Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[OT] magazynier
Autor Wiadomość
Marcin & Marta
Gość
Wysłany: 2006-04-13, 22:02   

No to też dorzucę kilka słów.Magazyniera posiadam od 02.VII.2005, kierunek:Wychowanie Techniczne.A od września uczę w szkole podstawowej i gimnazjum przedmiotu zwanego techniką.
Pozddro dla wszystkich Trabimaniaków pedagogów!

DZIUBEK
Gość
Wysłany: 2006-04-14, 09:42   

A po czym jest praca wg Ciebie? Po marketingu? Albo ekonomii? A może po wyższej szkole ostrzenia olówków, gotowania na gazie lub po podstawówce?
Ktoś kto wybiera takie kierunki ksztalcenia chyba wie co robi, a jeżeli nie zauważyleś ( a powinieneś ) to w dzisiejszych czasach liczy się papierek z napisem mgr - czego, to już nie istotne. Weź do ręki pierwszą lepszą gazetę z ogloszeniami o pracę i poczytaj czego wymagają.
Wyjdzie Ci to chyba na zdrowie.

G*** prawda żaden papierek czy inna głupota liczą się tylko i wyłącznie plecy... jak nie masz pleców to robisz jako spawacz konstrukcji drewnianych przy dobrym wietrzae i szczęściu możesz nawet rów głaskać bo do łopaty też Cię nie dopuszczą...;/

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2006-04-14, 14:45   

G*** prawda żaden papierek czy inna głupota liczą się tylko i wyłącznie plecy... jak nie masz pleców to robisz jako spawacz konstrukcji drewnianych przy dobrym wietrzae i szczęściu możesz nawet rów głaskać bo do łopaty też Cię nie dopuszczą...;/

Bardzo mi przykro że masz aż takie problemy...
Z Twojej wypowiedzi jasno wynika, iż byle debil z niezlymi koneksjami może wszystko.
A że będę wścibski, jaką masz pracę i wyksztalcenie?

Michal&Ela
Gość
Wysłany: 2006-04-14, 15:39   

12 kwietnia- oddanie indeksu. 13 maja- rozdanie dyplomów i już jestem lek.med.wet:) Poźniej jeszcze tylko wpis do izby lekarsko-weterynaryjnej i już przyjmuję pacjętów:)

Nikita
Gość
Wysłany: 2006-04-14, 16:41   

no to ja sie pochwale teraz w maju maturka egzamin zawodowy i jestem technik lesnik a potem dalej sie ksztalcic niekoniecznie w tym zawodzie sie jeszcze zobaczy co ze mnie bedzie hehe

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-04-14, 19:01   

i już jestem lek.med.wet:)

hmmm... chyba lek. wet. - bez "med."

Cos o tym wiem - moja praca mgr. dotyczyla regulacji prawnych dotyczacych wykonywania zawodu lekarza w XX w. :)

Poźniej jeszcze tylko wpis do izby lekarsko-weterynaryjnej i już przyjmuję pacjętów:)

tych z H5N1 i tych podobnych do siebie z plaskimi dziobami? ;)))

gajos
Gość
Wysłany: 2006-04-14, 19:07   

"Niech ktoś mi powie co można robić po "czymś" takim. Siedzieć w TESCO na kasie za 800,- PLN"

tez mozna.. ale najczesciej albo ma sie wlasna praktyke albo jest sie doradca dzialach personalnych lub mowi sie tym wspanialym, tegim, matematycznym umyslom jak maja pracowac, zeby mogli pozniej mowic jacy to oni sa wspaniali :)

Michal&Ela
Gość
Wysłany: 2006-04-14, 22:17   

Nie masz racji Grzegorzu. Jakieś 5 lat temu weszła zmiana tytułu z Lekarza weterynarii na Lekarz Medycyny Weterynaryjnej. Wydział też mi przemianowali z Wydziału Weterynaryjnego na wydział Medycyny Weterynaryjnej..
Czy z H5N1?? Raczej nie.. chyba że kot zje Łabędzia:)Ale to prędzej pęknie niż dostanie grypy:) Jak zaczne przyjmować to na haslo "Trabik" bedzie 15% zniżki:D:D

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-04-15, 10:54   

Nie masz racji Grzegorzu.

Ustawa z dnia 21 grudnia 1990 r. o zawodzie lekarza weterynarii i izbach lekarsko-weterynaryjnych (z późniejszymi zmianami - ostatnia nowelizacja w 2004) mowi o zawodzie lekarza weterynarii.
(zrodlo: ISIP Sejmu RP)

Medycyna weterynaryjna jest dziedziną weterynarii.

Gratuluje i pozdrawiam

Nikita
Gość
Wysłany: 2006-04-15, 11:40   

Michal&Ela to moze przestane chodzic do rodzinnego tylko do ciebie bo 15% to jest cos hehe :D:Da ze mowia o mnie ze jestem jak wampir a to z nietoperzem zwiazane wiec sie zalapie jak cos hehe

Goodstuff
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 17:32   

Dzisiaj dołączyłem do klubu magazynierów.

Obroniłem prace na Politechnice Krakowskiej
moja specjalność: Drogi, ulice i autostrady ;)

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 19:56   

to teraz na pewno nam się na drogach poprawi :) gratulejszyn!

xiędzu
Gość
Wysłany: 2006-09-27, 09:37   

a ja to pochwalę się "xiędzową" - jeszcze będąc w drugiej ciązy została magazynierem do spraw pedagogiki specjalnej a zwłaszcza resocjalizacji i od tej pory tak skutecznie mnie resocjalizuje, że kupiłem jej trabika... czyli studia się przydają...
postrofizga dla wszystkich a zwłaszcza z wykształceniem średnio-technicznym oraz amatorsko-trabantowo-mechanicznym :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi