Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[motirex] zdenerwowałem się!
Autor Wiadomość
wOOjUU
Gość
Wysłany: 2004-04-23, 10:12   

wczoraj zamówiłem 2 ramki reflektorów w motirexie po 20.13 za sztuke a i oni odsyłają mi e-mail ze teraz kosztują 33,55.a miałem zamair oddać je do chromowania.a teraz nici z chromowania bo musze zapłacić wiećej za ramki.i mój piękny trabi będzie zaopatrzony w zwykłe szare ramki.a miało być tak pięknie,mieliście taką sytuacje ze zamawialiście coś w motirexie a oni z dnia zwiększali cene o 75%?

ZBuK
Gość
Wysłany: 2004-04-23, 11:28   

No to trzeba było nie zamawiać!! Skoro napisałeś że chcesz dwa pod 20.13PLN, a oni odpisali, że są po 33.55PLN to trzeba było zrezygnować z zamówienia! A ramek poszukać na allegro, na szrotach, popytać na CT...
Ja jak idę do sklepu po czekoladki i wiem, że normalnie są po 7,50PLN, a w sklepie okazuje się, że są po 12,80PLN to ich nie kupuję...
Ja robiłem zakupy w motirexie i wyjątkowo jestem zadowolony - szybko, konkretnie... Czasem mnie taniej wychodziło płacić za przesyłkę, niż jechać na drugi koniec miasta do sklepu, w którym części i tak były droższe...

wOOjUU
Gość
Wysłany: 2004-04-23, 12:09   

tylko że jak ja zamówiłem to automatycznie zwiększyli cene z dnia na dzień.czy to nie dziwne bo przezcały czas były duzo tańsze.

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-04-23, 13:54   

Moze zapomnieli zmienic cene ?? - na te ramki to bym sie nie napalal bym sie na ramki ! Jesli to sa wegierskie ramki , to zapytaj sie czy nie sa malowane farba mloteczkowa ???

Motirex to solidna firma !

wOOjUU
Gość
Wysłany: 2004-04-23, 13:58   

ja wiem ze to dobra firma bo jestem ich stałym klientem,zawsze wszystko było tak jak trzeba,praktycznie wszystkie części kupuje u nich.a tu nagle takie coś.

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-04-23, 14:07   

Zdarza sie :)

Napewno facet zapomnial zmienic cen w necia a u sibie ma juz nowe !

wOOjUU
Gość
Wysłany: 2004-04-23, 14:18   

daruje im,chyba dalej będe u nich kupował bo to bardzo wygodny sposób.niewiecie może gdzie można kupić takie ramki chromowane?widziałem dziadka który jechał zwykłym 1.1 i miał właśnie takie ramki...

picek
Gość
Wysłany: 2004-04-24, 00:04   

Ja też mam o nich bardzo dobre zdanie. Ostatnio kupowałem u nich jaskółkę. Kosztowała tyle, co na internecie. Facet przywiózł mi ją nawet do Częstochowy. Za transport nic nie płaciłem.

Joonior
Gość
Wysłany: 2004-04-24, 23:01   

a mnie motirex oszukał.zamówiłem łożyska do kół przednich a przysłali mi so kół tylnich...niby niewielka pomyłka a jednak sa inne...

Marcin
Gość
Wysłany: 2004-04-25, 20:27   

Ja kupiłem te ramki w motirexie jak jeszcze kosztowały 20zł za sztukę. One są aluminiowe i strasznie miękkie, jak zakładałem to jedna trochę wgniotłem, poza tym są źle zrobione i mogą być tylko po to byś z czymś jeździł zanim nie zrobisz tych chromowanych. Ja tak zrobiłem. Najlepsze są stalowe, standardowe. Przynajmniej tak samo wyglądają. A propos chromowania tych oprawek to zna ktoś może zakład, który świadczy takie usługi i by robiło dobrze? Cena też nie może być za wysoka, nie zapłacę przecież 250zł za oprawki. Może ktoś ma takowe na sprzedaż?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi