Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Tu tankuj.
Autor Wiadomość
Misio601
Gość
Wysłany: 2006-09-21, 11:29   

Skoro istnieje temat "Tu nie tankuj", to może podalibyśmy również adresy stacji, gdzie tankowanie jest wręcz wskazane? Dam pierwszy przykład: stacja LOTOS w Chełmnie-Grubnie (kuj.-pom.) tuż przy drodze krajowej nr 1. Olej napędowy dobry, a benzyna bardzo dobra.

okta
Gość
Wysłany: 2006-09-24, 10:40   

Lębork- stacja paliwowa SHEL przy drodze na slupsk. :D

Dzikus
Gość
Wysłany: 2006-09-28, 00:40   

Sochaczew stacja przy markecie hypernova czy jakoś tak przy trasie nr2 Warszawa - Poznań, wacha 95 za jedyne 3,65 (ostatnio jak przejeżdżałem) i w dobrej jakości, trabancik smigał aż miło no i w kieszeni sporo grosza zostało :)

Sikor
Gość
Wysłany: 2006-09-28, 09:25   

A ja polecam Neste przy Jerzozolimskich przy Reducie. Raz tylko zdarzyło mi się zatnkować tam jakąś zupę zamiast beznyny, a cena niższa z reguły o 10-20 groszy niż na innych stacjach.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-09-28, 13:45   

ogólnie stacje lotosu są dobre. Jak zalewam traba na lotosie to bardzo dobrze pracuje. Na shell-u mają to samo co na orlenie bo od nich biorą paliwa :)

ROGO
Gość
Wysłany: 2006-09-28, 13:52   

Jet na Pulawskiej przy Auchan w Warszawie (oba Jet'y sa dobre, ten w strone do centrum i na wyjezdzie ze stolicy)

W weekendy taniej nawet 3,90 zl :D

szkielu
Gość
Wysłany: 2006-09-28, 15:48   

LPG -Shell /ul. Manifestu Lipcowego/ i Statoil/ul.Źrodłowa/

Na shell-u mają to samo co na orlenie bo od nich biorą paliwa :) - jak mi tłumaczył gość z Shella to LPG mają niemieckie. Z kolei Statoil ma LPG oparte na norweskich normach - różnice czuć zwłaszcza w zimie.

Sikor
Gość
Wysłany: 2006-09-28, 16:55   

ogólnie stacje lotosu są dobre. Jak zalewam traba na lotosie to bardzo dobrze pracuje.
Ale za to nie mają oleju do zweitaktów. Dwa razy się naciąłem, niech spadają kolejny raz nie będę ryzykował. Na Orlenie, na nawet największym pipidówku jest przynajmniej mixol.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-09-29, 09:35   

Ludzie na szelu mówią dużo :) wiem bo pracowałem i przyjmowałem dostawy :) Kiedyś podobno przyjechała nawet cysterna orlenowska. Nie sądze żeby gaz na szelu byłniemiecki ale jest napewno lepszy niż na innych stacjach.

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-09-29, 15:56   

ja wiem ze shell zaopatruje sie w Płocku, bo tez tam pracowalem, czyli maja to samo co orlen. I podobno to jest gorsze od tego z gdanska czyli tego co na jet'cie i na Neste jest.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-09-29, 18:33   

a chwalę sobie paliwo lotosu. O wiele lepiej trab mi na nim pracuje. Jakoś tak równiej :)

Dzikus
Gość
Wysłany: 2006-09-29, 23:16   

a ja jeszcze dorzuce że na tej stacji w Sochaczewie już 3,49 za Pb95 dzisiaj przejeżdżałem obok niej :)

Misio601
Gość
Wysłany: 2006-10-02, 11:18   

Tak, trzeba przyznać, że paliwo na stacjach Lotos jest na ogół dobrej jakości, choć często droższe niż gdzie indziej (wtedy trochę pomocna jest karta rabatowa).

Misio601
Gość
Wysłany: 2006-10-09, 19:45   

Stacja Preem na ulicy Łostowickiej w Gdańsku. Benzyna bez zastrzeżeń, a cena 3,83 PLN/litr. Dodam, że w Gdańsku ceny raczej nie schodzą poniżej 3,93 PLN/litr.

Vampirek
Gość
Wysłany: 2006-10-27, 21:32   

no to i ja cos dorzuce od siebie :) Stacja Shell na rogu Marsa i Cheumzynskiej bardzo sobie cenie :) co podjade to nie dosc ze zatankuja dobrego paliwka to i umyja szybki fachowa obsluga :) a co do mixolu sikor to na tym shellu go brak ale w mixol to ja sie zaopatruje w innym miejscu za 7.20 za literek :) chyba jeden z tanszych :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi