|
Ostrzeżenia i bany na IP, wprowadzić? |
| Autor |
Wiadomość |
bartekN.
Gość
|
Wysłany: 2006-11-06, 23:14
|
|
|
Zielczi: "odświeżyć":)
A mnie się podoba taka wersja strony.
PJ4cK dobrze gada. |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2006-11-07, 07:21
|
|
|
Ej a może jeszcze bedziemy płacić abonament za korzystanie z forui i całej stronki? a może poprostu dajcie na to jakiś podatek !
Ludzie opanujcie się ! mamy tu wchodzić dla przyjemności a dużo ludzi ma jej coraz mniej z korzystania z tego serwisu właśnie przez takie posty... |
|
|
|
 |
Daniel "Muffi
Gość
|
Wysłany: 2006-11-07, 14:32
|
|
|
Ej a może jeszcze bedziemy płacić abonament za korzystanie z forui i całej stronki? a może poprostu dajcie na to jakiś podatek !
umiesz czytać? przeczytaj mój post 6 razy, może pomoże Ci zakumać.
Pomoge.
Chodzi o odsiew forumowiczów przy zakladaniu identyfikatora. Po prostu nie może być tak, że ktoś np dostaje bana, i zaraz zakłada sobie nowy ident. Bez sensu. Podanie prawdziwego imienia i nazwiska, adresu, etc pozwoli wymóc jakąś odpowiedzialnosć za swoje słowa czy poczynania.
Członkowie klubu z identem na strone główna (dodatkowe ficzery, personalizacja) moga być wtedy zwolnieni z tego i ident ddo forum dostawac z automatu. Ot cała idea. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2006-11-07, 16:50
|
|
|
No to konkrety:
Kto pomoże adminom przy tworzeniu projektu forum, to nie ma byc klon, kolejne forum z kalki jakich w necie jest milion.
Kto pomoze przy zbieraniu zdjec z imprez, tworzeniu galerii?
Kto pomoze przy zarzadzaniu nowosciami na stronach?
Dalej idac:
Kto poszuka warsztatów, sklepów, punktów usługowych które w zamian za potencjalnych klientów zaoferują zniżki?
Kto poszuka partnerów, sponsorów naszego trabantowego ruchu?
Kto zorganizuje kolejny fajny mniej lub bardziej zlot, spotkanie?
Jeśli ktoś nie potrafi odpowiedziec na te pytania a wiele oczekuje to proponuje wypelnic formularz zgloszeniowy sympatyka lub czlonka, bo duzo latwiej innym bedzie rozwiazywac takie problemy. |
|
|
|
 |
zielczi
Gość
|
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2006-11-07, 19:13
|
|
|
| Daniel "Muffin" Filipczak - mi w poście nie chodziło o banowanie innych tylko o kolejne ograniczenie na CT ostatnimi czasy serwis ten zrobił sie (wg mnie) bardzo oficjalny i poważny i za niedługo nie będzie sie już niczym różnił od tysięcy innych. |
|
|
|
 |
zielczi
Gość
|
Wysłany: 2006-11-07, 19:31
|
|
|
| sry za ten link chodzilo mi o :to |
|
|
|
 |
halogen
Gość
|
Wysłany: 2006-12-05, 22:53
|
|
|
| jezeli bedziecie robic w phpBB to oferuje pomoc bo sie troche w tym bawiłem pozdro :) jak cuś to gg :4080776 |
|
|
|
 |
Turek
Gość
|
Wysłany: 2006-12-06, 08:51
|
|
|
Ja również się zaoferuje, przy robieniu nowych skórek bądź nawet przeróbki w phpie, lub inne temu podobne rzeczy :)
Pozdro. |
|
|
|
 |
|
|