Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Mar-gut i ceny OPINIE
Autor Wiadomość
Wojtek Brzozowski
Gość
Wysłany: 2006-10-25, 21:11   

Wlasnie panie magik, a jak masz watpliwosci co to kombajn to przypomnij sobie co w aleksandrowie zrobiles. Wiesz dobrze ze kazdy chce zarobic, i Ty i margut...
DDR

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-10-25, 21:30   

Magik musisz zaczaić allegro!

magik
Gość
Wysłany: 2006-10-26, 07:40   

różnica jest taka chłopaki że ja zbieram dla siebie nie na handel. Sprzedaje tylko coś jak mam podwójnie.

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-10-26, 09:08   

Aukcja to aukcja. Każdy se może zalicytować nawet w ostatniej sekundzie. Pozatym jak ktoś wspomniał chyba wygrałeś te tłoki. Dałeś swoją max cenę on swoją i wygrałeś.
Na allegro poprostu doskonale widać jak popyt kształtuje cenę.

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-10-26, 09:22   

No a pan marek wiem ze poluje na tloki bo ostatnio dostal dwa komplety cylindrow i potrzebuje do kompletu tloki :-)

magik
Gość
Wysłany: 2006-10-26, 09:53   

Oj ale dałem plamę to nie margut wygrał. Ale kto inny. Co i tak nie zmniejsza mojego niezadowolenia. Całe szczęście że tego gościa akurat znam i wiem że przynajmniej w dobre ręce poszły. Plama straszna. Shit !. Na razie zwracam honor margutowi.

Rafał Kośka
Gość
Wysłany: 2006-10-26, 16:47   

Taak...na allegro nieraz decyduje to czy jesteś przy komputerze w momencie kończenia aukcji, oraz to jakim szybkim łączem się dysponuje. Juz kilka razy zdażylo mi się, że własnie ktoś mnie w ostatnim momencie przelicytował(szczególnie przy akucjach "pudeł dupereli", czasem to wkurza:P lecz swoją drogą, allegro służy do handlu. Co się tyczy niektóych tu wymienionych sprzedawców, jak tylko zauważam, że któryś zaczyna kombinować to poprostu omijam szerokim łukiem.

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-10-26, 19:27   

Licytownie w aukcji i nie podawanie rzeczywistej maxymalnej ceny jaką się chce dać za produkt to szansa na okazyjne kupienie. Jeśli ktoś przelicytowuje okazyjną cenę znaczy że bardziej mu zależy na kupnie :)

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-10-26, 20:34   

no dokladnie ja tak robie :)

qrczak
Gość
Wysłany: 2006-10-26, 23:32   

W Mysłakowie pod Łowiczem jest człowiek o nazwisku Znajdek, który trudni się ściąganiem części do VW. Zaopatrywałem się już u niego w wentylator i obudowę VW do chłodnicy, alternator od golfa, etc. Ceny ma naprawde przystępne. Jeździ dokładnie w zagłębie, gdzie ongiś trabanty królowały. Co prawda Niemcy teraz rozchwytują swój skarb narodowy, ale można u niego coś zamówić, jak da radę - zawsze przywiezie. Co niedziela wystawia się na Słomczynie.

qrczak
Gość
Wysłany: 2006-10-26, 23:37   

Ps. Zapomniałem jak ma na imię, ale w razie czego podaję telefon do niego: 601 348 685

magik
Gość
Wysłany: 2006-10-27, 09:54   

Swojego czasu Pan margut zanabył paski odbojowe do wachaczy komplet za około 25 złotych. Teraz żeni na allegro po 22 za sztuke. Pamiętam że Kosma chciał je kiedyś kupić bo były i są nadal potrzebne. Niestety oczywiście go przebił. Nóż się w kieszeni otwiera normalnie

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-10-27, 10:33   

Proponuję abyś robił tak samo to ci ulży. I ile kasy zarobisz!!

magik
Gość
Wysłany: 2006-10-27, 15:33   

ulży mi jak przestanę czytac twoje posty

macq
Gość
Wysłany: 2006-10-27, 17:58   

pragnę niektórym przypomnieć, że czasy PRL-u się dawno skonczyły, wiec nie ma co sie rzucac. Proponuje poprostu uważniej licytować, a nie bluzgac :P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi