|
[motirex] zdenerwowałem się! |
| Autor |
Wiadomość |
wOOjUU
Gość
|
Wysłany: 2004-04-23, 10:12
|
|
|
| wczoraj zamówiłem 2 ramki reflektorów w motirexie po 20.13 za sztuke a i oni odsyłają mi e-mail ze teraz kosztują 33,55.a miałem zamair oddać je do chromowania.a teraz nici z chromowania bo musze zapłacić wiećej za ramki.i mój piękny trabi będzie zaopatrzony w zwykłe szare ramki.a miało być tak pięknie,mieliście taką sytuacje ze zamawialiście coś w motirexie a oni z dnia zwiększali cene o 75%? |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2004-04-23, 11:28
|
|
|
No to trzeba było nie zamawiać!! Skoro napisałeś że chcesz dwa pod 20.13PLN, a oni odpisali, że są po 33.55PLN to trzeba było zrezygnować z zamówienia! A ramek poszukać na allegro, na szrotach, popytać na CT...
Ja jak idę do sklepu po czekoladki i wiem, że normalnie są po 7,50PLN, a w sklepie okazuje się, że są po 12,80PLN to ich nie kupuję...
Ja robiłem zakupy w motirexie i wyjątkowo jestem zadowolony - szybko, konkretnie... Czasem mnie taniej wychodziło płacić za przesyłkę, niż jechać na drugi koniec miasta do sklepu, w którym części i tak były droższe... |
|
|
|
 |
wOOjUU
Gość
|
Wysłany: 2004-04-23, 12:09
|
|
|
| tylko że jak ja zamówiłem to automatycznie zwiększyli cene z dnia na dzień.czy to nie dziwne bo przezcały czas były duzo tańsze. |
|
|
|
 |
Borsuk
Gość
|
Wysłany: 2004-04-23, 13:54
|
|
|
Moze zapomnieli zmienic cene ?? - na te ramki to bym sie nie napalal bym sie na ramki ! Jesli to sa wegierskie ramki , to zapytaj sie czy nie sa malowane farba mloteczkowa ???
Motirex to solidna firma ! |
|
|
|
 |
wOOjUU
Gość
|
Wysłany: 2004-04-23, 13:58
|
|
|
| ja wiem ze to dobra firma bo jestem ich stałym klientem,zawsze wszystko było tak jak trzeba,praktycznie wszystkie części kupuje u nich.a tu nagle takie coś. |
|
|
|
 |
Borsuk
Gość
|
Wysłany: 2004-04-23, 14:07
|
|
|
Zdarza sie :)
Napewno facet zapomnial zmienic cen w necia a u sibie ma juz nowe ! |
|
|
|
 |
wOOjUU
Gość
|
Wysłany: 2004-04-23, 14:18
|
|
|
| daruje im,chyba dalej będe u nich kupował bo to bardzo wygodny sposób.niewiecie może gdzie można kupić takie ramki chromowane?widziałem dziadka który jechał zwykłym 1.1 i miał właśnie takie ramki... |
|
|
|
 |
picek
Gość
|
Wysłany: 2004-04-24, 00:04
|
|
|
| Ja też mam o nich bardzo dobre zdanie. Ostatnio kupowałem u nich jaskółkę. Kosztowała tyle, co na internecie. Facet przywiózł mi ją nawet do Częstochowy. Za transport nic nie płaciłem. |
|
|
|
 |
Joonior
Gość
|
Wysłany: 2004-04-24, 23:01
|
|
|
| a mnie motirex oszukał.zamówiłem łożyska do kół przednich a przysłali mi so kół tylnich...niby niewielka pomyłka a jednak sa inne... |
|
|
|
 |
Marcin
Gość
|
Wysłany: 2004-04-25, 20:27
|
|
|
| Ja kupiłem te ramki w motirexie jak jeszcze kosztowały 20zł za sztukę. One są aluminiowe i strasznie miękkie, jak zakładałem to jedna trochę wgniotłem, poza tym są źle zrobione i mogą być tylko po to byś z czymś jeździł zanim nie zrobisz tych chromowanych. Ja tak zrobiłem. Najlepsze są stalowe, standardowe. Przynajmniej tak samo wyglądają. A propos chromowania tych oprawek to zna ktoś może zakład, który świadczy takie usługi i by robiło dobrze? Cena też nie może być za wysoka, nie zapłacę przecież 250zł za oprawki. Może ktoś ma takowe na sprzedaż? |
|
|
|
 |
|
|