|
Jastrząb |
| Autor |
Wiadomość |
eutyfronik
Gość
|
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2006-11-10, 10:21
|
|
|
Wiedziałem że ktos wreszcie pojedzie ten temat
Cóż za oryginalne imię. Chyba nasza 1-sza sama zobaczyła się w lustrze z profilu. che che che.
Ze wzruszenia aż jej się głos załamał.
I jak tu byc dumnym z naszej Polski, gdzie wszędzie wpycha się kicz i żenada. heh... |
|
|
|
 |
g4jo5
Gość
|
Wysłany: 2006-11-10, 14:48
|
|
|
Nie sadze zeby to nasz pierwsza dama wymyslila to imie.. bylo ono raczej podyktowane skad inad. Zreszta, nie jest takie zle moim zdaniem..
Co do rysunku..nic tylko byc dumnym ze Trabiki sa porownywane do F16 ;D |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2006-11-10, 14:52
|
|
|
mam nawet kumpla który ma wymalowanego traba na wzór f-16 i ksyfkę jastrząb. Ja bym zrobił sprawę o palgiat. Ale niech on sam się wypowie |
|
|
|
 |
bartek/jastrząb
Gość
|
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2006-11-10, 19:21
|
|
|
magik powiedzial:"Wiedziałem że ktos wreszcie pojedzie ten temat
Cóż za oryginalne imię. Chyba nasza 1-sza sama zobaczyła się w lustrze z profilu. che che che.
Ze wzruszenia aż jej się głos załamał.
I jak tu byc dumnym z naszej Polski, gdzie wszędzie wpycha się kicz i żenada. heh..."
To nie prawda jakby sie przejrzala w lustrze to bylby nie jastrzab a sęp albo conajwyzej kaczor:P |
|
|
|
 |
Rafał Kośka
Gość
|
Wysłany: 2006-11-10, 19:45
|
|
|
Ja bym się przychylił do porównania Magika;)
Swoją drogą, imię trochę feralne...Jastrzębie są z natury myśliwymi...pewnie nie jeden już kaczkę upolował;) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-11-10, 23:50
|
|
|
| jastrząb przykręć sobie wieszak od rury wydechowej :D |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2006-11-11, 22:45
|
|
|
| heh z tego co wiem to po angielksu jastrzab to falcon a tak sie nazywa w stanach F16 wiec oryginalni nie byli;p |
|
|
|
 |
kuba_krakow
Gość
|
Wysłany: 2006-11-12, 02:04
|
|
|
| falcon to sokół |
|
|
|
 |
arni-piotr d
Gość
|
Wysłany: 2006-11-12, 11:28
|
|
|
| to było z góry ustalone!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-11-12, 20:08
|
|
|
| lepszy falcon w garści niż sokół w usa... |
|
|
|
 |
windykator
Gość
|
Wysłany: 2006-11-15, 20:55
|
|
|
| Ciekawa że podczas walk w Wietnamie te całe f-ki dostawały baty od migów no chyba że było 3 f-ki na jednego miga to wtedy miały szanse go pokonać bo inaczej to był pogrom.A to co oglądamy w filmach amerykańskich o tych f-kach to lipa i tyle.Moim zdaniem kupno tego złomu to kolejny przekręt |
|
|
|
 |
Spike Spiegel
Gość
|
Wysłany: 2006-11-29, 23:02
|
|
|
Kolejny?? Wejdźcie sobie na www.sobczak.art.pl Jest tam genialny rysunek żołnierza w mundurze USA, trzymajacego kosz na śmieci ze sprzętem wojskowym i wyrzuca jego zawartość do worka w kształcie naszego kraju...
Taka jest prawda, amerykanie wciskają nam złom i tyle. Już lepszy byłby sprzęt ruski albo po-radziecki. Bo wkońcu wszystko co ruskie to "gniotsja nie łamiotsja" |
|
|
|
 |
windykator
Gość
|
Wysłany: 2006-12-02, 10:47
|
|
|
| Dodam że nasi myślący inaczej politycy powinni w podziękowaniu za ten super złom (ale kosztowny) wysłać do USA kilku naszych ekonomistów i "myślicieli" wojskowych którzy jak myślę mają większą siłę destrukcji niz 10 f cośtam |
|
|
|
 |
|
|