|
uwaga! KRADZIEŻ! pomocy! |
| Autor |
Wiadomość |
emilia j.
Gość
|
Wysłany: 2006-10-27, 11:43
|
|
|
| ci co mojego chcieli zarąbać pchali, do dzis sie zastanwiam czy mieli jakiś pomysł na to jak go odpalić i jak daleko zamierzali go pchać |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2006-10-27, 19:09
|
|
|
w glwiicach byla taka akcja ze gowniarze porwali 600 niewiedzieli ze trza kraki przekrecic i spalili auto w lesie swietej pamieci kumplowi:(
z 600 zostaly tylko 3 dekle na kola, ktore teraz ja mam |
|
|
|
 |
Marcin/Niutek
Gość
|
Wysłany: 2006-11-01, 00:20
|
|
|
| mi juz 3 razy pod blokiem próbowali sie włamać ale Trabi jest sprytniejszy od jakichs złodziejaszków i nie ustapił Zamek mam coprawda rozwalony ale i tak spełnia swoją funkcję A elektrozawór jest bardzo dobrym rozwiazaniem Ja takie cudo posiadam i mam zamiar zamontować |
|
|
|
 |
piotr d
Gość
|
Wysłany: 2006-11-07, 23:30
|
|
|
| sadze ze do Katowic nie dojechali ale na wszelki popytam mam nadzieje ze syrenka wróci cała i zdrowa ps. ja w swoim trabie zamontowałem ukryty wyłoncznik zapłonu bo jak wszystkim wiadomo stacyjka w trabie ma z tyłu wsuwki i są łatwe do połączenia więc załecam też się uchronić wyłącznikiem gdzieś ukrytym pozdrawiam. |
|
|
|
 |
kuba_krakow
Gość
|
Wysłany: 2006-11-20, 14:08
|
|
|
odcięcie zapłonu w 601 jest najgłupszym i najprostszym do obejścia zabezpieczeniem...
Do Krakowa raczej się niedotoczy :) ale posprawdzam... jest jeden taki w mieście co kolekcjonuje syrki, ma ich podobno ze 13!
chyba znam :) ja się u niego kiedyś 16 doliczyłem |
|
|
|
 |
Bross i Cost'a
Gość
|
Wysłany: 2006-11-20, 19:48
|
|
|
| Puki co my się rozglądamy ale nikaj nie widać Syrenki |
|
|
|
 |
Spike Spiegel
Gość
|
Wysłany: 2006-11-29, 22:59
|
|
|
Kuba, zapominasz o tym, że na najbanalniejsze i najgłupsze pomysły każdy wpada jako ostatni. Dlatego najprostsze metody (nie pochłaniające wiele czasu to np. wyjęcie bezpieczników. 5minut zajmuje włozenie spowrotem, nie pomylisz nic bo trab ma wszędzie takie same a co za idiota będzie jeździł po nocy (bo z reguły kradną w nocy) bez świateł?? Swoją drogą co do zabezpieczeń to dobre zabezpieczenie jest opisane w ksiązce meissnera. Odcinasz zapłon do cewek i przełączasz prąd na klakson. Przekręci cosw stacyjce albo zewrze kabel i od razu zacznie wyć :)
Swoją drogą co do zamku to jest wymagający przyzwyczajenia ale dość łatwy do zrobienia myk po którym otwarcie drzwi będzie utrudnione. U mnie zaszłą potrzeba wymiany klamek na alu bez zmieniania kluczyków. Przełożyłem tamten bebech (z nowych klamek, było z tym duzo roboty), tak że zamek działa odwrotnie :|, znaczy sie kluczyk wsadza sie "do góry nogami" a i sam zamek wygląda odwrotnie (w pozycji zamkniętej jest otwart i na odwrót). Proste a już zabawa z zamkiem drzwi utrudniona |
|
|
|
 |
Turek
Gość
|
Wysłany: 2006-11-30, 12:53
|
|
|
| Też mam zamek na odwrót założony w drzwiach i w bagażniku :p |
|
|
|
 |
Spike Spiegel
Gość
|
Wysłany: 2006-11-30, 22:43
|
|
|
| Swojadrogą przy wymianie bebechów nowego typu do starej klamki siedziałem chyba z pół dnia zanim wpadłem na najbanalniejszy pomysł :) |
|
|
|
 |
marcin k
Gość
|
Wysłany: 2006-12-01, 10:03
|
|
|
| a co z syrenką znalazła się???????? bo nic na ten temat nie ma. pozdrawiam |
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2006-12-01, 18:52
|
|
|
Jak znam życie to pewnie nikt jej nie znalazł
:(została zapewne pocieta i zezłomowana gdzieś na jakimś złomie nikt nie bedzie tam wnikał skąd jest taka syrena.
---------------------------------------------------
Trabant601s rocznik 85
--------------------------------------------------- |
|
|
|
 |
|
|