Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
O gaśnicach samochodowych i nie tylko
Autor Wiadomość
Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 20:36   

a ja miałem całą lekcje o tym kto w więzieniu jest ciotą a kto parówą... No ale w planie pisało PO :)

Rafał Kośka
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 20:50   

Ja na kursie ratownictwa przedmedycznego byłem zaskoczony rozbierznością wiedzy, którą zdobywałem na kursie, a wiedza nabytą na zajęciach PO. Spike to co powiedziałeś o książkach jest trafne (jeśli chodzi o część medyczną, bo etapów wybuchu atomowego chyba nie zmieniono;P).

Spike Spiegel
Gość
Wysłany: 2006-12-13, 21:32   

Nie, tego nie zmieniono pozatym, że tak naprawdę g.... jest tam napisane o efektach wybuchu takiej bomby i innych wojskowych bzdetach. Dla przykładu. Po kiego mi wiedzieć jaka bomba wybuchła 100km dalej? Ważne jest to, że wybuchła i że należy spi... :D:D:D Nie wiem, ale dla mnie PO jest praktycznie nie przydatnym przedmiotem :/

A jak już przy okazji mówimy o lekcji PO to ja na swoich lekcjach miałem "wykłady polityczne młodego trepa" podpisane w planie jako PO. Swoja drogą kilka razy się z nim genialnie pokłóciłem, po czym stwierdził, ze jestem zatruwajacym środowisko komunistą i powinno się mnie rozstrzelać razem z moim samochodem :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi