|
dziwna aukcja na allegro |
| Autor |
Wiadomość |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2006-09-04, 14:02
|
|
|
klik
zaciekawila mnie miejscowosc i chec zamiany na trabanta... |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2006-09-04, 14:23
|
|
|
| ten koleś po prostu mnie rozwala,zakłada już chyba z setny nick na allegro i traci go z jakiś powodów. Mojego traba 353 też licytował, nazwał się ROBIE_CUDA, patrzę na IP z maila a tu przasnysz...gdy pisał do mnie maila w pierwszy dzień aukcji miał zero komentarzy,na drugi dzień zalicytował i miał już 4... dobrze że w połowie licytacji zawieszono jego konto,ale kolega sie nie przejmuje i zakłada nowe... lakier za 9000 - mhmm może zmył ze swojego trabanta i teraz położył na nowej furce... kocham tematy z przasnyszem w tytule |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2006-09-04, 14:31
|
|
|
| trza gt kupic w listopadzie;) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-09-04, 15:34
|
|
|
| koleś sprzedaje kolibra bo ma trudną sytuację w rodzinie ale jak dalej pisze przyjmie w rozliczeniu trabanta, czy trabant poprawi jego sytuację rodzinną ?? hmmm :> |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2006-09-04, 15:44
|
|
|
modywikacje w silniku - pewno ma stożek, magnetyzer & rezystorek z allegro + 20km
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Pudzian
Gość
|
Wysłany: 2006-09-04, 18:38
|
|
|
Albo z tym autem jest cos nie tak!!!!!!!!
Albo kolo naprawde sie czegos najaral jak umieszczal to ogloszenie....... |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-09-04, 19:53
|
|
|
| Ile razy juz o panu z przasnysza tu bylo. Co jakies trzy miesiace o nim tu glosno. Dobrze gosc kombinuje zeby zdobyc popularnosc :-p Ale on głupi jednak jest |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2006-09-04, 20:29
|
|
|
| kameleon to mu chyba na maske nasral |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-09-05, 00:26
|
|
|
SZATAŃSKO MOCNA
hahaha... zdanie fanów kalibry... podobne do "golfiarzy" 1,6 itp... szkoda że nie ma LPG
widać jeszcze nie jechali mocnym autem...
lakier naprawde ładny... tylko pewno auto jednak jego nie jest... niestety... No i tego plastixu nakleił jak by miał zamiar w zimie śmiegi odmiatać...
Optyczny tuning MAX-WIEŚ... ale za lakier 5+
apropo's... fajny filmik jest nakręcony... "Calibra TEAM", widział ktoś ???
Śmieszny, warto oglądnąć! |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-09-05, 00:32
|
|
|
aha... szkoda że nie napisał jeszcze :
taka kalibra że SZOK
syn naklejek nakupił, GT z tyłu pisze, PAJONIERA na szybie :), kalibera taka że szok :) Somsiad ma, to ja też... niech widzi ! traktor sprzedam, a kalibera kupie... |
|
|
|
 |
loveride
Gość
|
Wysłany: 2006-09-20, 18:54
|
|
|
| kolo niekłamał orginalny kameleon patrz toyota supra 1000KM z czarnym podkładem i dwunastoma czy tam szesnastoma warstwami tyle kosztuje(kalibra jest trikiem śliwkowym z perłą).umówmy sie że cena materiaału koło 400 dolców za litr a położenie lakieru tu już są duże skoki cen.najtaniej liczą się na południu skąd jestem i trabanciarzy pozdrawiam.ps kalibry gniją,a trampki jak trampki:) |
|
|
|
 |
loveride
Gość
|
Wysłany: 2006-09-20, 18:56
|
|
|
| ps.wsumie to trzeba se być kozakiem. |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2007-05-23, 13:02
|
|
|
buhahaha
a ludziki sie podniecają:))) |
|
|
|
 |
Pudzian
Gość
|
Wysłany: 2007-05-23, 13:24
|
|
|
| Ja to przed wlozeniem tego silnika juz bym fotki robil a ten cec nic nawet machy nie otworzyl |
|
|
|
 |
|
|