|
[601] Kto przygarnie Trabiego? [Łódź] |
| Autor |
Wiadomość |
Mutos
Gość
|
Wysłany: 2006-08-10, 20:44
|
|
|
Witam wszystkich.
Smutne to i bolesne ale co robić :(
Poszukuję chętnego który przygarnie mojego Trampka.
Miałem ambitne plany aby go doprowadzić do stanu niesamowitej świtności, jednak codzienność zweryfikowała te plany.
Niestety nie mam środków na remont, auto stoi i stoi.
Szuka "dobrych rąk" które go przygarną.
Trabi ma niestety niezapłaconą II ratę OC.
W środku jest nieco rozbebeszony (tnz. kabelki nie są ładnie poupinane), chwilowo zdemontowany jest prędkościomierz oraz światła (żeby nie ukradli).
Klu programu to jednak jest silnik. Ma minimalne luzy, zapłon elektroniczny. Dopóki nim jeździłem palił bez żadnych problemów, pracował równo bez czkawki i dławienia się.
Tak więc jeżeli znajdzie się chętny to Trabi jest do wzięcia.
Mam do niego jeszcze kupę szpargałów - drzwi, dwa rozwalone silniki, skrzynię biegów i wiele innych.
Naprawdę zależy mi aby wziął go ktoś, kto o niego zadba i będzie czarpał z jazdy nim i dłubaniu przy nim tyle satysfakcji ile ja miałem.
Trabi jest do wzięcia bezpłatnie.
Jeżeli nie znajdzie się na niego chętny to niestety będę zmuszony zostawić go na najbliższym szrocie :(
W razie pytań, zdjęć itp proszę pisać na maila mut@o2.pl
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
okta
Gość
|
Wysłany: 2006-09-24, 11:07
|
|
|
| mutos, czemu nieodpisujesz na maile (2) przyslane 2 tygodnie temu? |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2006-10-03, 20:52
|
|
|
nieodwal go na szrot tam mu krzywde zrobia
jak nikt go nie ebdzie chcail to ja wezme jak starzy zoabcza 4 traba to mnie chyba zmiazdza ale co ja moge ze szkoda mi trampka:) |
|
|
|
 |
PASJONATA
Gość
|
Wysłany: 2006-10-04, 13:25
|
|
|
| warcab, a niby po co ja do niego pisze? |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-10-04, 14:03
|
|
|
| chce powiedziec ze juz dawno dawno temu ten trabant nie nalezy do mutosa bo przejal go Lewy od razu jak sie watek pojawil czyli jakies 2 miesiace temu. Czyli nieaktualne! |
|
|
|
 |
PASJONATA
Gość
|
Wysłany: 2006-10-04, 14:41
|
|
|
| czyli mozna temat wykasowac |