Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Mar-gut i ceny OPINIE
Autor Wiadomość
magik
Gość
Wysłany: 2006-09-20, 17:57   

o Panu o nicku ronaldhinio tez możemy popisac :-) . Kurka wkurza mnie jak ktos sprzedaje np używany magiel pomalowany srebrzanką jako nówkę. Już nie wspominając o reszcie jego przedmiotów. Jak np lampy tylnie za 200 zł. Oszołom jakiś czy co ?

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-09-20, 18:38   

ja nie narzekam. Ciężko się z nim dogadać ale kupiłem za 100 zł nówke tłumik pierwszy ordżinal ddr :) co do wieku to ma 16 czy 17 lat i ubzdurało mu się że zrobi niewiadomo jaką kase na teilach do traba.

Marcin "bydle&am
Gość
Wysłany: 2006-09-20, 19:21   

Ronaldhinio ?? ja takiego na allegro nie widze. Gdzie on?

magik
Gość
Wysłany: 2006-09-20, 19:48   

przekładnia

Kuba / Vampirek
Gość
Wysłany: 2006-09-20, 21:22   

fakt magik ten gosc dobry jest nie pogadasz :] ja wlasnie u siebie bede przekladnie regenerowal bo nie ma nic tanio :( chyba ze uda sie rozlozyc to se sam zregeneruje ot co :) pozDDRo

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-10-20, 20:20   

hej chłopaki mam mieszane uczucia ,w tym tygodniu przyszły do mnie dwie paczki od pana Margut'a , załpaciłam za nie po 8,5 a znaczków było naklejone na jednej za 4,5 zeta a na drugiej za 4,6 zeta.
I jak mam to rozumieć? dodam że w jednej paczce był pieniążek, 2 złote, czyżby reszta? ;P czy zwrot nadpłaconej kaski?

co do towaru żadnych zastrzeżeń nie mam, wszystko git, tylko te znaczki nie dają mi spokoju. Chce to wyjaśnić zanim wystawię komentarz.

co o tym myślicie?

Sikor
Gość
Wysłany: 2006-10-21, 19:40   

Pewnie dolicza za pakowanie... Ja u niego kupowałem chyba z dwa razy i poza tym, że przeoczył mój przelew i początkowo kategorycznie twierdził, że nie wpłaciłem to ok. Zaraz po jednym przyszełd drugi z przeprosinami, paczki wywyła szybko. Inna sprawa, że kumpel kupował mi w jego sklepie dekielki na felgę i zamiast dwóch nowych dostał jeden nowy drugi używany który się nawet na feldze trzymać nie chce...

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-10-21, 21:15   

To ja opiszę całkiem innego sprzedawcę z allegro.
Trzy dni temu przeglądałem allegro za nagrzewnicą do Felicji. Napotkałem dwóch sprzedawców i do obu zadzwoniłem. Różnica w cenie była 5 zł więc wybór padł na tańszego sprzedawcę. Podał mi telefonicznie numer konta a ja zalicytowałem aukcję i odrazu zrobiłem przelew.
Jak się potem okazało kasę wysłałem właściwemu ale zalicytowałem aukcję drugiego kolesia :). Przelew zrobiłem z numerem konta pierwszego ale z danymi personalnymi drugiego. Wieczorem się zorientowałem jak ten od aukcji zadzwonił do mnie że żadnego przelewu nie dostał, a przecież wysłałem do niego emaila ze już poszedł :)
Na drugi dzień koło południa już chciałem dzwonić i wyjaśniać wkońcu wszystko, czy przypadkiem nie trzeba będzie odkręcać przelewu. Nie zdążyłem zadzwonić bo kurier przyniósł nagrzewnicę!! HAHA To jest dopiero sprzedawca (nagrzewnice dostałem od właściwego, tj tańszego (chyba ;) )

bartekN.
Gość
Wysłany: 2006-10-22, 14:30   

Witam. Ja z kolei czekam już trzeci miesiąc na atrapę od gościa o nicku kogut84. Przelew poszedł od razu po wygraniu aukcji i w tym momencie kontakt się urwał, mimo że niemal codziennie sprzedawca (naciągacz?) loguje się na allegro.

Pudzian
Gość
Wysłany: 2006-10-22, 20:45   

To niezle ci e zalatwil ja od marguta mam lampy niestety bez atestu musze stare w bagazniku wozic jak by sie pieski czepialy

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-10-22, 22:15   

BartekN takie rzeczy się na policję zgłasza

miedelnica
Gość
Wysłany: 2006-10-23, 08:14   

kogut84 to koleś z Przemyśla, a w części zlotowej tego forum jest post o kolesiu DIFO czy coś takiego-też z przemyśla. może to to samo?

magik
Gość
Wysłany: 2006-10-25, 17:05   

PIER.....ny Mar gut . Ku....WA Gościu przebija na allegro w ostatnim momencie. Handlarz cholerny !!! Człowiek coś potrzebuje a ten skupuje. Ciekaw jestem ile sobie w sklepie zażyczy za tłoki które chciałem kupić. K....WA !!!!!

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2006-10-25, 19:48   

przeciez wygrales aukcje. tez mialem na nie chrapke.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-10-25, 20:14   

qwa magik póki co to ty jesteś kombajn na allegro... :/

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi