Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Gwizdki na zderzak odstraszacz zwierząt
Autor Wiadomość
Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-09-12, 10:37   

a może złoże je w ofierze szatanowi :D

TrabantRallyTeam / Wally
Gość
Wysłany: 2006-09-12, 14:52   

kup gwizdek :)

szkielu
Gość
Wysłany: 2006-09-12, 16:14   

PSY LEJA PO KOŁACH

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-09-12, 16:34   

nic mi nie mówcie o psach lejących na koła. Kumajcie , mamy sąsiada, wyprowadził se pieska , pies leje na koło w aucie mojego taty, mój tata stoi obok samochodu a typ z psem udaje, że nie widzi ani jego ani swojego lejącego psa!
Jestem wielką przyjaciółką zarówno psów jak i kotów ale niektórych ich właścicieli to bym wystrzelała! Na naszym osiedlu też kot śpi na samochodach, nie gonimy go, co najwyżej nabijamy się z miejsc i samochodów jakie sobie wybiera do spania.

Kędzior: Koty w piwnicy - dzieki nim prawdopodobnie nie macie szczurów. Z dwojga sierściuchów już chyba lepsze koty, co? a jak chcesz je zniechęcić do swojej piwnicy to pokaż im lepsze miejsce do sikania. Oto moja lużna propozycja :) postaw w swojej piwnicy tzw po prostu kocią kuwetę , kot mając alternatywę wybierze piasek a nie podłogę. Jeżeli faktycznie wybierze piasek co jakiś czas przesuwasz kuwetę po kawałku aż do miejsca w którym chcesz żeby koty sobie sikały. jak dojedziesz to ją tam zostawiasz :) i tyle
sorry za długo post :P

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-09-12, 17:58   

Ja te z powdórka chyba wezmę w pudło zapakuję i wywiozę gdzieś daleko. Niech się gdzieś indziej martwią :)
Chyba że wcześniej uda mi się któregoś rozjechać.

szkielu
Gość
Wysłany: 2006-09-14, 08:45   

koty zawsze wracają ;)

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-09-14, 14:20   

ale po drodze przez miasto może je coś przejedzie :)

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-09-14, 14:38   

Koty w piwnicy - dzieki nim prawdopodobnie nie macie szczurów
U MNIE W PIWNICY NIGDY NIE BYłO SZCZURóW...

a jak chcesz je zniechęcić do swojej piwnicy to pokaż im lepsze miejsce do sikania. Oto moja lużna propozycja :) postaw w swojej piwnicy tzw po prostu kocią kuwetę , kot mając alternatywę wybierze piasek a nie podłogę. Jeżeli faktycznie wybierze piasek co jakiś czas przesuwasz kuwetę po kawałku aż do miejsca w którym chcesz żeby koty sobie sikały. jak dojedziesz to ją tam zostawiasz :) i tyle

eee, łatwiej je podpalić lub czegoś dosypać :)Wtedy wogóle nie będą srały... Wiem, nie przebieram w środkach bo mam już dość, jak byś zobaczyła sterte gówien jakie są pod moją piwnicą to byś zmieniła zdanie, jeszcze troche to będe musiał te gówna odsuwać nogą żeby drzwi otworzyć :/

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-09-14, 14:39   

no i nie lubie kotów to co innego...

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-09-14, 20:48   

Koty w piwnicy - dzieki nim prawdopodobnie nie macie szczurów
U MNIE W PIWNICY NIGDY NIE BYłO SZCZURóW...

bo macie koty :) hihihi

a ktoś je tam na terenie piwnicznych korytarzy dokarmia, rozumiem, dlatego tak sie trzymaja tego lokalu, co?

Kosma
Gość
Wysłany: 2006-09-23, 20:25   

A myśleliscie o zamawianiu? Z nam faceta który kładzie rece na dachu i silniku i potem sie nic nie czepia takiego samochoda. Dosłownie nic!!! nic nie sra po lakierze, silnik sie nie psuje...jeździ super, mniej pali i licznik sie cofa sam. Bieznik sie odbudowywuje a i mixolu juz lac nie trza. Zainteresowanym dam namiary na priva (po uprzedmin wysłaniu sms-a na wskazany przeze mnie numer ) :)))))))) japierdykam.....2006 rok...na nietopyrze najlepiej działa latarka bo je oślepia na kury kogut, na koty pies a na psa hycel. Wiwióra zmyka przed niedzwiedziem a niedzwiedz przed mysliwym...a ja znam faceta który zamówi to wszystko i raczki położy....efekt murowany...do mojego traba ostatnio żaden łoś sie nie zbliżył i psy tez mnie zostawiają w spokoju. Co prawda przed warszawskimi burakami w samochodach innych niż trabant nie chroni ale mowa tu o zwierzakach... pozDDRo jak zwykle ciepło

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-09-23, 21:29   

A da się zamówić żeby nie rdzewiało?

Kosma
Gość
Wysłany: 2006-09-24, 19:00   

Jasne że sie da!!! ale już cza czy smsy wysłać :)))))))))))

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi