|
"Pimp my Ride" w Europie! |
| Autor |
Wiadomość |
nemo
Gość
|
Wysłany: 2006-09-18, 22:35
|
|
|
| powiem tak byłem widziałem go i co i nic ciekawego zniszczyli porządne auto po prostu fuszera coś ma fajnego ale za zadne skarby nie dał bym im mojego trabiego |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2006-09-18, 23:09
|
|
|
Auta nie widziałem ale z opisu ludzi którzy go widzieli wnioskuje że nie jet to robota idealna ale jazeli właścicielowi sie podoba to nam nic do tego !!!
Zanim napiszecie kolejne przykre słowa dla właściciela to pomyślcie jakbyście wy się czuli gdyby waszego traba ktos tak łajnem obrzucał !!!
Ludzie troche taktu i kultury !!! |
|
|
|
 |
Kuzyn
Gość
|
Wysłany: 2006-09-18, 23:14
|
|
|
.... zniszczyli porządne auto
HAHAHA
Oj pierdolis panocku pierdolis.... |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2006-09-18, 23:21
|
|
|
| panocku mozliwe ale wiem ze mi bylo by przykro |
|
|
|
 |
shardac
Gość
|
Wysłany: 2006-09-18, 23:26
|
|
|
Widzialem auto, zrobilem mu sesje zdjeciowa w zabrskim multi. Pozniej opublikuje link.
Typowy showcar, naprawde uroczy i piekny. Zrobiony by na niego patrzec. Niestety nie jezdzic. A widac bylo, ze wlasciciel nim jezdzi.
Cudowny lakier - naprawde kawal dobrej LAKIERNICZEJ roboty, bo... 'blacharz' dal ciala. Masa szpachli bez znajomosci tematu - auto nie dosc, ze przy pracujacej budzie bedzie pekac i kruszyc sie, to jeszcze w niektorych miejscach samemu moglbym pomoc temuz czlowiekowi. Tylne swiatla to nierownosc i kanaly rodem z Colorado. Prog i klapa, jak ktos wczesniej napisal, obcieraja o lakier i juz w Zabrzu iwdac urocze, glebokie zarysowania. Dodatkowo claosc zoastala zle spasowana - z ejdnej storny klapa ma luz na palec, z drugiej strony - totalna obcierka. Podobnie drzwi - z jednej strony idealn kaldz, z drugiej palec wsadzilem, a wcale taki szucply nie jest. Maska lata na lewo i prawo, z dolu wisi jakis kabel, tymczasowo przypiety klamerka. Wnetrze ladne, choc nie widzialem dokladnie. Siatka na wlocie powietrza na przednim zderzaku poecita o jakeis 5 cm za malo - niedosiega ramy zderzaka. Dodatkowo przyczepiono wezyk gumowy z kganzika nan. Spod widac ostro posmarowany i chyba odnowiony. Felgi i opony bardzo ladne, ale chyba za duze. Przynajmneij do jazdy.
Pare niedorbek szplachlowych - rowniez na zderzaku. Szyby maja naprawde uroczy odcien - zastaawiam sie nad kolowaniem takiej folii do siebie. Sprzetu za grube tysiace euro. Swietnie wyglada obrocony do gory nogami grill, podobalo mi sie to.
Generalnei ladny - ale do stania w multikinach ,nie do jazdy. |
|
|
|
 |
shardac
Gość
|
Wysłany: 2006-09-18, 23:27
|
|
|
| A - i robiony na amercian stajl -rpzednia rejestracja na... tasie klejacej :( |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2006-09-19, 07:20
|
|
|
Jak czytam wypowiedzi krytykantow to noz w kieszeni sie otwiera, zwlaszcza najwiecej zametu robia Ci co nie widzieli!(ZAZDROSC). Auto nie musi sie wam podobac-wystarczy, ze sie podoba wlascicielowi:)
Co do tekstow w programie pimp my ride - tez mnie irytowaly niektore ale mysle, ze to pod scenariusz.
P.S. Babcia ma u mnie oscara za finalowy taniec ;) |
|
|
|
 |
shardac
Gość
|
Wysłany: 2006-09-19, 10:49
|
|
|
Auto naprawde ejst fajne, trza przyznac. Ale nie nadaje sie do uzytku niestety :/
Nie wszsytkie zdjecia sa wyrazne, wyabczcie - kiepskie swiatlo, malpka zamaist aparatu, nie wszystkie rzeczy sa ladne do zdefiniowania. Jesli ktos cos - pytac. Jesli link przestanie dzialac - zglaszac :)
http://download.yousendit.com/155EB5FE3C15EA98 |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-09-19, 16:02
|
|
|
| nie widziałem samochodu ale czego możńa się spodziewać bo bandzie murzynów :/. pewnie kepali go w ziemiankach patykami bambusowymi :) |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2006-09-19, 19:35
|
|
|
| Radek cieszy mnie że spotkamy się na zlocie wieki Cię nie widziałem i nie słyszałem Twojego ulubionego słowa "patologia" :D. A co do słów Alana to po prostu mogę to skomentować tak BRAWO. Chociaż jak właściciel jest zadowolony to serio nam nic do tego. Nara |
|
|
|
 |
selledyn
Gość
|
Wysłany: 2006-09-19, 20:30
|
|
|
| Oto zdjecia trampka odpicowanego przez pimp my ride europe plik jest do sciagniecia w rar napiszcie co o tym myslicie(o tych niedorobkach) Pozdr...http://download.yousendit.com/6A7E869A7348D5A0 |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2006-09-19, 22:38
|
|
|
Shardac-link nieuzyteczny, podaj login i haslo.
Selledyn-fakt to sa niedociagniecia, ktore widac z bardzo bliska. Jak na ekipe zawodowcow to sie nie popisali.
Pamietajmy jednak jaki stan prezentowal Trabik przed programem...
pozDDRo! |
|
|
|
 |
Marcin "bydle&am
Gość
|
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2006-09-20, 09:45
|
|
|
wczoraj ekipa bylismy zobaczyc traba, niepowiem z daleka prezentuje sie calkeiem niezle ale zblizajacsie juz widacze jest to auto bardziej do ogladania niz do codzienej jazdy i raczej nie do ajzdy w deszcz i w zime ze wzgeledu na duze ilsoci szpachli:)
ale pozatym to gratuluje wlascicielowi ze mu sie udalo trafic do programu bo pewnei latwo nie bylo, wykorzystaj ten czas bo to twoje 5 minut nazbieraj kupe kasy a trampka opyl w zwikau jakiemus napalonemu niemcowi co sie nie zna zanim zacznie ci to wszystko pekac i znaim bedziesz msuial cos naprawic pod maska i kup sobie tuzin trabow:) |
|
|
|
 |
shardac
Gość
|
Wysłany: 2006-09-20, 22:35
|
|
|
| z wiadomosci od wlasciciela - podczas nagrania w Polsce urwaly sie drzwi - stad porysowany rob i padla skrzynia - stad tez niespasowana maska. |
|
|
|
 |
|
|