|
[OT] do czego prowadzi ludzka głupota... |
| Autor |
Wiadomość |
Bross i Cost'a
Gość
|
Wysłany: 2006-12-06, 21:18
|
|
|
| ale to był Trabi - :( wybuchł buuu |
|
|
|
 |
Spike Spiegel
Gość
|
Wysłany: 2006-12-07, 09:23
|
|
|
| Nie wiem czy to Ukraińcy czy Rosjanie ale za kare to ja bym ich do tego ich pi..... sarkofagu wysłał... (tak, tego betonowego sarkofagu, gdzie promieniowanie może usmażyć cię w ciagu kilku minut) |
|
|
|
 |
JOY 601.1
Gość
|
Wysłany: 2006-12-08, 03:04
|
|
|
Buuu. Biedny Trabuś ;( A to doopki - wrrr.
Zrobiłam sobie oba testy i wyszło mi 19/16 :) (dobrze, że nie pozytywne ;) |
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2006-12-10, 13:19
|
|
|
Zapodam jeszcze jeden link tym razem do krótkiego filmu który powinien dać do myślenia
kierowcom.Zanim wypijesz i wsiądziesz do samochodu pomyśl co może się stać.
http://video.interia.pl/obejrzyj,film,34963
------------------------------------------------
Trabant601s rocznik 85
------------------------------------------------ |
|
|
|
 |
Spike Spiegel
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 17:08
|
|
|
No, film niczego sobie, daje do myślenia
Ale nadal zapominacie o jednym. MY myślimy, połowa ludności polskiej ma rozum w ...upie |
|
|
|
 |
windykator
Gość
|
Wysłany: 2006-12-12, 04:22
|
|
|
| pierwszy test 4 drugi 5 ale ze mnie rajdowiec jak z koziej d... prezydent a co do jazdy po kieliszku to powtarzam knnfiskata autka i czapa dla kierowcy bez wyjątków poseł senator ksiądz prezydent wszystko jedno @!#$ i do ziemi w trybie przyśpieszonym mieszkam w irlandii płn i tu sie policja nie cacka z takimi sam widziałem jak kolesia dorwali |
|
|
|
 |
Spike Spiegel
Gość
|
Wysłany: 2006-12-12, 19:09
|
|
|
| Z ciekawości zrobiłem oba testy w jednym 21 w drugim 31 :| Dla mnie to dziwne, bo "wariat drogowy" to ktoś kto za...... na złamanie karku i ma gdzieś przepisy a nie ktoś kto opier..... każdego chama/debila/kmiota za jego wprost genialne zachowanie na drodze. Według mnie te testy nie są miarodajne. Wariata drogowego poznaje się po umiejętnościach z jakimi jeździ a nie po tym jak wyraża się o innych uzytkownikach dróg :/ |
|
|
|
 |
Bross i Cost'a
Gość
|
Wysłany: 2006-12-12, 19:20
|
|
|
| masz racje z Poglądami Nawkładaj im ile wlezie :D |
|
|
|
 |
JOY 601.1
Gość
|
Wysłany: 2006-12-13, 02:35
|
|
|
| To żeś Yogi zapodał...Aż mną telepnęło... |
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2006-12-13, 20:42
|
|
|
Joy 601,1 ten film i fotki maja wstrząsać to daje ludziom do myślenia na jak długo tego nie wiem ale zawsze jest to jakiś efekt.Może podczas jazdy ktoś przypomni sobie co oglądał i nie będzie zapierdzielał tak jak głupi osioł.
------------------------------------------------------
Trabant 601s rocznik 85
------------------------------------------------------ |
|
|
|
 |
|
|