Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy ktoś pożyczyłby przekładnię kierowniczą do trabanta 1.1
Autor Wiadomość
ali
Gość
Wysłany: 2006-09-15, 16:07   

Mam taki problem, że moja przekładnia jest już w nieciekawym stanie i musze oddać ją do regeneracji tylko, że problem w tym, że nie mogę zostać bez auta, dlatego potrzebowałbym czyjąś zużytą przekładnię, którą bym dał do regeneracji a oddałbym tą, którą wyjmę z mojego traba po założeniu zregenerowanej.
Oczywiście za pożyczenie będzie browar :-)

No chyba, że ktoś ma odsprzedać nową lub już zregenerowaną :-)

Arthas
Gość
Wysłany: 2006-09-15, 17:42   

Szczerze to zapytaj Bociana jak się sprawuje przekładnia po regeneracji to powie swoje. Ja mam moją obecną poskładaną z mojej starej z 1,1 i z 2 z 601 i śmigam na niej rok jak nie dłużej i jest ok. Trzeba mieć dobrych mechów. I dobrze poszukać też trzeba bo czasem zdarzają sie okazje żeby za frajej kupić przekładnię urzywaną pół roku czy ileś tam. Ale to serio trzeba się naszukać. A tak w ogóle o ile się nie mylę to nawet na giełdzie CT ludzie przedają polówy na części i chyba nawet i przekładnie są. Obadaj. A jak coś to nie wiem za ile kumpel chce sprzedać polo kombi chyba raczej też na części bo nie ma już siły żeby przy nim grzebać. W razie jakichkolwiek pytań wal do mnie na gg. Odpiszę z opóźnieniem ale odpiszę. Alem się rozpisał. Nara

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi