Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Może i My się tak Zabawimy ?
Autor Wiadomość
Bross i Cost'a
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 19:19   

wole stare testy Łosia na drodze :)
na czołówkę do ostatku, nagle skręcam albo jadę dalej na czołowe kilka razy zdarzyło się , że tamten wymiękł i zjechał na pobocze, przyznaję się od któregoś Grudnia 2005 roku już tak nie jeżdżę. (nie robiłem tego Trabim)
Co do Kubłów to wolę siedzenia tego typu, a jak mam je jeszcze mijać to wolę omijać Dziury na drodze :)

DDR

Rafał Kośka
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 20:02   

Kubeł jadoący z górki nie ma opcji hamowania...nie mówiąc już o wstecznym:]

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 20:33   

a co powiesz o skręcaniu ??

Rafał Kośka
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 20:43   

Balans, jak na sankach xD
P.S przepraszam za tą dziką pisownię wyrazu "jadący"

Spike Spiegel
Gość
Wysłany: 2006-12-13, 21:38   

To może jak w Jackass?? na którymś parkingu przed carefourem wózkami :D

Bross i Cost'a
Gość
Wysłany: 2006-12-13, 21:54   

No czemu nie ? na parkingu przed carefourem (albo i inne sklepy Tylko te duże bo mają duże parkingi) ,wózkami poszaleć, Niezły pomysł.

Spike Spiegel
Gość
Wysłany: 2006-12-14, 10:28   

Ja zawsze sie zastanawiałem, jak by siezachował wózek jakby go samochodem pociągnać :D

Rafał Kośka
Gość
Wysłany: 2006-12-14, 19:09   

Bawiłem się wózkami ze znajomymi w Forcie Wola w warszawie na parkingu podziemnym:) fajna sprawa:D Tylko za dużo słupów podporowych...złych, brzydkich słupów podporowych;P
Wózek ciągnięty samochodem?:> człowiek w koszu = wysoko umieszczony środek ciężkości. Kółka wózka nie lubią krawędzi takich jak np. przerwy pomiędzy kostką brukową. Blokują się, stają "bokiem". To mi pachnie rychłą glebą i oberwaniem wózkiem po głowie. To chyba by bolało:]

Spike Spiegel
Gość
Wysłany: 2006-12-14, 23:11   

Jackass rulzzz... :D:D:D

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-12-14, 23:42   

a ja dwa albo trzy lata temu jechalem w kuble na smieci z gorki. to bylo w sylwestra i mielismy niezle narobane glowy. Nikt nie pomyslal czym to sie moze skonczyc wtedy, wiec zabawa byla przednia. Szczegolnie jak sie drzewa mijalo na grubosc wlosa. Ale bylo duzo sniegu i upadki amoortyzowal. Jechalismy w trzy osoby tym kublem, oczywiscie z zamknietym wiekiem :-p

Spike Spiegel
Gość
Wysłany: 2006-12-15, 11:42   

Hej.... dobre :D:D:D Ja też tak chce :D:D:D

Rafał Kośka
Gość
Wysłany: 2006-12-15, 17:20   

Omijaliście drzewa mając zamknięty dekiel w kuble, rotfl jak wyście to zrobili:D ?? Niezły motyw:)

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-12-15, 18:44   

jak sie duzo wypije to wszystko mozna. Jakos koledzy sprytnie popchneli ze kubel jechal miedzy drzewami. A wlasciwie jechal na poczatku bo glownie to sie slizgal po sniegu a na koniec turlal, dobrze ze troche smieci bylo w srodku to tak sie nie poobijalismy bardzo :-D

Spike Spiegel
Gość
Wysłany: 2006-12-15, 22:52   

I o to chodzi :D Jackass!!

Michał C.
Gość
Wysłany: 2007-02-14, 17:23   

Ja znam ten kawał o „ciętej ripoście” pozwolę sobie go tu napisać:

Jasiu dostał od mamy bilet do cyrku…
Poszedł… usiadł w pierwszym rzędzie… Zaczęło się przedstawienie…
Wybiegł na środek Klaun i krzyczy „potrzebuje jednego ochotnika na środek” rozejrzał się dookoła i ustrzegł siedzącego Jasia. Podbiegł do niego wziął go na środek i pyta się go :
„Jak ci na imię ??” odpowiedział Jasiu proszę pana… „ Jasiu… powiedz mi czy ty jesteś głową krowy??” odpowiedział nie… klaun dalej pyta „Jasiu czy ty jesteś ogonem krowy??” odpowiedział nie… a klauna na to „ eee Jasiu to ty jesteś DUPA WOŁOWA” Jasiu smutny pobiegł do domu i się skarży mamie że klaun go nazwał dupa wołowa i pyta się mamy co ma zrobić mama na to „ Masz tutaj Jasiu 2bilety do cyrku i idź tam z wujkiem Ciętej Riposty”
Jasiu zrobił jak kazała mam wziął wujka i poszedł. Siedzą w pierwszym rzędzie wybiega klaun i bierze Jasia na środek… a wujek Ciętej Riposty razem z nim… i Klaun pyta znowu „ Jasiu… powiedz mi czy jesteś głową krowy??” odpowiedział nie… klaun dalej pyta „Jasiu czy ty jesteś ogonem krowy??” odpowiedział nie… a klauna na to „ eee Jasiu to ty …” i w tym momencie wujek powiedział SPIERDA…

Jak lamnie kawał fajny ale nie dla wszystkich… Pozdrawiam...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi