie mogę doczekać aż trafi mi na biurko egzemplarz...
Pozdrawiam wszystkich życzliwych, a i nieżyczliwych pozdrawiam
ZBuK

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-01-03, 17:37   

no to juz 7 trabant chyba ktory juz w gazetce ;)

2x kamik :]
samer
pietrek
rafal
i costam jeszcze bylo ;)

gratulejszyn

Kargul
Gość
Wysłany: 2007-01-03, 17:44   

Traby coraz częsciej są doszczegane w mediach, jak tak dalej pujdzie to i traby będą popularniejsze i jeszcze częściej spotykane na drogach:D a i może na wartości zyskają:D TRABY PODBIJAJĄ ŚWIAT Pozdro:)

bartrowiej
Gość
Wysłany: 2007-01-03, 17:53   

G R A T U L A C J E dla ZBuKa i jego 601z.

Rafał Kośka
Gość
Wysłany: 2007-01-03, 20:14   

ZBuKu według mnie jest to całkiem zasłużone podsumowanie Twojej pracy. Tak jak Jendriej powiedział, kilka trabantów już było. Teraz przyszła kolej na Ciebie. Swoją drogą, mam nadzieję, że nie to nie będzie ostatni Trabant. Jak sam stwierdziłeś jest jeszcze pare egzemplaży godnych uwagi.

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-01-03, 20:38   

a moze jakies takie info skany trabantow w gazetkach ?

<2004 - Kamikowe zombie - AS? lub Motor
sierpien? 2006 - pietrkowe 1.1 - ATS
pazdziernik 2006 - kult samera - GT
grudzien 2006 - kamikowa szarancza i autko rafała - GT

ktos wie o czyms jeszcze ?

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-01-04, 11:13   

Heh... jest... w końcu znalazłem numer aktualny...

Skwituję to tak:
lakier perła metallic 700 PLN
ekoskóra Ivory 1500 PLN
posiadanie Trabanta BEZCENNE

Miło obejrzeć wśród kosssssmicznych autek naprawdę ociekających kasiorą własnego szczawia na 6 stronach kolorowego magazynu :) Łechta to ego okrutnie, nie powiem, ale jednocześnie myślę sobie, że tak jak powiedział Kargul - tylko w nas nadzieja, że te auta zostaną doceniane i dostrzeżone...

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2007-01-04, 15:33   

jeszcze jakoś w okolicach sierpnia był w jakimś motomagazynie na kilku stronach Trabant Dziubka z Jarocina, ten co go taka jedna stacja TV muzyczna w Holandii robiła ;-)
A pomysł by skany były na stronie klubu dostępne uważam za przedni. Z pewnością zmienią wizerunek naszych aut w oczach "postronnych" odwiedzających www.cartoontrabant.pl.

ZBuK - gratuluję łechtania ego :-)

Spike Spiegel
Gość
Wysłany: 2007-01-04, 19:07   

Ja mam ATS z takim zółtym Trabem i szczeże? Nie podoba mi się :P Ale 601 Zbuka zasłużyło na to na 100%

bartrowiej
Gość
Wysłany: 2007-01-08, 20:07   

KUPIŁEM NUMER ATS. PIĘKNIE WYPADŁ TRABI, A DRESIARZE TUNINGOWCY NIECH PATRZĄ I PODZIWIAJA. NIE WYSTARCZY MIEĆ KASĘ ŻEBY ODMIENIĆ SAMOCHÓD I NADAĆ MU INDYWIDUALNEGO CHARAKTERU. Do tego potrzeba fantazji. Dzięki obecności takich trabantów w pismach dla uważających się za lepszych bo mających dieńgi, nie jesteśmy marginesem motoryzacji. Trabi 601z to pokazuje i dumnie społecznośc trabantową reprezentuje. Jeszcze trabanty nie zginęły, póki my żyjemy...

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-01-08, 20:58   

Wy macie jakis kompleks czy co? jak czytam te wzniosle wypowiedzi typu "niech wszyscy zobacza jaki trabant jest och i ach..." to jakos tak dziwnie to wyglada. Bo to tak jakbyscie sie wstydzili jezdzic trabantami i potrzebowali wsparcia w prasie i innych mediach zeby ludzie zobaczyli jakie to trabanty sa super. sic!
Ja sie ciesze widzac ze trabant jest w gazecie itp., ale po co te komentarze typu niech ludzie zobacza.

Jakby co to tylko taka moja mala filozoficzna dygresja powodowana marazmem w jakim sie znajduje, co powoduje u mnie analizowanie wszystkiego na co natrafie :-)

DDR

bartrowiej
Gość
Wysłany: 2007-01-09, 09:54   

Kompleksu nie mam. Powiem więcej; jestem dumny że jeżdzę trabantem, jedyne wsparcie jakie potrzebuję to czasem fnansowe:)
P.S. TEŻ CZASAMI MAM GORSZE DNI...
pozDDRawiam i 3majsie Qbs

krzysztof_k
Gość
Wysłany: 2007-01-09, 10:17   

kupiłem, ogladałem, czytałem, podziwiałem...
musisz Zbuku zmienić końcówkę wydechu... :)

Sikor
Gość
Wysłany: 2007-01-09, 10:44   

Heh jak pisałem arta o warbie nie pominąłem jego wad, teraz pół kraju ma mi to za złe. Więc Qbs jak sie nie odwrócisz dupa z tyłu...

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-01-09, 11:43   

Krzysztof cenna uwaga! Artykuł był dłuższy ale skrócili. Napisałem listę rzeczy do zmiany i jej nie zamieścili. Wydech to najmiejszy pikuś - są inne rzeczy ważniejsze do zmiany... Niemniej jednak ten wydech mnie też wkurza okropnie - fajnie wygląda od góry i z boku ale od dołu... katastrofa. Dlatego planuję na całej długości przyspawać estetyczną rurkę z kwasówki żeby się błyszczała i to wszystko.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi