|
na JAKI KOLOR pomalowac? |
| Autor |
Wiadomość |
Marcin Gałązka
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 15:05
|
|
|
hej, jak juz moze przeczytaliscie na Forum mialem kolizje z tramwajem i czeka mnie malowanie.
Jaki kolor radzicie?
W jakim, waszym zdaniem, kolorze trabantowi "najlepiej do twarzy"?
PozdrawiaM. |
|
|
|
 |
Szulcz
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 15:37
|
|
|
moi zdaniem najbardziej pasuje czerń z chromowanymi wykończeniami i płomieniami na masce. i tak właśnie pomaluje swoje autko |
|
|
|
 |
Piotrek Stempin
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 16:06
|
|
|
czerń jak najbardziej, ale dobrze by też wyglądał w białym (tych niestety jest dość dużo) oraz czerwonym (najlepiej strażacka)
pozDDRawiam |
|
|
|
 |
Marcin Gałązka
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 16:32
|
|
|
| myslalem o khaki. czy w armii NRD jezdzily trabanty? moze znacie jakies fotografie? |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 17:27
|
|
|
Jasne że jeżdziły. Produkowano taki typ pod tytułem Trbant Tramp. Bez dachu, zamiast drzwi miał gustowne łańcuszki. W niektórych brygadach spełniały rolę łazików.
PozDDRo, Piotrek |
|
|
|
 |
Robert LIMES Chodnicki
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 17:34
|
|
|
ja ujme to tak... pomaluj na taki kolor jaki sie podoba tobie lub np twojej kobiecie zależnie od tego kto ma większe prawo dłosu :D
ja zawsze chciałem mieć biały i mam...
a khaki ostatnio powstał w Łodzi...
nawet fajowy ten kolorek wyszedł Prorokowi |
|
|
|
 |
Newwer
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 17:49
|
|
|
| Niebieski metalic... |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 18:24
|
|
|
| Fiolet fiołkowy przechodzący w róż barbie |
|
|
|
 |
Maciek Chybiński
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 18:27
|
|
|
| Paryski błękit ;p |
|
|
|
 |
Clark
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 18:28
|
|
|
| A może by tak na 2 kolorki np.Bordowy z kremowym dachem.Całkiem ładnie:) |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 18:53
|
|
|
Taki jaki się Tobie podoba.
Rada praktyczna - auto w kolorze czarnym będziesz mył codziennie (albo i częściej) jeśli wkurza Cię to, że widać kurz na aucie. |
|
|
|
 |
Marcin
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 19:44
|
|
|
| jezeli ktos nie lubi brudu na samochodzie to srebrny metalik załatwia sprawę. Ja mam morski zielony metalik i jakoś wygląda z daleka:-) |
|
|
|
 |
Jędrek
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 20:22
|
|
|
tia moj poprzedni byl czarny - kazda chwile przeznaczalem na mycie - tzn co weekend (jesli pogoda dopisywala:) mylem autko;)
jaki kolor? taki jaki lubisz
Clark - moze wyjsc ciekawie, pomysle nad tym;) za tydzien oddaje traba do lakiernika |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 21:00
|
|
|
| kameleon :] |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-04-19, 09:40
|
|
|
Jasne że jeżdziły. Produkowano taki typ pod tytułem Trbant Tramp. Bez dachu, zamiast drzwi miał gustowne łańcuszki. W niektórych brygadach spełniały rolę łazików.
To nie tak!
Dla DDRowskiej armii NVA byly produkowane Trabanty 601 okreslane mianem kuebel ! Z lancuszkami, w kolorze maskujacym, z dodatkowymi lampami "frontowymi" itd.
Trabant Tramp zostal stworzony w oparciu o Trabanta 1,1 jako samochod rekreacyjny!!!
(nikt juz nie myslal wtedy o wschodnioniemieckiej armii!!!) |
|
|
|
 |
|
|