|
"Pimp my Ride" w Europie! |
| Autor |
Wiadomość |
shardac
Gość
|
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-09-21, 12:05
|
|
|
| skrzynie to rozumiem bo to trabant, ale drzwi to mi sie jeszcze nigdy nie urwały |
|
|
|
 |
STOJAN
Gość
|
|
|
|
 |
Markus
Gość
|
Wysłany: 2006-09-21, 19:00
|
|
|
| To prawda ludzie z P.M.R. robia samochody strasznie na odpieprz i pod publike :( Kiedys ogladalem odcinek jak robili wspanialego VW "Bulik"(moje marzenie). Czyscili go z rdzy. W progach znalezli dziury i zamiast je pospawac lub wymienic progi to polozyli na dziure metalowa siatke,przynitowali i pokryli ja szpachla. Moze ja sie nie znam ,ale wydaje mi sie ze tak sie nie robi. No niestety w TV fajnie to wszystko wyglada ,a na zywca juz gozej. |
|
|
|
 |
biedrona
Gość
|
Wysłany: 2006-09-22, 16:31
|
|
|
| było nie było tytuł programi brzmi odpicuj mi bryke i to zrobili wygląda spoko a wiadomo że w tak krótkim czasie mogą zrobić to niezbyt dokładnie mnie nie wybrali niestety a chciałabym taką odpicowaną brykę choćby po to by stała w garażu zawsze elektronika zostaje dla mnie |
|
|
|
 |
Placik
Gość
|
Wysłany: 2006-09-22, 18:24
|
|
|
Zobaczyłem filmik OOO kur... ja pier... Ale mu zazdroszcze. Może i odpicowali byle jak ale ładnie wygląda i fak ze elektroniki jest dużo. Ja bym tego trabiego nie sprzedawał tak jak teraz mojego niesprzedaje choć są chetni a wyglada jak wygląda.
Oo jasny gwin chyba sie posikam jak bedzie mi dane chociaż siednąc do niego |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2006-09-23, 05:33
|
|
|
Heh zazdrość straszna rzecz.O c wam biega to nie rozumiem ,zamiast sie siecysz ,że trabant wtlewizji i to nie byle jakiej to sie czepiacie niedociągnięć,niehc któryś z was zrobi tak auto w 2 tygodnie.Mieli odpicować bryke i zrbili to.Dziubek dał za auto 350zl i wyglądało jak wyglądało a teraz jest niepowtarzalne i rochwytywane ma swoje 5 min.gdyby to był oryginał z 64 zachowany w stanei idealnym to wiadmo,że szkda go na takie tuningi.Ale temu egzemplarzowi taka kuracja chyba nie zaszkodziła co?praiwe każdy z was oddałby swojego seryjnego trabanta bo to auta warte kilkaset złoty a oni załozyli kilkukrotnie droższe felgi.dziuebk był w telewizji i teraz jest rozpoznawalny co w tym złego.pogratulować i tyle.Jak w tym kraju ma być dobrze?była taka piosenka
ajajaaja co za ludzie co za kraj:-( |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-10-07, 15:09
|
|
|
ogładam właśnie ten "program"....
hmm. Myślałem że "dawca" będzie w przyzwoitym stanie, a tu widzę że totalny szrot, dziura na dziurze itp... Poraka totalna.
Fajne natomiast teksty:
"WRAKI samochodów jeżdżą po ulicach całego świata"
"...Jego komunistyczna fura nie działa na polskie dziewczyny..."
"FatJoe zamieni tę KATASTROFĘ w samochód miłości."
"wyjątkowy samochód dla wyjątkowych ludzi"
"...wszystko się w nim psuje ;)"
"na widok samochodu Marka przechodzi ochota na jedzenie"
"on ma NAJGORSZY samochód na planecie ziemia"
"jaka dziewczyna poleciała by na jego ZGNIŁE JAJO"
"nic dziwnego że dziewczyny go unikają"
"to PREHISTORYCZNY wóz"
"to moje pierwsze auto - wydałem na nie CAŁĄ FORSĘ )))) "
"WYDAJE Ci się że to IMPRESOWY samochód ???"
"Samochód mówi coś o swoim właścicielu !" - święte słowa
"To auto jest wstrętne"
"zapłacił ze ten samochód 80 EURO - kradzież w biały dzień"
"chyba potrafił bym biec szybciej"
"ja bym się nie uśmiechał jadąc TAKIM autem"
"...nikt nie dotknie Twojego żarcia jak Cie zobaczy w tym samochodzie"
"nie poderwiesz w nim żadnej dziewczyny - BO SIĘ NIE DA"
"mam chyba większy silnik w odkurzaczu"
"FatJoe znalazł TRAGOCZNEGO TRAMPKA ;)"
"Nie jest wyjątkowy, tylko obciachowy"
"dziwię się że to wogóle jeździło"
"nic dziwnego że twoje życie miłosne było uboższe niż roślinność sahary"
"nie będzie już wyglądało że buchnąłeś dziadkowi furę" |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 11:54
|
|
|
zajebisty !!!!
i cena rozsądna i wygląd "rozsądnie old's-mobilowy".
To to tak !!! |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 18:13
|
|
|
| A ja mam pytanie do właściciela tego traba, co to za zegar na środku kierownicy?? co on ci wskazuje?? Pozdro |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 19:25
|
|
|
To jest atrapa wagi, ale ja chyba sie domyslam dlaczego tam zostala zamontowana. Przypuszczam ze to była szybka metoda na zamaskowanie popekanej kierownicy, bo standardowo to ona montowana nie jest jak kazdy wie i z zalozeniem innej trzeba sie napocic. Ta zapewne byla popekana i zostala przyozdobiona w ten sposob |
|
|
|
 |
trabiq14
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 20:18
|
|
|
| "Zrobimy cos, czego z zadnym trabantem nikt nigdy nie zrobil - otwierany przod w druga strone"; "Bedziesz mial pierwszego na swiecie niskoprofilowanego trampka" - mi to raczej pasuje do śp. Cukrowego Traba. Z ta drobna roznica, ze pomaranczowym sa o 1 cal wieksze felgi, a nadwozie jest nieco wezsze... |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 21:07
|
|
|
Zgadza sie Ale to i tak nie sa najwieksze kola w trabie jakie zamontowano w naszym kraju. I tu znow Cukero moze sie pochwalic |
|
|
|
 |
trabiq14
Gość
|
Wysłany: 2006-10-09, 08:12
|
|
|
Chyba juz wiem o jakich mowa |