Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
"Pimp my Ride" w Europie!
Autor Wiadomość
Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-10-09, 14:14   

Cuker to ten od belki z lanosa ? :)

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-10-09, 21:06   

tak to ten i od mierzenia za pomoca szczotki hehe :-P

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-10-10, 11:26   

Nie zmienili kierownicy bo pewnie niemogli klina wybić :)

pawel97
Gość
Wysłany: 2006-10-13, 20:13   

Ja znalezłem filmik o tym trabancie w internecie!

Kliknij tu, aby ubejrzec film!

windykator
Gość
Wysłany: 2006-10-16, 22:48   

Dziubek.Powiem tyle.To autko miało po tych modyfikacjach zadziwić i to robi.Widziałem tylko film i kilka fotek.Mieszkam w Irlandii i raczej mam daleko zeby je zobaczyc,ale wierz mi bardzo bym chciał.Dla mnie bomba.A to że są jakies "braki i fuszerki" trudno. Zrobili tyle i tak jak potrafili ale powtarzam jest ok.Moim zdaniem trzymaj to autko na specjalne okazje nie do jazdy codziennej i kup sobie normalnego traba tak do śmigania.Przykro mi że wiele głosów krytycznych na forum poza krytyką zawiera sporą nutkę zazdrosci ,ale to w Polsce normale.Jak sie jednemu coś fajnego trafi to inni zaraz starają się go zdołować.Powodzenia i mam nadzieje że dzięki medialnej reklamie dostaniesz dobrą oferte pracy, a może jeżeli masz jakieś profity z reklamy tego trabika to starczy na otwarcie własnego lokaliku może "POD ZBAJEROWANYM TRABEM" ??? Jeszcze raz POWODZENIA

warcab
Gość
Wysłany: 2006-10-18, 20:30   

przegladaj ten teamt to chyba do9chodze do wniosku ze nowy walscieicl autka juz chyba nas nei lubi i chyba raczej nie jawi sie na zadnym zlocie swoja bryka

co do tej azdrosci to nie bylbym natomsiat do konca przekonany na forum jest bardzo wielu ludzi ktorzy znaja traba na wylot i wiedza na co mozna sobei pozwolic go przerabiac i bylo tu raczej spooro tez slow krytyki ale takiej bardziej konstruktywnej sadze

Ye
Gość
Wysłany: 2006-10-19, 10:00   

a ja slyszalem ze cos 'opadlo' na przedzie tego auta...

prawda ?

Spike Spiegel
Gość
Wysłany: 2006-11-30, 23:08   

Ja powiem ogólnie. Swojego Traba bym za chiny nie oddał, bo ja mam własny pomysł na jego design. Wiele głosów czytałem ze jest to Show - Car i taki on ma być! To nie ma jeździć tylko wyglądać ładnie, chociaż szczerze mówiąc mi do końca się nie podoba (ale ogólnie jest na 5 w skali 1-6). Najbardziej wkurzył mnie ten totalny "amerykańsko-holenderski" lans w tym programie. Co oni nas uważają za jaskiniowców, czy coś???!!!

A co do samej ideii Pimp My Ride to powiem tyle:

Thank's MTV for pimpin' my ride!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi