Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
uwaga! KRADZIEŻ! pomocy!
Autor Wiadomość
emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-10-25, 10:06   

koledze- Michałowi skradziono SYRENE 105, kolor biały, nr rej SLA 2016, auto nie ma listew, tył jej lekko siedzi.

skradziono ją z Gdańska Wrzeszcza.
wiecej szczegółów na razie nie znam
każdy ma gdzieś znajomych w Polsce, pytajcie, powiedzcie znajomym, proszę! niech sie auto znajdzie!

Emi

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2006-10-25, 10:10   

Oczy szeroko otwarte......

Misio601
Gość
Wysłany: 2006-10-25, 13:08   

No tak... albo nasze samochody są dewastowane, albo kradzione... Co to za kraj?!

macq
Gość
Wysłany: 2006-10-25, 14:21   

juz posłałem pare maili do znajomych gdańszczan. Beda szukać. Wspólczuje i pozdrawiam

Tasior
Gość
Wysłany: 2006-10-25, 20:18   

w częstochowie juz zaczelismy szukac. Wiem jak to jest jak ukradna auto ja tesh mialem syrene i ukradli a teraz mam Trabiego :/

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-10-25, 21:32   

Pojeżdżą i w lesie zostawią. Oby nie zdewastowali. Ktoś kto interesuje się zabytkami nie kradnie syren. Wartości jako samochód też to raczej nie ma. Dla konesera z zagranicy nie warto ryzykować z kradzieżą bo sobie kupi za paredziesiąt euro.
Także czekać aż się znajdzie.

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2006-10-25, 21:42   

Ajjjjaaajjjjjjj co z aludzie co za kraj?słowa piosenki rrpzy której bawilismy sie z chłopakami na trabi expo.szkdoa syrnki ale u ans w elsie kolega znalazl zdemolowane tapolo.mam nadzieje,ze syrenke skończy ianczej.szukamy

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-10-25, 21:53   

policja "szuka" po lasach (tych w tójmiesście pod dostatkiem) a właściciel na okolicznych złomach.
ehhhh
co za świat!

małolaty chciały sobie joy-riding zrobić? toż to biegi w kierownicy ma!
złomiarze na złom odprowadzili?
kradzież na zlecenie?

Rafał Kośka
Gość
Wysłany: 2006-10-26, 06:51   

Jak się coś takiego słyszy to krew zalewa...nie mogą sobie kraść aut, do których właściciel jest mniej przywiązany, lub ma pełne ubezpieczenie. Owszem biegi w kierownicy stanowią czasem problem, ale jak widać nie stanowiły:/ Mam cichą nadzieję, że to właśnie jakiś młokos pożyczył sobie , żeby sobie po lesie poszaleć. Kurde byle by nie roztrzaskał. Gorzej jeśli ktoś na części sobie przywłaszczył. W każdym razie będziemy się rozglądać.

papieju
Gość
Wysłany: 2006-10-26, 07:50   

jak znam zycie to wlasnie na poszalenie zabrali. sasiadowi kiedys komarka tak zabrali, tyle ze jak sie skonczylo paliwo to zrzucili z wiaduktu. jednemu nauczycielowi ukradli traba 1.1, ale odnalazl sie caly w lesie - zabrali ze zlosci o klasowke :)
moze komus w windzie nie ustapiles?

darqs
Gość
Wysłany: 2006-10-26, 12:09   

Do Krakowa raczej się niedotoczy :) ale posprawdzam... jest jeden taki w mieście co kolekcjonuje syrki, ma ich podobno ze 13!
No właśnie, jak zabezpieczyć nasze cuda przed takimi gówniarzami; biegi w kierownicy łatwo rozgryźć, kranik też (chyba żeby zrobić go na opak :>)... no przecież świec na noc nikt chyba niebędzie wykręcał :D a o alarmie to można sobie raczej pomażyć :)

papieju
Gość
Wysłany: 2006-10-26, 13:08   

Prosty imobilaizer - montujesz zaworek paliwa, ktory sie uruchamia albo magicznym wlacznikiem, albo pchelka przy breloczku - jak w normalnym. nie musze dodawac, ze robisz to w miejscu ukrytym. Mozna do tego jeszcze podpiac przekaznik i odciac zasilanie cewek - moze krecic ile wlezie i nie odpali. rozwiazanie tanie i w miare skuteczne

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-10-26, 14:42   

nieodpali wiec sie zdenerwuje i zniszczy :-/

darqs
Gość
Wysłany: 2006-10-27, 08:10   

dzięki za patent, pomyślimy nad tym.
lepszy skopany trabik niż brak trabika :)
pozatym niebędzie się wyżywał zbyt dłógo bo jeszcze ktoś by go przydybał a dlaniego taka "zabawa" raczej niejest warta wpadki...

papieju
Gość
Wysłany: 2006-10-27, 08:38   

dokaldnie. nie odpali traba/warba/syreny - to sprobuje malucha obok, albo poloneza albo cokolwiek. chyba ze parkujemy na odludziu, albo bedzie zdeterminowany pchac

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi