|
O gaśnicach samochodowych i nie tylko |
| Autor |
Wiadomość |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-12-12, 20:36
|
|
|
| a ja miałem całą lekcje o tym kto w więzieniu jest ciotą a kto parówą... No ale w planie pisało PO :) |
|
|
|
 |
Rafał Kośka
Gość
|
Wysłany: 2006-12-12, 20:50
|
|
|
| Ja na kursie ratownictwa przedmedycznego byłem zaskoczony rozbierznością wiedzy, którą zdobywałem na kursie, a wiedza nabytą na zajęciach PO. Spike to co powiedziałeś o książkach jest trafne (jeśli chodzi o część medyczną, bo etapów wybuchu atomowego chyba nie zmieniono;P). |
|
|
|
 |
Spike Spiegel
Gość
|
Wysłany: 2006-12-13, 21:32
|
|
|
Nie, tego nie zmieniono pozatym, że tak naprawdę g.... jest tam napisane o efektach wybuchu takiej bomby i innych wojskowych bzdetach. Dla przykładu. Po kiego mi wiedzieć jaka bomba wybuchła 100km dalej? Ważne jest to, że wybuchła i że należy spi... :D:D:D Nie wiem, ale dla mnie PO jest praktycznie nie przydatnym przedmiotem :/
A jak już przy okazji mówimy o lekcji PO to ja na swoich lekcjach miałem "wykłady polityczne młodego trepa" podpisane w planie jako PO. Swoja drogą kilka razy się z nim genialnie pokłóciłem, po czym stwierdził, ze jestem zatruwajacym środowisko komunistą i powinno się mnie rozstrzelać razem z moim samochodem :) |
|
|
|
 |
|
|