|
kupiłem 1971 - fabryka !!! |
| Autor |
Wiadomość |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-09-20, 20:59
|
|
|
| jak będzie z tym tuningiem ?? bo jestem ciekaw jak to wyjdzie. Tylko pamięaj o diodach jak pisalem wcześniej. |
|
|
|
 |
Kosma
Gość
|
Wysłany: 2006-09-23, 18:53
|
|
|
| Kędzior musze Cie rozczarowac...diody nie tym razem - wybrałem po prostu inny styl. Najogólniej mówiąc będzie to słodzona fabryka - lekko postarzana :) o ile można mówic o postarzaniu trabiego z 1971 roku. Są juz chromy na lampy z przodu, 2 kierunki starego typu - nowe :). Korbki alu do szyb z 1970, trzymadełka na słupek ze skóry + chrom. Mam bak z wlewem z lewej strony + czujnik poziomu paliwa (oczywiście full oryginał), rączki do zamykania drzwi dostały chrom. Czeka znaczek sachsenring z jaskółką w chromie + siatka. Mam półkę oldschoolową plecionka bezowa. Kupiłem nowy tłumik przedni.Kupiłem biały skórzany pokrowiec na kierę, poleruje, doczyszczam...kupiłem lusterko białe, założyłem wycieraczki w chromir. Co do dokumentacji :) nie mam bo samochód spał snem zimowym który trwał 30 lat :) z ciekawej dokumentacji to mam aktualne badanie techniczne. Magik ma ręce które leczą :))))...samochód po przeglądzie u Magika dostał kopa, wszystko mu lepiej chodzi....jeżdże sobie czasami do pracy i banan mi z ryja nie schodzi :) |
|
|
|
 |
Ye
Gość
|
Wysłany: 2006-10-27, 20:33
|
|
|
tez mam ten rocznik ;)
ale zalapalem sie na popielniczki z 600 :) i biala dzwigienke kierunkowskazu ;)
jedyne co jest nie tak to 12V a reszta ideał :) no moze poza lakierem ;)
teraz trzeba dopiescic :) zakonserwowac i lansowac sie 60km/h :)
DDR |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2006-10-27, 20:50
|
|
|
NIEPRAWDOPODOBNE!!!
CUDO CUDEŃKO!!! Chylę czoła, biję się w pierś a ślina z zazdrości zmoczyła mi nogawki!
SUPER! Kosma jesteś Wielki! Autko MISTRZOWSKIE! Ja zalałbym je przezroczystym plexi - uformował w box i na lawecie woził :)
CUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-10-27, 22:18
|
|
|
No to gratuejszyn Jedrus zes go kupil :) To teraz na glebe z nim hie hie
Pokaz go swiatu. |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-10-27, 22:35
|
|
|
| tuning panie. Zdearaki to tylko plastikowe !! |
|
|
|
 |
Ye
Gość
|
Wysłany: 2006-10-28, 03:18
|
|
|
a dzikowac qbsior ;)
moze dzis juz bede mial fotki ;)
ma fajny znaczek pod maska :] taka ladna jedyneczka ;) |
|
|
|
 |
Ye
Gość
|
Wysłany: 2006-10-28, 03:20
|
|
|
| kedzior byla/jest? kobietą :] |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-10-28, 07:17
|
|
|
| a będziesz przyciemniał szyby ?? |
|
|
|
 |
Ye
Gość
|
Wysłany: 2006-10-28, 08:37
|
|
|
nie :(
wybije by byl rost
i wstawie mu felgi od gdynskiego trolejbusa |
|
|
|
 |
Rafał Kośka
Gość
|
Wysłany: 2006-10-28, 08:44
|
|
|
| Widziałem i słyszałem trabantka Kosmy. Przyznam, że jak usłyszałem silnik to słuchalem go jak oszalały;)Dopieścić, posłodzić i cieszyć się z posiadania. Poza tym wreszcie zobaczyłem traba, który będzie dla mnie wyznacznikiem w remoncie mojego auta. |
|
|
|
 |
Kosma
Gość
|
Wysłany: 2006-10-29, 20:13
|
|
|
Hej,
"...biala dzwigienke kierunkowskazu" ;)Ye...muszem Cie zmartwić...dzwigienka kierunkowskazu nie jest biała chociaż na taka wygląda...jest wypłowiała..hiehie...mam to samo tylko moja jest w połowie wypowiała...Zima idzie wstawiam go pod pierzynkę i będę pieścił...dzieki Rafał...dostałem maila...jak tylko bede miał 5 minut to odpisze :)))))))))) też odrobiłem zadanie domowe :))). |
|
|
|
 |
|
|