Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabant Arka CB w tv
Autor Wiadomość
Artur_M
Gość
Wysłany: 2006-10-15, 11:42   

Witam.

Oglądając dzisiaj "Czas tuningu" na TVN Turbo pomyślałem że fajnie by było zobaczyć Trabanta Arka CB w tym programie. Niestety nie widziałem jego samochodu na żywo, jedynie na kilku zdjęciach i uważam że samochód jest świetnie zrobiony, więc dlaczego nie pokazać go szerszej publiczności niż tylko wśród trabanciarzy. Co o tym myślicie, oczywiście ostateczną decyzje podjął by sam Arek.

Pozdrawiam
Artur

Sebastian Zielonka
Gość
Wysłany: 2006-10-15, 11:55   

a ja prponuje wystawic 601z ZBuKa,
ale pomysl swietny

Artur_M
Gość
Wysłany: 2006-10-15, 12:06   

Trabant ZBuka jest zrobiony bardziej na oryginał. "Czas tuningu" jest programem typowo o ztuningowanych samochodach więc według mnie bardziej do tego programu pasuje Trabant Arka.

ZBuK
Gość
Wysłany: 2006-10-15, 12:24   

Uznam to za dobry żart... Mój Trabant ma tyle z tuningiem co kartofel z laską wanilii.
Ale poważnie moje pytanie brzmi: jak chcecie go pokazać? Macie wtyki w TV? A Arek o tym wie? Czy to tylko taki luźny wątek do przemyśleń i refleksji?
Myślę, że gdyby Arek chciał, to by napisał do kilku gazet lub nawet TV, krótki list motywacyjny. Nie uszczęśliwiajcie go na siłę - on wydaje się być w sumie skromnym facetem z niesamowitę furą :) Pozdrawiam!
ZBuK

Artur_M
Gość
Wysłany: 2006-10-15, 12:41   

To tylko luźny wątek. Myślę że samochód wart jest pokazania, ale jak już napisałem ostateczną decyzję podjął by sam Arek.

Arthas
Gość
Wysłany: 2006-10-15, 13:05   

No i właśnie najpierw by trzeba było pogadać z Arkiem. Ja bym np nie chciał żeby mój był pokazany w TV z tego względu że na moim osiedu jest zbyt dużo "zazdrosnych" ludzi no i wiecie co by się mogło stać. Może on ma ten sam problem??

Artur_M
Gość
Wysłany: 2006-10-15, 17:22   

Mam nadzieje że Arek przeczyta ten temat, jeśli nie będzie chciał pokazać samochodu z tv to nie było tematu.

arek_353
Gość
Wysłany: 2006-10-16, 16:16   

przeczyta lub nie przeczyta to nie ma znaczenie
bo w najbliższym czasie auto nie wyjedzie z garażu i narazie nie nadaje się do TV ani nawet do jazdy :(
nie będe opisywał o co chodzi bo nie wiem czy własciciel sobie tego życzy :)

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2006-10-16, 17:16   

Arek myślał, aby pokazać trabiego szerszej publicznośći. Niestety, jak Arek 353 napisał na razie to niemożliwe. Nie jest to jednak, jakaś tajemnica. Arek przeżył straszne chwile, gdy na trabanta w czasie jazdy sapdły drewniane bale z ciężarówki. Maska otworzyła się, uderzyła w szybę i dach. Szyba ozdobiła się pajączkiem, dach wygiął się, odpadła szpachla i lakier. Jednym słowem masakra:((((
Trabi znów idzie do roboty:(((
Jeszcze nie nacieszyliśmy się jazdą, a tu...

Benek Kielce
Gość
Wysłany: 2006-10-16, 17:24   

Mialem to szczescie widzec go na zywo. Byl zaje...
Wspolczuje.

Artur_M
Gość
Wysłany: 2006-10-16, 17:43   

To straszne bo domyślam się ile pracy w niego włożyłeś , współczuje Ci Arku i życzę szybkiej odbudowy.

ZBuK
Gość
Wysłany: 2006-10-16, 18:22   

O JA CIĘ PIERDZIELĘĘĘ!!!
Przyjmij kondolencje Arek!
Ja bym umarł z rozpaczy!
Nawet się nim nie nacieszyłeś, a tu taki ZONK!!!

mitek
Gość
Wysłany: 2006-10-16, 22:59   

o FUCK!!! a jeszcze pamiętam jak mnie odstawiał przy 120km/h jak jechaliśmy do frytka mistka wielka szkoda :-(

Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
Wysłany: 2006-10-17, 08:20   

Janusz pomyliły Ci sie Arki :)

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2006-10-18, 13:13   

HEEEE BOLEK dobrze gada heee

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi