|
Trabant Arka CB w tv |
| Autor |
Wiadomość |
Artur_M
Gość
|
Wysłany: 2006-10-15, 11:42
|
|
|
Witam.
Oglądając dzisiaj "Czas tuningu" na TVN Turbo pomyślałem że fajnie by było zobaczyć Trabanta Arka CB w tym programie. Niestety nie widziałem jego samochodu na żywo, jedynie na kilku zdjęciach i uważam że samochód jest świetnie zrobiony, więc dlaczego nie pokazać go szerszej publiczności niż tylko wśród trabanciarzy. Co o tym myślicie, oczywiście ostateczną decyzje podjął by sam Arek.
Pozdrawiam
Artur |
|
|
|
 |
Sebastian Zielonka
Gość
|
Wysłany: 2006-10-15, 11:55
|
|
|
a ja prponuje wystawic 601z ZBuKa,
ale pomysl swietny |
|
|
|
 |
Artur_M
Gość
|
Wysłany: 2006-10-15, 12:06
|
|
|
| Trabant ZBuka jest zrobiony bardziej na oryginał. "Czas tuningu" jest programem typowo o ztuningowanych samochodach więc według mnie bardziej do tego programu pasuje Trabant Arka. |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2006-10-15, 12:24
|
|
|
Uznam to za dobry żart... Mój Trabant ma tyle z tuningiem co kartofel z laską wanilii.
Ale poważnie moje pytanie brzmi: jak chcecie go pokazać? Macie wtyki w TV? A Arek o tym wie? Czy to tylko taki luźny wątek do przemyśleń i refleksji?
Myślę, że gdyby Arek chciał, to by napisał do kilku gazet lub nawet TV, krótki list motywacyjny. Nie uszczęśliwiajcie go na siłę - on wydaje się być w sumie skromnym facetem z niesamowitę furą :) Pozdrawiam!
ZBuK |
|
|
|
 |
Artur_M
Gość
|
Wysłany: 2006-10-15, 12:41
|
|
|
| To tylko luźny wątek. Myślę że samochód wart jest pokazania, ale jak już napisałem ostateczną decyzję podjął by sam Arek. |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2006-10-15, 13:05
|
|
|
| No i właśnie najpierw by trzeba było pogadać z Arkiem. Ja bym np nie chciał żeby mój był pokazany w TV z tego względu że na moim osiedu jest zbyt dużo "zazdrosnych" ludzi no i wiecie co by się mogło stać. Może on ma ten sam problem?? |
|
|
|
 |
Artur_M
Gość
|
Wysłany: 2006-10-15, 17:22
|
|
|
| Mam nadzieje że Arek przeczyta ten temat, jeśli nie będzie chciał pokazać samochodu z tv to nie było tematu. |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2006-10-16, 16:16
|
|
|
przeczyta lub nie przeczyta to nie ma znaczenie
bo w najbliższym czasie auto nie wyjedzie z garażu i narazie nie nadaje się do TV ani nawet do jazdy :(
nie będe opisywał o co chodzi bo nie wiem czy własciciel sobie tego życzy :) |
|
|
|
 |
Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
|
Wysłany: 2006-10-16, 17:16
|
|
|
Arek myślał, aby pokazać trabiego szerszej publicznośći. Niestety, jak Arek 353 napisał na razie to niemożliwe. Nie jest to jednak, jakaś tajemnica. Arek przeżył straszne chwile, gdy na trabanta w czasie jazdy sapdły drewniane bale z ciężarówki. Maska otworzyła się, uderzyła w szybę i dach. Szyba ozdobiła się pajączkiem, dach wygiął się, odpadła szpachla i lakier. Jednym słowem masakra:((((
Trabi znów idzie do roboty:(((
Jeszcze nie nacieszyliśmy się jazdą, a tu... |
|
|
|
 |
Benek Kielce
Gość
|
Wysłany: 2006-10-16, 17:24
|
|
|
Mialem to szczescie widzec go na zywo. Byl zaje...
Wspolczuje. |
|
|
|
 |
Artur_M
Gość
|
Wysłany: 2006-10-16, 17:43
|
|
|
| To straszne bo domyślam się ile pracy w niego włożyłeś , współczuje Ci Arku i życzę szybkiej odbudowy. |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2006-10-16, 18:22
|
|
|
O JA CIĘ PIERDZIELĘĘĘ!!!
Przyjmij kondolencje Arek!
Ja bym umarł z rozpaczy!
Nawet się nim nie nacieszyłeś, a tu taki ZONK!!! |
|
|
|
 |
mitek
Gość
|
Wysłany: 2006-10-16, 22:59
|
|
|
o FUCK!!! a jeszcze pamiętam jak mnie odstawiał przy 120km/h jak jechaliśmy do frytka mistka wielka szkoda |
|
|
|
 |
Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
|
Wysłany: 2006-10-17, 08:20
|
|
|
| Janusz pomyliły Ci sie Arki :) |